In jos
BogdanPetrini
BogdanPetrini
Co-Administrator
Mesaje : 341
Data de inscriere : 13/09/2013
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti, PH, RO

Mercedes-Benz Citaro Hybrid în probe ( 2018 ) Empty Mercedes-Benz Citaro Hybrid în probe ( 2018 )

la data de August 6th 2018, 5:18 pm
Ca parte a turneului de prezentare la regiile de transport din țară, noul model Citaro Hybrid al celor de la Mercedes Benz a ajuns la Ploiești în dimineața zilei de 6 August 2018, în jurul orei 10. Modelul a avut parte de o prezentare scurtă celor prezenți în garajul de pe Str. Găgeni.

Autobuzul are o lungime de 12m și este disponibil în variantă în 2 sau 3 uși, gama fiind completată de modelele de 10m și 18m. Este dotat cu un motor Diesel de 7700 cm3 care dezvoltă o putere de până la 300 de cai.
Pe partea electrică este dotat cu un generator amplasat pe cutia de viteze prin care se recuperează energia care se pierde la decelerare/frânare. Această energie este stocată într-un set de condensatori și folosită ulterior când este necesară, fie la demaraj/accelerare, fie pentru echipamentele electronice auxiliare (AC, sistem de supraveghere, etc.). Mai mult, modelul este un hybrid compact, care nu necesită alimentare. Energia electrică este produsă mecanic, asemenea unui dinam și ajută reducerea consumului de carburant cu până la 8,5% în funcție de condițiile de exploatare ale autobuzului (infrastructură, trafic, încărcare).

Capacitatea acestuia este de 101 călători, configurația scaunelor diferind în funcție de numărul de uși cu care este dotat autobuzul. Podeaua este complet coborâtă pe toată lungimea sa și este realizată dintr-o singură bucată de linoneum, fără îmbinări și lipituri și este prevăzută cu o rampă mecanică pentru accesul fotoliilor rulante la ușa 2.

Având făcută această prezentare, să trecem la poze.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum