In jos
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Octombrie 3rd 2014, 6:50 pm
Era de asteptat ...

Anunt de participare pentru achizitie publica de produse: AUTOBUZE SECOND HAND

Natura si cantitatea de produse ce se va achizitiona: 10 Autobuze rulate (second-hand);
Procedura aplicata pentru atribuirea contractului Licitatie deschisa;
Data si ora pentru depunerea ofertelor: 22.10.2014, ora 10:00.

Pentru participare, societatile interesate pot obtine documentatia de atribuire de pe www.e-licitatie.ro , anuntul de participare nr. 154318/01.10.2014.
Relatii: Tel. 0244/543001; Fax. 0244/513228, achizitii@ratph.ro

http://www.ratph.ro/
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Octombrie 3rd 2014, 7:02 pm
Conform caietului de sarcini,

Cantitatea totala sau domeniul
7 buc autobuze standard cu lungimea de 12 m;
3 buc autobuze articulate cu lungimea de 18 m.
Valoarea estimata fara TVA: 972,664 RON
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Octombrie 3rd 2014, 7:04 pm
Adica:  3 Autobuze MERCEDES BENZ 0405 GN- articulate si 7 Autobuze MAN A 21 scurte
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Octombrie 6th 2014, 10:31 am
Transport Calatori Express nu renunta la cumpararea de autobuze

Societatea care asigură serviciul de transport public în municipiul Ploiești – Transport Călători Express – nu a renunțat la ideea achiziționării de autobuze pentru îmbunătățirea parcului de mijloace de transport în comun. Deoarece, până la sfârșitul anului viitor, ploieștenii nu vor avea posibilitatea de a circula cu tramvaiul – având în vedere desfășurarea lucrărilor de modernizare a căii de rulare a celor două trasee (101 și 102) – conducerea Transport Călători Express a căutat variante pentru achiziționarea de autobuze confortabile pentru ploieștenii care circulă cu mijloacele de transport în comun. În prezent, pe străzile din municipiu sunt în trafic inclusiv autobuze foarte vechi, unele de zeci de ani, scoase din garaj după efectuarea inspecțiilor necesare pentru a suplini lipsa tramvaielor.
Astfel, la începutul lunii octombrie, TCE Ploiești a lansat o nouă procedură de achiziție destinată cumpărării de autobuze.

După trei tentative eșuate de achiziționare a 15 autobuze noi, la care nu s-a prezentat niciun ofertant, Transport Călători Express a schimbat tactica, pentru ca pe străzile din Ploiești să circule autobuze mai performante decât cele care sunt acum în posesia societății de transport public.
În acest scop, TCE a demarat procedura de achiziție a 10 autobuze urbane rulate, de dimensiuni standard și articulate, destinate transportului public de persoane în municipiul Ploiești. Potrivit documentației publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, societatea aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești intenționează să cumpere șapte autobuze standard, cu lungimea de 12 metri, și alte trei – articulate, cu lungimea de 18 metri, valoarea estimată a celor 10 autobuze fiind de aproape 973.000 de lei, iar deschiderea ofertelor fiind programată pentru a doua jumătate a lunii octombrie.
Conform caietului de sarcini, autobuzele trebuie să fie de aceeași marcă și să îndeplinească niște condiții obligatorii, respectiv un rulaj maxim de 800.000 de kilometri, să aibă minimum EURO 2, podea coborâtă, un sistem de îngenunchere laterală (kneeling), de înclinare a caroseriei până la nivelul bordurii, pentru facilitarea accesului persoanelor în vârstă şi al celor cu dizabilităţi. Toate cele 10 autobuze trebuie să aibă același tip de motor. O condiție este și capacitatea acestor mijloace de transport în comun. Astfel, autobuzul standard trebuie să aibă o capacitate de minimum 100 de persoane, din care minimum 35 de locuri pe scaune, iar autobuzul articulat să aibă o capacitate de transport a cel puțin 150 de persoane, din care minimum 40 de locuri pe scaune.
În perioada de evaluare a ofertelor, în termen de 15 zile de la data depunerii ofertelor, înainte de stabilirea ofertei câştigătoare, ofertantul clasat pe primul loc va permite comisiei de evaluare să verifice conformitatea autobuzelor ofertate faţă de cerinţele caietului de sarcini. Cheltuielile de deplasare a comisiei de evaluare vor fi suportate de către ofertant. La verificarea autobuzelor se vor efectua probe în mers pe drumurile publice cu fiecare autobuz și se va verifica îndeplinirea tuturor cerinţelor din caietul de sarcini.
În cazul în care la vizionarea pe teren se va constata că autobuzele nu vor corespunde cerințelor din caietul de sarcini şi caracteristicilor prezentate în propunerea tehnică, autoritatea contractantă – Transport Călători Express - îşi rezervă dreptul de a respinge oferta ca fiind neconformă şi să treacă la verificarea conformităţii autobuzelor ofertate de următorul ofertant din clasament.
Verificarea autobuzelor în scopul evaluării conformităţii faţă de prevederile caietului de sarcini este distinctă de recepţia autobuzelor, care se va efectua la livrarea fiecărui mijloc de transport în parte, după semnarea contractului.

http://www.ziarulprahova.ro/stiri/administratia-locala/189759/transport-calatori-express-nu-renunta-la-cumpararea-de-autobuze
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Octombrie 22nd 2014, 10:36 am
ŞTIM DEJA CÂŞTIGĂTORUL LICITAŢIEI PENTRU AUTOBUZE SECOND-HAND

Astăzi, la ora 10:00, este termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru licitaţia de autobuze secopnd-hand organizată de TCE Ploieşti. Cel mai probabil, câştigătorul licitaţiei va fi societatea Best Omnibus, care are pe stoc fix autobuzele la mâna a doua care corespund caietului de sarcini.

Pe 3 octombrie, TCE Ploieşti a postat pe site anunţul de licitaţie pentru cumpărarea a zece autobuze second hand, pentru care este dispusă să cheltuiască un milion de lei.
La capitolul cerinţe, TCE Ploieşti a trecut doar următoarele condiţii: autobuze urbane rulate (second-hand), standard şi articulate, destinate transportului public de persoane în municipiul Ploiesti, cu podea joasă. Mai precis, este vorba de 7 bucati autobuze standard cu lungimea de 12 m, 3 bucati autobuze articulate cu lungimea de 18 m.
Potrivit surselor observatorulph.ro, licitaţia va fi câştigată de firma Best Omnibus, din Sibiu, care are pe stoc fix autobuzele care îndeplinesc cerinţele din caietul de sarcini impuse de conducerea siocietăţii de transport public.
Oferta coincide cu caietul de sarcini
Pe site-ul bestomnibus.ro, la capitolul autobuze urbane, se regăsesc fix "trei autobuze Mercedes Benz, din 1996-1998, capacitate cilindrica 11.967 cmc, moror Euro 2 cu filtru de particule CRT, numar total de locuri 155. din care 49 pe scaune si 106 in picioare. Unele autobuze dispun de aer conditionat".
În ceea ce priveşte oferta de autobuze standard, cu lungimea de 12 metri, acelaşi furnizor de mijloace de transport public second-hand are pe stoc următoarele:
3 autobuze urbane MAN NL 313, scurte, cu 3 usi, an de fabricatie 1998, motor Euro 2, capacitate cilindrica 11967 cmc, numar total de locuri 101 din care 35 pe scaune si 66 in picioare, podea joasa, rampa pentru persoane cu handicap, kneeling, filtru de particule, sistem de supraveghere video.
3 autobuze Volvo B10B, cu podea coborata, an de fabricatie 2001, capacitate cilindrica 9603 cmc, norma de poluare Euro 2, cu filtru de particule, 2 usi, caroserie Hess – aluminiu, numar total de locuri: 94 din care 42 pe scaune si 52 in picioare, kneeling.
1 autobuz Mercedes Benz din 1989, capacitate cilindrica 11967 cmc., motor Euro1, numar total de locuri 80, cutie de viteze mecanica.
Terenul a fost pregătit din iarnă
Interesant este faptul că, în luna februarie, TCE a avut în probe mai multe autobuze second hand fix de la firma Best Omnibus din Sibiu. Iată ce declara, pe 24 februarie, directorul TCE Ploieşti, Cristian Iancovici: „Autobuzele au ca an de fabricaţie 2001 - 2002, deci sunt mai noi faţă de cele pe care le avem în trafic, unele fiind din 1985 - 1986. Sunt numai cu titlu experimental şi le avem în custodie până la finele acestei săptămâni, când la Ploieşti va veni directorul firmei din Sibiu care ne-a închiriat autobuzele”, ne-a declarat Cristian Iancovici.

http://www.observatorulph.ro/exclusiv/45297-stim-deja-castigatorul-licitatiei-pentru-autobuze-second-hand
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Octombrie 23rd 2014, 4:23 pm
O SINGURĂ FIRMĂ A DEPUS LA TCE OFERTA DE AUTOBUZE SECOND HAND. ESTE CEA INDICATĂ DE NOI

Firma indicată de observatorulph.ro că va câştiga licitaţia organizată de TCE pentru cumpărarea a zece autobuze second hand este singura care a depus oferte.

Ieri dimineaţă, cu o oră înainte de încheierea termenului de depunere a ofertelor pentru cumpărarea de autobuze second-hand, observatorulph.ro a indicat firma care va câştiga licitaţia organizată de TCE Ploieşti: Best Omnibus SRL din Sibiu.
Astăzi, la solicitarea observatorulph.ro, conducerea TCE Ploieşti ne-a transmis că singura firmă care a depus o ofertă a fost, aţi ghicit, SC. BEST OMNIBUS S.R.L. Sibiu!
"In termenul anuntat public, a fost depusa o singura oferta. Aceasta apartine firmei SC. BEST OMNIBUS S.R.L. Sibiu. Precizam ca au fost indeplinite in totalitate prevederile Ordonantei nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitii publice. Valoarea ofertei depuse este de 969.200 lei (fara TVA). Estimarea valorica pentru achizitia autobuzelor a fost de cca.990.000 lei (fara TVA). Pana in prezent nu a fost declarat castigatorul licitatiei. Procedura de achizitii se afla in stadiul de evaluare, urmand ca dupa parcurgerea etapelor de verificare a indeplinirii cerintelor prevazute in documentatia de atribuire si de evaluare a ofertei, sa fie stabilit rezultatul procedurii. Termenul de livrare, conform caietului de sarcini, este de 15 zile de la semnarea contractului. Perioada estimata pentru semnarea contractului este 5 – 15.11.2014" se arată în răspunsul oficial al TCE Ploieşti.
Rămâi pe observatorulph.ro pentru a afla cum arată autobuzele care vor fi cumpărate de TCE Ploieşti.
Indiciu: sunt fabricate în anii 1997 şi 1998.

http://www.observatorulph.ro/administratie/45372-o-singura-firma-a-depus-la-tce-oferta-de-autobuze-second-hand-este-cea-indicata-de-noi
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Octombrie 23rd 2014, 4:38 pm
CUM ARATĂ AUTOBUZELE CE VOR FI CUMPĂRATE DE TCE. AU O VECHIME DE 17 ANI

TCE Ploieşti a primit o singură ofertă la licitaţia organizată ieri pentru cumpărarea a zece autobuze second hand. Acestea sunt fabricate în anii 1997 şi 1998.

Observatorulph.ro a indicat firma care va câştiga licitaţia înainte de expirarea termenului final de depunere a ofertelor.
La solicitarea observatorulph.ro, conducerea TCE a transmis caracteristicile autobuzelor second hand care vor ajunge la Ploieşti la începutul lunii viitoare. Acestea coincid cu cele ale autobuzelor aflate pe stocul firmei din Sibiu
Este vorba şapte autobuze scurte, marca MAN, an de fabricatie 1997-1998, norma de poluare Euro 2, podea coborata, 3 usi, sistem kneeling, capacitate: standard 101 persoane total, din care 35 pe scaune şi trei autobuze articulate: 169 persoane total, din care 56 pe scaune; afisaj electronic fata/lateral/spate, cutie viteze automata 5+1, rulaj sub 800.000 km, directie tip servo asistata; sistem de incalzire si ventilatie hidraulic, suspensie pneumatica cu amortizoare telescopice cu dublu efect; frana cu sistem ABS; sistem de incalzire si ventilatie independent de motor; rampa pentru persoane cu handicap. Autobuzele sunt înmatriculate, dar nerulate în România şi au toate taxele legale plătite la zi.

http://www.observatorulph.ro/exclusiv/45374-cum-arata-autobuzele-ce-vor-fi-cumparate-de-tce-au-o-vechime-de-17-ani


Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 2ngcrox
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Octombrie 26th 2014, 8:41 am
O firma din Sibiu va livra zece autobuze pentru transportul public ploiestean

SC Best Omnibus din Sibiu a câştigat licitaţia organizată de Transport Călători Express pentru achiziţionarea a zece autobuze rulate marca MAN destinate îmbunătăţirii parcului auto al societăţii de transport public din Ploieşti.

Potrivit declaraţiilor directorului TCE Ploieşti, Cristian Iancovici, firma cu care se va încheia contractul de furnizare a celor zece autobuze a fost singura care s-a prezentat la licitaţie, urmând ca parafarea contractului să aibă loc în perioada următoare. Oferta depusă de societatea comercială din Sibiu a avut un preţ mai mic decât valoarea estimată, reprezentând cu circa 500 de euro mai puţin pentru fiecare autobuz în parte. În următoarele două săptămâni, reprezentanţii TCE vor verifica toate mijloacele de transport pe care le va livra firma din Sibiu. Faţă de cerinţele din caietul de sarcini, toate cele zece autobuze au şi sistem video interior, ceea ce va permite semnalarea eventualelor infracţiuni care ar putea avea loc în aceste mijloace de transport şi folosirea imaginilor înregistrate pentru depistarea răufăcătorilor.
Astfel, TCE a încheiat procedura de achiziţie a autobuzelor urbane rulate, de dimensiuni standard şi articulate, destinate transportului public de persoane în municipiul Ploieşti. Şapte dintre acestea sunt autobuze standard, cu lungimea de 12 metri, şi alte trei – articulate, cu lungimea de 18 metri.
Conform caietului de sarcini, autobuzele trebuie să aibă un rulaj maxim de 800.000 de kilometri, minim EURO 2, podea coborâtă, un sistem de îngenunchere laterală (kneeling), de înclinare a caroseriei până la nivelul bordurii, pentru facilitarea accesului persoanelor în vârstă şi a celor cu dizabilităţi.
Verificarea autobuzelor în scopul evaluării conformităţii faţă de prevederile caietului de sarcini este distinctă de recepţie, care se va efectua la livrarea fiecărui mijloc de transport în parte, după semnarea contractului.

http://www.ziarulprahova.ro/stiri/administratia-locala/191241/o-firma-din-sibiu-va-livra-zece-autobuze-pentru-transportul-public-ploiestean
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Noiembrie 7th 2014, 8:51 am
Exclusiv TransPloiesti:
Un grup de şoferi ai TCE Ploieşti au plecat în această dimineață spre Sibiu, de unde vor fi aduse cele 10 autobuze MAN ( 7 de 12m şi 3 de 18m ).
Reamintim că firma câştigătoare este SC Best Omnibus.
În mod normal ar trebui să intre in circulație săptămâna viitoare, urmând ca acestora să le fie efectuate teste.
Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 2ngcrox
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Noiembrie 8th 2014, 8:09 am
AUTOBUZELE SECOND-HAND AU AJUNS LA PLOIEŞTI

Zece autobuze second-hand, achiziţionate de SC Transport Călători Express, au ajuns la Ploieşti în această seară.

Mâine SC TCE va efectua pentru fiecare autobuz inspecţia tehnică.

Surse neoficiale ne-au dezvăluit că autobuzele nu au rulat în România, ci numai în Elveţia. Autobuzele se află deja la sediul societăţii TCE. Vom reveni cu detalii.

http://www.observatorulph.ro/exclusiv/46165-autobuzele-second-hand-au-ajuns-la-ploiesti
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Noiembrie 8th 2014, 1:49 pm
CUM ARATĂ AUTOBUZELE SECOND-HAND CUMPĂRATE DE TCE PLOIEŞTI

Cele 10 autobuze au sosit aseară la Ploieşti de la Sibiu. Mijloacele de transport au o capacitate de 150-160 de locuri si sunt fabricate in 1998-1989.

,,Astăzi am realizat ITP, marţi este programată receptia finala, urmând ca tot de marţi sa intre pe traseu,,, a declarat pentru Observatorulph.ro Cristian Iancovici, directorul TCE. De menţionat este si faptul ca mijloacele de transport sunt dotate cu camere de luat vederi si cu rampe mobile pentru persoanele cu handicap. Autobuzele vor fi introduse pe traseele 30, 1, dar si pe anumite curse speciale.

http://www.observatorulph.ro/administratie/46179-cum-arata-autobuzele-second-hand-cumparate-de-tce-ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 11vn0xy

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 16jeykj

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 2gslr4k

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 110zz4j

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 15f2dli

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 9890z7

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 2h72i4n
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Noiembrie 8th 2014, 3:49 pm
Cum arată cele mai noi autobuze care vor circula în Ploiești de săptămâna viitoare FOTO

SC Transport Călători Express SA, operatorul de transport public din Ploiești, a achiziționat 10 autobuze second hand care, au sosit în Ploiești.

Este vorba despre 10 autobuze, 7 nearticulate și 3 articulate, roșii și portocalii, de tip MAN, generația ’98-’99, echipate cu sistem video, care au fost cumpărate de SC TCE de la o firmă din Sibiu, singura de altfel care s-a înscris la licitația organizată de operator.

Valoarea estimată a acestora a fost de 990.000 de lei, însă SC TCE SA a plătit, într-un final, 960.000 de lei.

Autobuzele vor intra de marți în circulație, cel mai probabil pe traseele 30, 1, 101 și 102. Vom încerca să scoatem treptat din circulație mai multe autobuze IKARUS. Investiția este, oricum, o gură de oxigen pentru transportul public din Ploiești”, ne-a spus Cristian Iancovici, directorul SC TCE SA Ploiești.

Mai jos o galerie foto cu autobuzele venite sâmbătă la Ploiești

http://www.phon.ro/cum-arata-cele-mai-noi-autobuze-care-vor-circula-in-ploiesti-de-saptamana-viitoare-foto.html

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 2lael2f

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Rbf61z

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 2u8wcup

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 2aenvib

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Fwodh5

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 214tq3r

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 34zy1qt

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 2nkv30m

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) V5wfon

avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Achizitionarea lotului de autobuze noi

la data de Noiembrie 10th 2014, 11:15 am
Parcul auto al TCE Ploiesti s-a marit cu zece autobuze

Deși zi de weekend, sâmbătă, angajații societății publice de transport din Ploiești erau la datorie, pentru că vineri seară, cele zece autobuze cumpărate de la o firmă din Sibiu au sosit în garajul Transport Călători Express. Mijloacele de transport în comun achiziționate de TCE vor intra în circulație deja începând de mâine, pe mai multe trasee din oraș, după ce lucrătorii societății ploieștene de transport în comun le-au făcut verificările tehnice și le-au instalat compostoarele de bilete. Șapte dintre autobuzele MAN achiziționate sunt de dimensiuni standard, iar celelalte trei sunt articulate.
Pe de altă parte, societatea TCE – aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești – a început recondiționarea și reparațiile capitale la tramvaie, pentru ca, până la finalizarea lucrărilor la căile de rulare, să fie gata 20 de astfel de mijloace de transport în comun.
Sâmbătă, mare vânzoleală în curtea SC Transport Călători Express, societatea aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești. Forfotă printre șoferii de autobuz, forfotă printre angajații care lucrau la verificarea tehnică a celor zece autobuze rulate care au ajuns încă de vineri seară la Ploiești, tocmai de la Sibiu. Șapte dintre mijloacele de transport în comun, de dimensiuni standard, sunt albe cu portocaliu, iar celelalte trei, articulate, sunt de culoare roşu închis. Toate au fost achiziționate, în urma unei licitații publice, în luna octombrie, iar mijloacele de transport vor intra în circulație deja din această săptămână pe traseele din Ploiești, cel mai probabil începând de mâine.
SC Best Omnibus din Sibiu a câştigat licitaţia organizată de Transport Călători Express care va îmbunătăţi parcul auto al societăţii de transport public din Ploieşti.
Oferta depusă de societatea comercială din Sibiu a avut un preţ mai mic decât valoarea estimată, reprezentând cu circa 500 de euro mai puţin pentru fiecare autobuz în parte. Faţă de cerinţele din caietul de sarcini, toate cele zece autobuze au şi sistem video interior, ceea ce va permite semnalarea eventualelor infracţiuni care ar putea avea loc în aceste mijloace de transport şi folosirea imaginilor înregistrate pentru depistarea răufăcătorilor. Prin introducerea în circulaţie a noilor mijloace de transport achiziţionate de TCE se va renunţa , treptat, la autobuzele articulate tip Ikarus, vechi de 35 de ani.

Sursa : http://www.ziarulprahova.ro/stiri/administratia-locala/192761/parcul-auto-al-tce-ploiesti-s-a-marit-cu-zece-autobuze
avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Achizitionarea lotului de autobuze noi

la data de Noiembrie 10th 2014, 11:18 am
PARCUL AUTO AL SC TRANSPORT CĂLĂTORI EXPRESS SA PLOIEŞTI S-A ÎNNOIT

Ploieştenii vor circula cu autobuze echipate cu sisteme video. SC Transport Călători Express SA, operatorul de transport public din Ploieşti, a cumpărat 10 autobuze second hand care, sâmbătă, au sosit în municipiu.
Este vorba despre 7 autobuze nearticulate şi 3 articulate, roşii şi portocalii, de tip MAN, generaţia ’98-’99, echipate cu sistem video, care au fost cumpărate de SC TCE de la o firmă din Sibiu, singura de altfel care s-a înscris la licitaţia organizată de operator. Valoarea estimată a acestora a fost de 990.000 de lei, însă SC TCE SA a plătit, într-un final, 960.000 de lei.
Potrivit declaraţiilor lui Cristian Iancovici, directorul SC TCE SA Ploieşti, autobuzele vor intra de marţi în circulaţie, cel mai probabil pe traseele 30, 1, 101 şi 102.

Sursa : http://www.republicanul.ro/social/4682-parcul-auto-al-sc-transport-c%C4%83l%C4%83tori-express-sa-ploie%C5%9Fti-s-a-%C3%AEnnoit.html
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Decembrie 2nd 2014, 4:10 pm
TCE: o noua licitatie de autobuze SH?

Pe site-ul bestomnibus,au aparut alte autobuze din Ittigen de la firma RBS - Regionalverkehr Bern - Solothurn.
Mult mai moderne (nu ca cele aduse nu ar fi),si arata impecabil.

Cateva date: An de fabricatie 1999-2002,  3 usi, filtru de particule (gazele din esapament se incadreaza faptic in norma de poluare Euro 4), caroserie partial aluminiu,  motor Euro 2, de 12 l,  99 locuri din care 34 locuri pe scaune, Clima pentru sofer,  Cutie de viteze automata. Calitate elvetiana, arata impecabil interior si exterior.

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Vr7qja

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 2ywa07c

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 6dsg7c

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) 2628bhs


http://www.bestomnibus.ro/index.php/autobuze-second-hand/autobuz-urban-mercedes-citaro-6-buc-stoc/
avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Achizitionarea lotului de autobuze noi

la data de Decembrie 2nd 2014, 4:25 pm
Poate mai cumpara inca 6 autobuze...e mare nevoie de ele
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Ianuarie 6th 2015, 10:38 am
TCE PLOIEŞTI VREA AUTOBUZE SECOND HAND, PRIN ACEEAŞI FILIERĂ. CUM ARATĂ

TCE Ploieşti vrea să cumpere în această primăvară un alt lot de autobuze second hand. Coincidenţă, sau nu, firma din Sibiu care a mai livrat anul trecut zece autobuze fabricate în anii 90, a scos la vânzare marfă "nouă".


Anul trecut, din cauza situaţiei financiare precare a TCE Ploieşti şi a lipsei de garanţii oferite de Consiliul Local Ploieşti, mai multe licitiaţii organizate de conducerea societăţii de transport public pentru cumpărarea de autobuze noi, în leasing, au eşuat. Aşa că, în toamnă, TCE Ploieşti a cumpărat de la firma Omnibus din Sibiu 10 autobuze second hand, observatorulph.ro indicând câştigătorul licitaţiei încă din ultima zi de depunere a ofertelor.

Potrivit unor surse din conducerea TCE Ploieşti, în viitorul apropiat se va organiza o nouă licitaţie pentru cumpărarea de autobuze second-hand. Coincidenţă sau nu, aceeaşi firmă din Sibiu a suplimentat stocul cu şase autobuze numai bune de livrat la Ploieşti. Este vorba de autobuze fabricate în perioada 1999-2002, cu trei uşi, motor Euro 2, cu 99 locuri din care 34 locuri pe scaune. Aşadar, este de aşteptat ca licitaţia să fie câştigată de aceeaşi firmă, iar autobuzele de mai jos să circule în Ploieşti în cursul acestui an.

http://www.observatorulph.ro/exclusiv/48397-tce-ploiesti-vrea-autobuze-second-hand-prin-aceeasi-filiera-cum-arata
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Ianuarie 15th 2015, 3:49 pm
TCE VREA SĂ CUMPERE 15 AUTOBUZE NOI, DAR SE MULŢUMEŞTE ŞI CU UNELE SECOND-HAND

În bugetul pe 2015 al TCE a fost prevăzută achiziţia a 15 autobuze noi. Dacă la licitaţie nu se va prezenta nicio firmă, din cauza lipsei garanţiilor Consiliului Local Ploieşti, societatea va cumpăra încă zece autobuze second-hand.


Anul trecut, TCE Ploieşti a organizat mai multe licitaţii privind cumpărarea de autobuze noi, însă fără succes. Din cauza refuzului consilierilor locali de a oferi garanţii financiare, nicio firmă de leasing nu s-a riscat să furnizeze autobuze companiei de transport public. Pe final de an, TCE a cumpărat zece autobuze second-hand de la firma Omnibus din Sibiu, observatorulph.ro indicând câştigătorul licitaţiei încă din ultima zi de depunere a ofertelor.

Povestea s-ar putea repeta şi anul acesta. Contactat de reporterii observatorulph.ro, Cristian Iancovici, directorul TCE Ploieşti, a declarat: "Şi anul acesta avem prinsă în buget investiţia constând în achiziţia de 15 autobuze noi. Dacă nu se va înscrie nicio firmă la licitaţie, probabil că vom cumpăra zece autobuze second-hand. Oricum, cele aduse de noi anul trecut sunt mult mai bune decât Ikarus-urile noastre, vechi de 35 de ani".

Directorul TCE a ţinut să precizeze că în ţară sunt doar două firme care vând autobuze la mâna a doua, din Zărneşti, respectiv Sibiu. "Mi-ar fi convenit să fie mai multe firme de acest gen pentru că am fi obţinut un preţ mai bun" a declarat Iancovici.

http://www.observatorulph.ro/social/48756-tce-vrea-sa-cumpere-15-autobuze-noi-dar-se-multumeste-si-cu-unele-second-hand
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Ianuarie 17th 2015, 9:30 am
Autobuze noi în Ploiești în 2015. Câte vor fi cumpărate

Societatea de Transport Călători Express Ploieşti, operatorul de transport public din municipiu, vrea să scape de rablele care circulă și acum pe traseele din oraş.

Acesta reprezintă principalul obiectiv al SC TCE SA pentru anul 2015. Conform viceprimarului Raul Petrescu, reprezentanţii societăţii subordonate Consiliului Local, împreună cu Consiliul de Administraţie au analizat variantele achiziţionării a 10 autobuze noi sau a 20 de autobuze second hand (n.r. precum cele achiziţionate în 2014).

''Am ajuns la concluzia că cel mai eficient ar fi să achiziţionăm 20 de autobuze second hand pentru a întineri parcul auto al SC TCE SA. Acesta reprezintă principalul obiectiv al societăţii de transport'', ne-a spus Raul Petrescu, viceprimarul Ploieştiului.

Recent, SC TCE Ploiești a cumpărat 10 autobuze second hand, 7 nearticulate și 3 articulate, de tip MAN, generația ’98-’99, echipate cu sistem video, care au fost cumpărate de SC TCE de la o firmă din Sibiu.

http://www.phon.ro/autobuze-noi-in-ploiesti-in-2015-cate-vor-fi-cumparate.html
avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Achizitionarea lotului de autobuze noi

la data de Ianuarie 30th 2015, 1:41 pm
S-au cumparat 10 autobuze SH, nu ? 7 scurte si 3 articulate, e corect ? Unde e al 2 lea MAN articulat cu 3 usi ?
BogdanPetrini
BogdanPetrini
Co-Administrator
Mesaje : 341
Data de inscriere : 13/09/2013
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti, PH, RO

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Ianuarie 30th 2015, 7:16 pm
Sunt 2 MAN NG 312 (cele roșii) #3122 și #3123 ambele la traseu, in general pe 101, și un MAN NG 313 (cel portocaliu cu alb) adică #3124 care este deocamdată pe bară din cauza unui defect la pompa de apă (sau ceva de genul, mă bat termenii tehnici :D)
BogdanPetrini
BogdanPetrini
Co-Administrator
Mesaje : 341
Data de inscriere : 13/09/2013
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti, PH, RO

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

la data de Februarie 6th 2015, 11:53 am
#ExclusivTransPloiesti

În urma primei ședințe CA pe anul 2015 s-a discutat printre altele de achiziția unui lot mixt de 25 de autobuze: 15 autobuze noi și 10 SH. În primă fază va fi nevoie de acordul membrilor AGA pentru reluarea procedurilor de licitație publică:

Art. 9. Avizeaza Referatul cu nr. SA 26419/23.12.2014 privind reluarea procedurii de achizilie a unui numir de 15 autobuze standard noi gi a 10 autobuze second hand si dispune inaintarea pentru aprobare catre Adunarea Generala a Actionarilor a societatii.

LATER EDIT!

Conform ObservatorulPH.ro, datorită situației financiare delicate de la TCE, membrii AGA au decis ca investiția să se materializeze în 10 autobuze noi SAU 15 autobuze SH. Aceeași sursă menționează faptul că CL Ploiești nu poate cumpăra autobuze noi deoarece ar crește și mai mult gradul de îndatorare al PMP.

Sursa: ratph.ro observatorulph.ro
Continut sponsorizat

Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 ) Empty Re: Achiziție Lot Autobuze Second Hand ( 2014 )

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum