In jos

Devierea / Scurtarea traseului 2

35 - 51%
24 - 35%
9 - 13%
 
Total voturi: 68
 
Sondaj inchis
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 Empty CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2

la data de August 15th 2014, 5:54 pm
Deoarece am primit atâtea păreri negative la adresa scurtării traseului 2, devenind astfel traseul 2S ( Gara de Vest - Palatul Culturii ), m-am gândit să realizez un sondaj, astfel încât călătorii TCE să își exprime punctul de vedere. Bogdan ne-a explicat ieri AICI cum am putea „ împăca și capra și varza ”, astfel încât să găsim o soluție.

Pe pagina de Facebook am primit printre comentarii ideea de a scurta traseul troleelor 202 și 44 și de a readuce traseele 201 ( Pod Înalt - Hale Coreco ) și 44H ( Malu Roșu - Hale Coreco ), însă nu este o idee bună din mai multe motive, printre care și faptul că macazul cu care se puteau întoarce troleele la Hale a fost desființat, plus costurile aferente utilizării motorului diesel al troleelor dar și faptul că acestea pot transporta mai mulți călători ( plus că nimeni nu a spus de faptul că ele sunt vehicule electrice, deci poluare 0 - zero - ).

Traseul 2 trebuie reconfigurat / deviat, în niciun caz scurtat deoarece este linia care leagă cele două gări importante ale Ploieștiului. Astfel, am avea următoarea rută:

2A: Gara de Vest - Sala Sporturilor - Gara de Sud
- sens spre Gara de Sud: ieșire Gară Vest - Str. Domnișori - dreapta pe Str. Eroilor - dreapta pe Str. Rudului - stânga  pe Str. Depoului cu stațiile: Gara de Vest - Aleea Vitioarei - Eroilor - instalare stație în fața intrării Parcului Tineretului ( Sala Sporturilor - vezi foto ) - Cimitirul Bolovani - Depoului- Gara de Sud ( cu 2 opțiuni: să se instaleze o stație nouă - vezi foto mai jos - ori cu stație la Gara de Sud BIG, ca la început ).

Stație nouă Sala Sporturilor:
CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 Sala10

Stație nouă Gara de Sud:
CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 Statie10

- sens spre Gara de Vest: ieșire de la Gara de Sud Coreco spre Str. Depoului - Str. Depoului - dreapta Str. Rudului - stânga Str. Eroilor - stânga Str. Mărășești - Str. Domnișori - intrare Gara de Vest cu stațiile: Gara de Sud ( CORECO ) - Depoului - Cimitir Bolovani - Sala Sporturilor - Eroilor - Domnișori - Spital C.F.R. - Gara de Vest.

Traseul 2C: Gara de Vest - Bobâlna - Gara de Sud ( incredibil de simplu, de altfel )
- sens spre Gara de Vest: ieșire din stația Gara de Sud ( Coreco ) spre Str. Depoului - Str. Depoului - Str. Bobâlna - Bd. Independenței - Str. Jurnalist Gabi Dobre - Str. C.T.Grigorescu -  Str. Kutuzov - Str. Mărășești - Str. Domnișori, cu stațiile: Gara de Sud ( CORECO ) - Liceul de Muzică - Pelican - Jurnalist Gabi Dobre - Panificație - Eroilor - Domnișori - Spital C.F.R. - Gara de Vest.

- sens spre Gara de Sud: Domnișori - Mărășești - Plăieșilor - Maramureș - Piața Victoriei - Bd. Independenței - dreapta pe Str. Bobâlna - stânga pe Str. Depoului, cu stațiile: Gara de Vest - Aleea Vitioarei - Eroilor - Plăieșilor - Liceul Mihai Viteazul - Pelican - Liceul de Muzică - Gara de Sud.

Ce avem de câștigat din asta? Simplu?
- se menține legătura directă între cele două gări, deci nu va mai trebui să se schimbe 2 trasee;
- se acoperă o zonă care nu este deservită de un traseu regulat;

După ce ați citit atât, vă întreb: nu era mult mai ușor să scurteze direct traseul 1 la Hale, să lase linia 2 așa cum era și posibil și 101 să îl scurteze până la Hale ( care din cauza lui nu au loc vehiculele la Gara de Sud, fiind doar Ik 280 )? Mulțumesc frumos.
Totuși, vom face acest sondaj:

1) Devierea traseului 2 la Sala Sporturilor ( traseul 2A mai de sus ).

2) Devierea traseului 2 pe Str. Bobâlna ( traseul 2C - însă foarte puțin probabil deoarece nu se dorește asta ).

3) Păstrarea traseu 2S ( Gara de Vest - Palatul Culturii ).

Sondajul va fi deschis timp de 10 zile, începând de azi.

Aștept răspunsurile voastre.

Cei care nu au cont pe forum și doresc să ne scrie o pot face prin înregistrarea unui cont. Durează mai puțin de 2 minute și se poate asocia și cu contul de Facebook. Accesați acest link, ( http://transploiesti.forumgratuit.ro/register?agreed=true&step=2 ) iar de acolo va trebui doar să urmați instrucțiunile.


Ultima editare efectuata de catre Catalin.C in Septembrie 7th 2014, 12:31 pm, editata de 1 ori
Ionut98
Ionut98
Moderator
Mesaje : 148
Data de inscriere : 03/08/2012
Varsta : 22
Localizare : Ploiesti

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 Empty Re: CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2

la data de August 15th 2014, 6:13 pm
Traseul 2A cred că este cel mai potrivit.
avatar
Cristina Iancu
Vizitator

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 Empty Cea mai proasta idee

la data de August 17th 2014, 11:29 pm
Dupa cum vedeti din comentarii este cea mai proasta idee luata de TCE anul acesta. Traseul 2 exista de zeci de ani, fara ca cineva sa il modifice. De ce nu scurtati, traseul 30, traseul 1 sau alte trasee care vin dinspre Nord. 2 este singurul traseul care leaga Vestul cu Sudul si ati uitat numarul de calatori din acest traseul, foarte multi fiind navetisti. Jurnalul Prahovean va initia o petitie pentru a pastra traseul 2 in forma clasica, iar pana atunci va recomandam comentariile cititorilor nostri de la cele 4 articole. Sunt mai mult decat sugestive!
BogdanPetrini
BogdanPetrini
Co-Administrator
Mesaje : 341
Data de inscriere : 13/09/2013
Varsta : 22
Localizare : Ploiesti, PH, RO

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 Empty Re: CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2

la data de August 17th 2014, 11:54 pm
Bună seara! Ne bucurăm că ne-ați scris! Din păcate noi, forumul TransPloiești, nu avem (încă) o afiliere cu TCE Ploiești. Scopul nostru este acela de a veni cu planuri și cu propuneri pentru a eficientiza transportul public din Ploiești, și de a media legătura între TCE și publicul călător.
În ceea ce privește traseele din Nord, noi suntem pro scurtării Traseului 1 până la Hale Coreco. 30-ul pe de altă parte deserveșțe zone importante atât în capătul sudic (Hipodrom - UPG) cât și în capătul nordic (Republicii, Șos. Nordului, Cina), și poate fi considerat principalul traseu al orașului dacă ținem cont de frecvența de circulație și autobuzele care îl deservesc.
În legătură cu Traseul 2, aceste propuneri au fost realizate cu scopul de a se ajunge la o situație de compromis atât din partea călătorilor, cât și din partea TCE. Înțelegem nevoia călătorilor de a se asigura un traseu direct între cele două gări, dar și nevoia de a reduce traficul pe o arteră atât de circulată cum este Bd. Independenței, în condițiile în care a preluat și traficul de pe străzile Democrației - Ștefan cel Mare - Nicolae Bălcescu.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 Empty Re: CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2

la data de August 19th 2014, 1:30 pm
100 de voturi / semnături primite! Vă mulțumesc!

Ieri am reușit să strângem 52 de semnături în doar câteva ore, iar pe forum 48 de voturi. Vreau să mulțumesc celor care și-au consumat o parte din prețiosul lor timp și au votat, respectiv semnat chestionarul de opinie. Vreau să îi mulțumesc și lui Bogdan ( user: bogdanptr97 ) cu care am fost ieri prin oraș pentru a afla opinia călătorilor în legătură cu traseul 2, dar și ce își doresc de la TCE Ploiești.

Ca urmare, traseul 2 va reveni la ruta de bază, odată cu începerea anului școlar 2014 - 2015.

18 august 2014
ANUNT MODIFICARE TRASEUL 2
Avand in vedere numarul mare de trasee la care ruta se suprapune pe zona P.T.T.R. – Gara Sud, inchiderea circulatiei pe noul tronson de pe strada Democratiei incepand cu data de 12.08.2014, fapt ce a dus la devierea tuturor autovehiculelor pe B-dul Independentei, cat si faptul ca de luni 18.08.2014 circulatia va fi restrictionata pe alte doua tronsoane de drum de pe strazile Nicolae Balcescu si Stefan Greceanu, s-a luat masura, in mod experimental, ca traseul 2 sa circule, in perioda vacantei de vara, dupa ora 8:00, pe ruta Gara Vest – Palatul Culturii si retur. Cetatenii municipiului Ploiesti, in baza autorizatiei de transport gratuit cat si cei din afara orasului, in baza abonamentului unic, pot utiliza orice traseu regulat urban. ( Sursa: Primăria Municipiului Ploiești


O zi frumoasă!

Iată chestionarul nostru de opinie:
CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 112

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 212

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 310

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 411

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 510

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 611

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 710

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 810
Continut sponsorizat

CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2 Empty Re: CHESTIONAR DE OPINIE: Scurtarea / Devierea traseului 2

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum