In jos
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

TCEPhotoChallenge Empty TCEPhotoChallenge

la data de Septembrie 7th 2014, 6:55 pm
În urma campaniilor ICE Bucket Challenge, precum și a Găleții cu Cărți, m-am gândit să realizez
Campania TCEPhotoChallenge.

În ce constă?

Este foarte ușor: îți faci o fotografie în interiorul / în preajma unui vehicul al S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești ( fosta R.A.T.P. Ploiești ) și apoi îți provoci 4 prieteni să facă asta. Aceștia au 24 de ore să își facă poza. Fotografia poate fi simplă ori editată, selfie sau groupy ( group selfie ), absolut cum dorești, dar să respecte o singură condiție: să fie în preajma sau în interiorul unui vehicul TCE. Apoi, trimiteți fotografia printr-o postare pe pagina de Facebook a forumului, www.fb.com/TransPloiești și va trebui să aibă hashtag-ul #TCEPhotoChallenge.

Pentru că este un concurs, vor exista și premii. Dintre toate fotografiile, poza care va avea cele mai multe like-uri va câștiga, iar premiul va consta într-un abonament pe toate traseele timp de 1 lună + un cont GOLD pe forum ( singurul de acest tip ). Drept pedeapsă pentru cei care nu își fac fotografia, vor trebui să le dea câte un bilet de o călătorie celor 4 care sunt etichetați.

De ce facem asta?
- promovăm transportul public din Ploiești într-un mod unic;
- ne distrăm.


Baftă!

Fotografii
( cum spuneam, simple ori editate )
Le eu în cadrul interviului acordat Ziarului Adevărul ( foto: Dana Mihai ).
TCEPhotoChallenge 978x010

TCEPhotoChallenge B11

Bogdan Petrini în tramvai în ultima zi de circulație a acestora:
TCEPhotoChallenge 10621810

Adrian Benchi în troleul #5908:
TCEPhotoChallenge 11750110

Cristian Pițoiu în tramvaiul #071:
TCEPhotoChallenge Atks92


Ultima editare efectuata de catre Catalin.C in Octombrie 31st 2014, 6:25 pm, editata de 1 ori
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

TCEPhotoChallenge Empty Re: TCEPhotoChallenge

la data de Septembrie 8th 2014, 7:45 pm
După ce campania a fost menționată pe postul de radio WYL FM, a apărut și un articol de la Observatorul Ph. Mulțumim tare mult!

O altfel de provocare la Ploieşti – TCEPhoto Challenge

Publicat pe 8 septembrie 2014
de Mihai Popescu

Într-o perioadă în care pe facebook sunt în vogă campaniile icebucket, un tânăr cu iniţiativă, deţinătorul TransPloieşti (un forum dedicat transportului public din Ploieşti) lansează TCEPhoto Challenge.

Cătălin Constantin provoacă atât membrii activi pe forum cât şi pe cei care vor fi provocaţi la rândul lor să ia atitudine în faţă acestei iniţiative. După cum spune şi el totul „este foarte uşor: îţi faci o fotografie în interiorul / în preajma unui vehicul al S.C. Transport Călători Express S.A. Ploieşti ( fosta R.A.T.P. Ploieşti ) şi apoi îţi provoci 4 prieteni să facă asta. Aceştia au 24 de ore să îşi facă poza. Fotografia poate fi simplă ori editată, selfie sau groupy ( group selfie ), absolut cum doreşti, dar să respecte o singură condiţie: să fie în preajma sau în interiorul unui vehicul TCE. Apoi, trimiteţi fotografia printr-o postare pe pagina de Facebook a forumului, www.fb.com/TransPloieşti şi va trebui să aibă hashtag-ul #TCEPhotoChallenge. Pentru că este un concurs, vor exista şi premii. Dintre toate fotografiile, poza care va avea cele mai multe like-uri va câştiga, iar premiul va consta într-un abonament pe toate traseele timp de 1 lună + un cont GOLD pe forum ( singurul de acest tip ). Drept pedeapsă pentru cei care nu îşi fac fotografia, vor trebui să le dea câte un bilet de o călătorie celor 4 care sunt etichetaţi.”

După cum spune şi Cătălin scopul challenge-ului e simplu: promovarea transportului public din Ploieşti într-un mod unic şi distracţia.
Sursa: http://www.observatorulph.ro/social/42260-o-altfel-de-provocare-la-ploiesti-tcephoto-challenge
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

TCEPhotoChallenge Empty Re: TCEPhotoChallenge

la data de Septembrie 10th 2014, 10:12 pm
Ieri am avut parte de o experiență grovază!

Echipa de la Ploiesti TV ( www.ploiesti1tv.ro ) mi-a luat un interviu legat de această campanie, apoi am fost invitat în emisiunea lor, Time Alert, unde m-am simțit minunat. Cum voi primi înregistrările, acestea vor fi postate aici.
TCEPhotoChallenge 10363810

Însă ziua de ieri nu s-a încheiat atât de repede pentru că am fost anunțat de Mariana Ivan, director vânzări al Ziarului Telegrama - www.telegrama.ro - , o persoană plăcută, caldă, amuzantă, de apariția articolului #TCEPhotoChallenge în ziarul lor. Deci pot spune că a fost o zi plină de evenimente!
TCEPhotoChallenge 10629610

http://www.telegrama.ro/social/item/32352-legatura-dintre-selfie-uri-si-tce-ploiesti-cea-mai-noua-provocare-pentru-pasionatii-de-transport-in-comun

În această seară, am avut parte de o altă surpriză plăcută, aceea de a avea un nou articol în Ziarul Adevărul, www.adevarul.ro/locale/ploiesti , de la Dana Mihai, o jurnalistă care a reușit mereu să atragă atenția asupra articolelor scrise de ea prin modul unic de a le redacta - corect, clar, care dă dependență, făcându-te să urmărești până la capăt articolul -. Spor la citit!

http://adevarul.ro/locale/ploiesti/foto-altfel-challenge-leapsa-fotografii-autobuzele-ploiesti-1_541093820d133766a8063af6/index.html

Le mulțumesc tuturor celor care au reușit să aducă în atenția ploieștenilor ( și nu numai ) informații legate de campania pe care o conduc!
O seară plăcută!
Continut sponsorizat

TCEPhotoChallenge Empty Re: TCEPhotoChallenge

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum