In jos
avatar
TheBoss
Mesaje : 224
Data de inscriere : 23/08/2012
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! Empty !NEWS ALERT!

la data de Iunie 24th 2013, 6:28 pm
ANUNŢ ŞOC! RATP PLOIEŞTI SE TRANSFORMĂ ÎN TRANSURBANITAS EXPRES
| publicat la: 24 iunie 2013 | de Roxana Tănase |

La un an de la preluarea mandatului de către noul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, conducerea RATP Ploieşti propune transformarea Regiei în societate comercială. Cel puţin asta prevede un proiect care va fi în atenţia aleşilor locali la şedinţa de Consiliu din această săptămână. Proiectul de hotărâre vizează reorganizarea Regiei, prin înfiinţarea societăţii comerciale Transurbanitas Expres, care va avea acelaşi sediu social de pe strada Găgeni, nr. 88. Capitalul social subscris şi vărsat de acţionar, respectiv municipiul Ploieşti, prin Consiliul Local, ar urma să fie de 120.000 de lei, divizat în 12.000 de acţiuni nominative, cu o valoare nominală de 10 lei/acţiune. Patrimoniul propriu al Regiei, în cuantum de 3.479.174 lei, va fi preluat de noua societate. Cât despre personal, proiectul prevede preluarea acestuia în totalitate. Acelaşi proiect prevede numirea a cinci noi reprezentanţi ai municipiului Ploieşti în Adunarea Generală a Acţionarilor. În plus, societatea va avea alţi cinci noi membri ai Consiliului de Administraţie. Între noua societate şi municipiul Ploieşti ar urma să fie semnat un contract de mandat. Cei cinci mandatari ai municipiului Ploieşti vor avea un salariu brut de 600 de lei / şedinţă, cu menţiunea că nu vor fi mai mult de patru întâlniri pe an. Contractul de mandat prevede şi obligaţiile mandatarilor. Iată ce nu pot face mandatarii fără un mandat special:  [/font]

OBLIGAŢIILE MANDATARILOR ART. 5 

În perioada în care capitalul societăţii comerciale este integral sau parţial al municipiului, mandatarii îndeplinesc alături de ceilalţi reprezentanţi obligaţiile adunării generale a acţionarilor, stabilite prin legislaţia în vigoare şi actul constitutiv al societăţii, cu excepţia celor de mai jos, pe care mandatarul le va îndeplini numai pe baza unui mandat special din partea mandantului, în cazul: înstrăinării acţiunilor, părţilor sociale sau a activelor; schimbării formei juridice a societăţii comerciale; aprobării  bugetului de venituri şi cheltuieli al societăţii comerciale; contractării de împrumuturi; schimbarea obiectului de activitate; fuziunea şi divizarea; dizolvarea şi lichidarea ei.    

Sursa: http://www.observatorulph.ro/exclusiv/26513-anunt-soc-ratp-ploiesti-se-transforma-in-transurbanitas-expres
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iunie 24th 2013, 6:52 pm
Doamne Fereste! Ce tot face acest primar?! De un an tot spune ca face liniile de tramvai, ca aduce autobuze noi, ca face spitalul de copii, ca el face tot... PRAF! Spitalul de Copii nu mai poate fi realizat datorita arhitecturii cladirii, adica se poate instala aparatura doar la parter, respectiv subsol. Liniile de tramvai iar nu se fac deoarece s-au facut contestatii astfel incat sa se piarda timpul, iar autobuzele noi vor fi aduse cand se vor face liniile. Totul are logica, nu? Este infiorator cum 3-4 inteligenti fac "legea" intr-un sistem democratic in care "totul este la vedere". Se pare ca nu tot e la vedere. Macar Volosevici a facut ceva, cu toate ca si-a bagat in traista. Se vede clar cum a aratat Ploiestiul inainte, cu el si cum arata cu ei.


Ultima editare efectuata de catre Catalin.C in Iulie 5th 2013, 4:37 pm, editata de 2 ori
avatar
TheBoss
Mesaje : 224
Data de inscriere : 23/08/2012
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iunie 24th 2013, 8:30 pm
De...cum iti asterni asa dormi..(pacat ca din cauza unora care voteaza fara cap , suferim toti...) Dar vad ca aproape tot orasul s-a pornit acum contra lor si mai ales contra primarului, asa ca poate scapam mai repede de primar si oamenii lui pana ne distrug orasul si mai ales RATP-ul...:evil: 
P.S. Dupa ce ca nu mai au de gand nimic cu linia mai bine nu ar mai cumpara niciun autobuz decat sa ia 15 rable sa circulam in conditii mai proaste decat circulam cu Ikarus/Dac :evil: .
avatar
TheBoss
Mesaje : 224
Data de inscriere : 23/08/2012
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iunie 27th 2013, 3:52 pm
S-a votat...si pana la uram au ales un nume mai sonor...

RATP SE TRANSFORMĂ ÎN SOCIETATE ŞI ARE O NOUĂ COMPONENŢĂ AGA publicat la: 27 iunie 2013de Roxana Tănase Aleşii locali au aprobat în urmă cu puţin timp transformarea Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti în societate comercială pe acţiuni, respectiv în SC Transport Călători Express. Consilierii au aprobat şi noua componenţă AGA. Viitorii membri AGA de la societatea SC Transport Călători Express sunt Marcian Cosma, George Pană, Cristian Ganea şi Constantin Popa, de la USL, George Popa şi Puiu Neagu de la PDL şi Radu Socoleanu de la PP-DD. Citeşte AICI cum se va transforma Regia în societate comercială.

Citeşte integral pe: http://www.observatorulph.ro/administratie/26592-ratp-se-transforma-in-societate-si-are-o-noua-componenta-aga
Copyright © observatorulph.ro
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty LA LOC COMANDA! RATP PLOIEŞTI SE VA NUMI TRANSPORT CĂLĂTORI EXPRES

la data de Iunie 27th 2013, 4:17 pm
E cu doi de "s" de la "EXPRESS" ( genius )

Publicat la: 26 iunie 2013 de Roxana Tănase
Grea decizie pentru aleşii locali! Transformarea Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti în societate comercială pe acţiuni le-a dat mari bătăi de cap aleşilor locali, care după lungi dezbateri, au găsit în sfârşit un alt nume pentru noua societate. Iniţial aceştia au propus ca noua societate comercială să se numească Transurbanitas Expres, însă astăzi, după lungi discuţii în comisia Consiliului Local Ploieşti, cu doar o zi înainte de şedinţă, propunerea a fost modificată. Noua variantă vizează ca RATP, după transformarea în societate comercială pe acţiuni (Vezi AICI propunerea), să se numească SC Transport Călători Expres. O singură problemă există însă. Dacă vor rămâne în traseu aceleaşi autobuze vechi de acum 30 de ani numai „expres” nu va mai fi transportul de călători.

Sursa: http://www.observatorulph.ro/administratie/26568-la-loc-comanda-ratp-ploiesti-se-va-numi-transport-calatori-expres
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iunie 27th 2013, 4:19 pm
Mai bine se numea TransPloiesti si avea si forum si emblema si prescurtare ( TP ) si tot


Ultima editare efectuata de catre Catalin.C in Iunie 27th 2013, 5:02 pm, editata de 1 ori
avatar
TheBoss
Mesaje : 224
Data de inscriere : 23/08/2012
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iunie 27th 2013, 4:29 pm
Trebuia sa le propui asta
avatar
TheBoss
Mesaje : 224
Data de inscriere : 23/08/2012
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iunie 28th 2013, 1:30 pm
Merg treburile " ca pe roate " :roll: 

ANUNŢ ŞOC AL PRIMARULUI BĂDESCU: ŞOFERII RATP PLOIEŞTI SE PREGĂTESC DE GREVĂ publicat la: 27 iunie 2013de Roxana Tănase „Mai mulţi lideri de sindicat ai Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti încearcă să mobilizeze şoferii şi angajaţi ai RATP să declanşeze o grevă generală la nivelul Regiei!”, a fost anunţul şoc al primarului municipiului Ploieşti, care a organizat în această seară o conferinţă de presă la sediul PSD Ploieşti. Edilul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a precizat că nu există un motiv real de grevă generală, unul dintre pretextele folosite de unii lideri de sindicat fiind acela al transformării RATP în societate comercială. „Transformarea Regiei în societate nu afectează în niciun fel relaţiile de muncă între patronat, respectiv Consiliul Local al Municipiului Ploieşti, şi angajaţii noii societăţi. Prin transformare, drepturile şi obligaţiei Regiei se preiau de către societatea comercială, inclusiv contractul colectiv de muncă”, a anunţat Bădescu. Edilul municipiului a mai menţionat că, la ora actuală, Regia şi-a onorat toate obligaţiile către angajaţii Regiei, respectiv 1066 persoane, care au un salariu mediu pe societate de 2.161 RON. „Tentativa liderilor de sindicat o consider neoportună şi neavenită”, a mai sus Bădescu, care a anunţat că în cazul unei greve generale, conducerea RATP va da în judecată sindicatul pentru recuperarea eventualelor prejudicii cauzate de întreruperea transportului public Ploieşti. Bădescu a mai anunţat că mâine, la ora 8.00, este programată o întâlnire a liderilor de sindicat cu şoferii pentru a li se propune declanşarea protestului. Observatorulph.ro stă de vorbă cu tine chiar şi pe Facebook! Dacă ţi-a plăcut a

Citeşte integral pe: http://www.observatorulph.ro/administratie/26601-anunt-soc-al-primarului-badescu-soferii-ratp-ploiesti-se-pregatesc-de-greva
Copyright © observatorulph.ro
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty !!!NEWS ALERT!!!

la data de Iunie 28th 2013, 3:00 pm
Dar asta nu e tot

Scris de Ana-Maria Stanescu

VIDEO Cristian Iancovici, despre reorganizarea RATP. Iata cum se va numi noua societate
Cristian Iancovici, Directorul RATP Ploiesti, ne-a explicat in cateva cuvinte cum stau lucrurile in ceea ce priveste reorganizarea Regiei Autonome de Transport Public.
Iancovici recomanda ploiestenilor sa utilizeze cu incredere serviciul public de transport in comun si, bineinteles, sa dea dovada de responsabilitate prin achitarea contravalorii acestui serviciu, pentru a mentine un nivel ridicat de eficienta.

Cristian Iancovici, pentru ph-online.ro:
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iulie 5th 2013, 4:42 pm
Ce dragut...

RATP SE TRANSFORMĂ ÎN SOCIETATE ŞI ARE O NOUĂ COMPONENŢĂ AGA
Publicat la: 27 iunie 2013 de Roxana Tănase

Aleşii locali au aprobat în urmă cu puţin timp transformarea Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti în societate comercială pe acţiuni, respectiv în SC Transport Călători Express. Consilierii au aprobat şi noua componenţă AGA. Viitorii membri AGA de la societatea SC Transport Călători Express sunt Marcian Cosma, George Pană, Cristian Ganea şi Constantin Popa, de la USL, George Popa şi Puiu Neagu de la PDL şi Radu Socoleanu de la PP-DD.

Sursa: http://www.observatorulph.ro/administratie/26592-ratp-se-transforma-in-societate-si-are-o-noua-componenta-aga
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty Nu cred! =))

la data de August 14th 2013, 12:42 pm
RATP PLOIEŞTI NU MAI VREA SĂ VÂNDĂ ARME ŞI MUNIŢII
Publicat la: 14 august 2013 de Roxana Tănase

Hotărârea privind transformarea Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti în societate comercială pe acţiuni a suferit o nouă modificare. Aleşii locali au aprobat modificarea obiectului de activitate, RATP renunţând de exemplu la vânzarea de arme şi muniţie, dar şi la asigurarea serviciilor de asistenţă stomatologică. În schimb, Regia poate face filme... Hotărârea de Consiliu Local Ploieşti 220 din 27 iunie 2013, prevedea ca Regia să aibă în obiectul de activitate dreptul de a desfăşura nu doar activitate de transport, ci inclusiv vânzări de arme şi muniţie, ba chiar şi activităţi de stomatologie. Având în vedere absurdul situaţiei, aleşii locali au aprobat, fără multe comentarii, modificarea actului normativ cu privina. Astfel, au fost scoase anumite activităţi precum cele juridice, de protecţie şi gardă, ordine publică şi protecţie civilă, de luptă împotriva incendiilor, învăţământ tehnic secundar, asistenţă medicală, asistenţă stomatologică, iar la comerţ cu amănuntul se precizează că RATP nu poate vinde arme şi muniţie. Trebuie precizat că, prin HCL 220 s-a hotărât reorganizarea Regiei în societate comercială pe acţiuni, sub titulatura de SC Transport Călători Express SA, cu acţionar unic majoritar Consiliul Local Ploieşti. Pe lista obiectelor de activitate a rămas tipărirea de ziare, fabricarea de anvelope, de uşi şi ferestre din metal, de echipamente electrice şi electronice, de mobilă pentru birouri şi bucătării, dar şi comerţul cu autoturisme şi autovehicule uşoare, sub 3,5 tone, dar şi activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune. Prin urmare, nimeni nu s-ar supăra dacă am propune realizarea filmului „Coşmar în tramvai” ori „Pericol public pe şine”.

SURSA: http://www.observatorulph.ro/exclusiv/28287-ratp-ploiesti-nu-mai-vrea-sa-vanda-arme-si-munitii
Copyright © observatorulph.ro
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty RATP a murit! Traiasca Transport Calatori Express Ploiesti!

la data de August 29th 2013, 9:42 am
(Joi, 29 august 2013)

Deşi pare că titlul acestui articol este ieşit din comun, noua societate comercială care a fost înregistrată la Registrul Comerţului şi a primit actele de naştere marţi, 27 august, are nevoie de... urări de bine! Ca urmare a hotărârii consilierilor locali ploieşteni, care au aprobat transformarea Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti în societate comercială – sub denumirea SC Transport Călători Express SA - se poate spune că RATP Ploieşti a devenit istorie. Marţi a fost înfiinţată, practic, societatea comercială care prestează serviciul public de transport în comun pe raza municipiului Ploieşti.

Ieri dimineaţă, la prima oră, s-au întrunit membrii Adunării Generale a Acţionarilor noii societăţi, pentru a lua act de documentele emise de Registrul Comerţului, prin care a fost înfiinţată SC Transport Călători Express SA. De acum înainte, vor trebui urmaţi paşii normali în astfel de situaţii: trebuie încheiate – într-o nouă formulă, generată de transformarea fostei regii în societate comercială, contractele de mandat cu membrii Consiliului de Administraţie şi toate documentele care purtau antetul şi denumirea Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti. Lucru care nu este deloc simplu, în special pentru că această modificare de statut juridic implică multe alte schimbări în documentele noii societăţi.

Conform hotărârii consilierilor locali privitoare la transformarea regiei de transport ploieştene în societate comercială, din AGA fac parte aleşii locali Marcian Cosma, George Pană, Cristian Ganea, Constantin Popa, Gheorghe Popa, Puiu Neagu şi Radu Socoleanu, iar membrii Consiliului de Administraţie – cinci la număr – rămân, în primul an de activitate, Florina Paul, Paul Anghel, Marius Măseluşă, Ion Ionică şi Violeta Gorneanu.

V.STOICA - ziarulprahova.ro
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty COMISIE DE NEGOCIERE LA RATP PLOIEŞTI, PENTRU RESTRUCTURĂRI

la data de August 31st 2013, 6:37 pm
Publicat la: 31 august 2013 de Roxana Tănase

Liderii de sindicat ai Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti au solicitat Consiliului de Administraţie să se aprobe înfiinţarea unei comisii de negociere pentru măsurile de protecţie socială a salariaţilor în caz de restructurare.
Chiar dacă autorităţile locale au dat asigurări că niciun angajat al Regiei nu va fi dat afară, sindicaliştii au solicitat CA-ului de la RATP Ploieşti aprobarea înfiinţării unei comisii de negociere cu privire la contractul colectiv de muncă pe 2013-2014, privind protecţia socială a salariaţiilor în caz de restructurare.

Sursa: www.observatorulph.ro
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Septembrie 6th 2013, 11:56 am
Alo?! "Transporturi" ?! Chiar asa?

CÂTE SALARII COMPENSATORII CER SINDICALIŞTII DE LA RATP ÎN CAZ DE CONCEDIERE COLECTIVĂ
Publicat la: 6 septembrie 2013 de Roxana Tănase

Sindicaliştii de la RATP Ploieşti îşi iau măsuri de precauţie. După transformarea Regiei în societatea Transporturi Călători Express, aceştia au adresat o cerere de constituire a unei comisii care să negocieze salariile compensatorii în caz de reducere de personal sau de concedieri colective.
Astfel, în adresa transmisă CA-ului, Sindicatul Transportatorilor de la RATP au menţionat că în caz de reduceri de personal, ca urmare a reorganizării SC Transport Călători Express, să beneficieze de cinci salarii medii la nivel de Regie, pentru salariaţii cu o vechime de până la 10 ani, şapte salarii medii pentru cei cu o vechime cuprinsă între 10 – 20 de ani şi de nouă salarii pentru salariaţii cu o vechime mai mare de 20 de ani. În cazul concedierilor colective, sindicaliştii cer ca salariaţii să beneficieze de o sumă de bani acordată ca plată compensatorie din surse proprii echivalentă cu nouă salarii medii pe Regie, pentru cei care au o vechime de până la 10 ani, de 11 salarii medii pentru cei cu o vechime cuprinsă între 10 şi 15 ani şi de 13 salarii medii pentru cei cu o vechime pentru cei cu o vechime mai mare de 20 de ani. În caz de disponibilizări, sumele ar urma să fi plătite în rate lunare.
Sursa: www.observatorulph.ro
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Septembrie 6th 2013, 12:38 pm
SINDICALIŞTII RATP PICHETEAZĂ PALATUL ADMINISTRATIV DIN PLOIEŞTI
Publicat la: 5 septembrie 2013 de Roxana Tănase

Sindicaliştii de la RATP Ploieşti, mai nou, SC Transport Călători Expres, pichetează astăzi Palatului Administrativ din Ploieşti în semn de solidaritate cu protestul declanşat la nivel naţional.
Tot astăzi, personalul va purta banderole albe pe braţul stâng iar, în cazul în care guvernanţii nu vor da curs solicitărilor adresate de sindicatul ATU-România, pe data de 17 septembrie, vor întrerupe activitatea pe parcursul a două ore iar pe 30 septembrie au anunţat declanşarea grevei generale.Sursa: www.observatorulph.ro
avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

!NEWS ALERT! Empty Transformarea

la data de Septembrie 13th 2013, 10:17 am
Daca nu se va mai numi RATP, ci va avea alta denumire...cand se vor face noile insciptionari si poate gasesc si ei o emblema mai interesanta decat calul ala de la fosta RATP ?!
avatar
Bogdan Costin
Mesaje : 163
Data de inscriere : 20/04/2012

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Septembrie 13th 2013, 11:10 am
Era destul de dragut si acel cal
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Septembrie 13th 2013, 11:27 am
Va anunt ca sectiunea "Transformarea regiei in societate comerciala" are doua subiecte: "NEWS ALERT" unde sunt postate stiri / noutati si "Discutii" - unde ( logic ) luam fiecare particica a subiectului principal si le analizam. OFF-TOPIC incheiat. Daca doriti sa discutati despre noul logo precum si multe alte aspecte, accesati al doilea subiect prezentat mai sus: http://transploiesti.forumgratuit.ro/t282-discutii#3595
Continut sponsorizat

!NEWS ALERT! Empty Re: !NEWS ALERT!

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum