In jos
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Autobuze Diesel: Știri. Noutăți. Discuții - Pagina 4 Empty Re: Autobuze Diesel: Știri. Noutăți. Discuții

la data de Iunie 15th 2018, 5:59 pm
BLOCAJ la licitaţia pentru autobuze noi a Primăriei Ploieşti

Procedura de achiziţie publică derulată de Primăria Ploieşti pentru aducerea în municipiu a 50 de autobuze diesel noi este blocată.

Aflaţi la finalul perioadei pentru depunerea eventualelor contestaţii, reprezentanţii municipalităţii au primit o notificare prealabilă din partea unuia dintre cei doi ofertanţi, mai exact ofertantul clasat pe locul 2 : Anadolu Automobil Rom cu modelul ISUZU CITIPORT. Concret, firma respectivă, nemulţumită că a pierdut licitaţia, i-a solicitat comisiei să reanalizeze ofertele depuse.

Autorităţile au răspuns astăzi la notificare, însă aceeaşi firmă merge mai departe şi a depus astăzi o contestaţie la CNSC (Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor).
Aceștia cer urmatoarele :

1.Anularea comunicării/deciziei/hotărârii privind rezultatul procedurii de achiziție publică;
2.Anularea parțială a raportului procedurii si a tuturor actelor subsecvente și conexe acestuia privind "achiziția a 50 DE AUTOBUZE NOI, DIESEL EURO VI, conform Caietului de sarcini .
3.Reanalizarea și reevaluarea, precum și declararea ca neconformă, inacceptabilă si neadecvată a ofertei depuse de EURO BUS.

Motivul invocat de cei de la ISUZU ar fi acela ca EURO BUS ar fi folosit un algoritm de calcul greșit pentru evaluarea impactului operațional energetic și de mediu (valoarea emisiei de CO2).

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor va decide ofertantul câștigător sau anularea licitației.
avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Autobuze Diesel: Știri. Noutăți. Discuții - Pagina 4 Empty Stiri.Noutati

la data de Iulie 11th 2018, 1:40 pm
Adrian Dobre: În acest an aducem 10-11 autobuze noi. Contestaţia a fost respinsă

Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a respins reclamaţia care fusese depusă recent de unul dintre cei doi ofertanţi de la licitaţia Primăriei Ploieşti pentru autobuze noi, ceea ce înseamnă că în scurt timp administraţia locală va putea să semneze contractul de achiziţie. Anunţul a fost făcut marţi de primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, care a precizat că momentan se aşteaptă primirea documentaţiei integrale de la CNSC şi că în acest an vor fi aduse 10-11 autobuze diesel, din totalul de 50 scoase la licitaţie.

Contractul va viza aducerea în Ploieşti a 50 de autobuze diesel noi, într-o perioadă totală de 24 de luni. Primul lot va sosi în acest an, a declarat primarul Dobre.

"Aşteptăm şi fundamentarea acestei decizii. Apoi va trebui să vedem şi dacă va mai exista o contestaţie şi la Curtea de Apel. Dacă nu va exista, vom încheia contractul şi până la sfârşitul anului va trebui să vină primul lot de autobuze", a afirmat marţi primarul Ploieştiului.

Sursa: http://www.telegrama.ro/administratie/item/71150-adrian-dobre-in-acest-an-aducem-10-11-autobuze-noi-contestatia-a-fost-respinsa.html
avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Autobuze Diesel: Știri. Noutăți. Discuții - Pagina 4 Empty Primele 10 autobuze noi vor ajunge la Ploieşti săptămâna aceasta

la data de Noiembrie 13th 2018, 5:52 pm


Primul lot de 10 autobuze noi comandate de primărie va ajunge la Ploieşti pe 15 noiembrie, potrivit primarului Adrian Dobre.

„Conform unei adrese făcute de societatea respectivă primul lot de autobuze va ajunge în cursul acestei săptămâni. Joi, 15 noiembrie, ar trebui să ajungă. Acest lot cuprinde 10 autobuze“, a precizat primarul Dobre.

Conducerea Primăriei Ploieşti a semnat pe 1 august contractul pentru aducerea a 50 de autobuze diesel noi în municipiu, contract care se va întinde pe o perioadă de 24 de luni. În prima etapă trebuie să ajungă în Ploieşti un lot de 10 autobuze noi.

Valoarea totală a contractului este de 38.282.325 lei fără TVA, iar un autobuz costă 765.646 lei fără TVA.

Ploieştiul va beneficia de autobuze Euro Bus Diamond, cu podea coborâtă, motor Mercedes Benz EURO VI de ultima generație. Motoarele diesel dezvoltă aproape 300 CP.

Printre dotările obligatorii se numără: podea coborâtă, trei uși de acces/ieșire, aer condiționat, cabină închisă pentru șofer, ecrane LCD etc.

Sursa: http://www.telegrama.ro/administratie/item/74015-primele-10-autobuze-noi-vor-ajunge-la-ploiesti-saptamana-aceasta.html
Continut sponsorizat

Autobuze Diesel: Știri. Noutăți. Discuții - Pagina 4 Empty Re: Autobuze Diesel: Știri. Noutăți. Discuții

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum