In jos
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Wi-Fi în vehiculele TCE Ploiești Empty Wi-Fi în vehiculele TCE Ploiești

la data de August 5th 2014, 12:56 pm
V-ați gândit vreodată cum ar fi dacă am avea o conexiune wireless dispusă de SC Transport Călători Express SA Ploiești? Este un lucru atât de simplu, totuși atât de greu de obținut. Din tot proiectul, am obține vehicule care să îndeplinească o parte din cerințele călătorilor, o nouă tehnologie implementată pe vehiculele TCE și totodată un bilă albă în imaginea fostei regii.

Primele vehicule ar fi: 101 autobuze ( MAN, BMC, KAROSA ), 24 trolee ( NEOPLAN ), respectiv ~ 25 tramvaie ( TATRA ).

Instalarea unui astfel de sistem ar implica anumite costuri, însă ar putea fi reduse oarecum cu ajutorul reclamelor pe care le poate expune TCE-ul ori cu ajutorul diferitelor parteneriate. În acest sens, se poate realiza o colaborare cu firma care dispune de acest sistem, precum cea amintită mai jos.

Iată un articol al site-ului Monitorul Express. Felicitări RAT Brașov! Se pare că știți ce înseamnă calitate, inovație și respectul față de călător.

182 de autobuze RAT au Wi-Fi gratuit

Wi-Fi în vehiculele TCE Ploiești Autobu12

Călătorii care au un smartphone sau o tabletă se vor conecta la internet la o viteză de 21 Mbps

Braşovenii care aleg mijloacele de transport în comun vor avea acces liber la internet 3G pe parcursul călătoriei. Printr-un proiect al Primăriei Braşov, 182 de mijloace de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport au fost dotate cu sisteme Wi-Fi, urmînd ca, pînă luni, toate maşinile care vor ieşi în trafic să aibă routere operaţionale. Instalarea echipamentelor Wi-Fi în autobuze a început de săptămîna trecută, pînă acum fiind dotate 164 de autobuze şi 18 troleibuze. Furnizorul de servicii este DIGI Mobil, care asigură atît echipamentele, cît şi serviciile de internet. Călătorii care au un smartphone sau o tabletă se vor conecta la internet la o viteză de 21 Mbps. Această viteză de trafic permite navigarea pe internet pentru căutarea de informaţii, adrese, locaţii de vizitat, obiective turistice sau destinaţia finală a călătoriei. Viteza de trafic permite, de asemenea, accesul şi postarea pe reţelele sociale şi consultarea poştei electronice. „Cred că în acest fel vom creşte atractivitatea transportului în comun în Municipiul Braşov, mai ales în rîndul tinerilor. Vor beneficia de acest sistem atît braşovenii, cît şi turiştii, care vor putea ca pe durata unei călătorii să acceseze informaţii despre locuri pe care doresc să le viziteze sau alte informaţii de care au nevoie. Acest proiect va completa celelalte proiecte pe care noi le avem în desfăşurare, respectiv e-ticketing-ul şi reabilitarea capetelor de linii RAT. În acest fel vom face încă un pas pentru a asigura un transport în comun civilizat, modern şi pe măsura aşteptărilor cetăţenilor“, a spus ieri primarul George Scripcaru, care a încercat pe tableta proprie sistemul Wi-Fi dintr-un autobuz.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum