In jos
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Martie 29th 2018, 11:23 am
Probleme pentru autobuzele din Ploieşti după trecerea iernii. TCE cere asfaltări

Conducerea Transport Călători Express, operatorul de transport public al municipalităţii ploieştene, a transmis astăzi către Primărie o listă cu toate străzile pe care trec autobuzele sau troleibuzele, în speranţa că unele dintre aceste artere vor fi incluse cu prioritate în programul de asfaltări lansat în această lună de autorităţi.

Directorul TCE, Alexandri Nicolae, a precizat că şoferii de pe aceste vehicule au semnalat mai multe probleme apărute pe carosabil în ultima perioadă, unele de altfel obişnuite pentru străzile din Ploieşti imediat după trecerea iernii.

"La solicitarea viceprimarului Ganea, i-am transmis astăzi programul complet de transport public, cu toate străzile şi staţiile aferente fiecărui traseu TCE, în încercarea ca unele dintre aceste străzi, unde au apărut probleme, să intre cu prioritate în programul de reparaţii curente", a precizat directorul TCE Ploieşti pentru Telegrama.

http://www.telegrama.ro/administratie/item/68736-probleme-pentru-autobuzele-din-ploiesti-dupa-trecerea-iernii-tce-cere-asfaltari.html
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 11th 2018, 10:06 pm
Tramvai deraiat în Ploiești, în zona Gării de Vest - FOTO

Un tramvai de pe traseul 102 a deraiat miercuri în seara în jurul orei 19.30, în zona Gării de Vest din Ploiești.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, însă circulația mijloacelor de transport a fost afectată până la repunerea tramvaiului pe șine.

Observatorul Prahovean a solicitat TCE un punct de vedere cu privire la circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Sursa + FOTO :

https://www.observatorulph.ro/eveniment/92708-tramvai-deraiat-in-ploiesti-in-zona-garii-de-vest-foto
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 12th 2018, 6:53 pm
Polițiștii locali din Ploiești, bodyguarzi în autobuzul 40

După scandalul legat de desființarea a opt stații de autobuz pe traseul 40, din cauza unor incidente provocate de anumiți călători, Poliția Locală a decis ca echipaje din cadrul acestei instituții să fie prezente în mijloacele de transport.

Conducerea Poliției Locale Ploiești a decis luarea unor măsuri pentru prevenirea tulburării liniștii și ordinii publice în autobuzele care circulă spre cartierul Bereasca. Astfel, echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente în autobuzul 40.

Decizia a fost luată după ce TCE a renuntat la traseul inițial al autobuzului 40, pe motiv ca au existat o serie de incidente în mijloacele de transport.

Ulterior, ca urmare a unei petiții online, conducerea TCE a precizat că se va reveni la traseul inițial al autobuzelor care circulă către Cartierul Bereasca.

„Polițiștii locali vor fi prezenți în autobuze 40 pentru menținerea liniștii și ordinii publice în mijloacele de transport", a confirmat Adrian Vaida, directorul adjunct al Poliției Locale Ploiești.

https://www.observatorulph.ro/administratie/92755-politistii-locali-din-ploiesti-bodyguarzi-in-autobuzul-40


Care va fi noua rută a traseului 40 Hale Catedrală - cartier Bereasca

Primăria Ploiești a transmis, miercuri, un comunicat de presă, informând că, din 14 aprilie, autobuzele de pe acest traseu vor face mai multe stații în cartierul Bereasca:

"Începând cu data de 14 aprilie 2018, traseul 40 Hale Catedrala - Bereasca şi retur va avea următoarea ruta şi staţii:

La sensul Hale Catedrală –Bereasca va circula astfel: parcurs normal până pe str. Ştrandului, după care dreapta str. Clopoţei cu staţia ATLAS, stânga str. Gorunului, stânga str. Luminişului cu staţia Luminişului (care se mută cu cca 50 m spre Ştrandului)

La sensul Bereasca – Hale Catedrală va circula astfel: pe str. Dumbravei cu staţiile Complex Bereasca şi SC Control, apoi stânga str. Arborilor, stânga str. Stejarului cu staţia Arborilor, în continuare str. Crăiţelor cu staţia Leandrului, după care traseu normal".

De miercuri, conducerea TCE Ploiești anunțase desființarea stațiilor Atlas, Petros, Pelinului, Luminișului, pe sensul spre bereasca, respectiv SC Control, Cimitir, Arborilor, Leandrului, pe sensul spre Catedrală.

http://www.telegrama.ro/administratie/item/69040-care-va-fi-noua-ruta-a-traseului-40-ploie%C8%99ti-cartier-bereasca.html
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Mai 8th 2018, 12:33 pm
Proiectul european pentru modernizarea iluminatului e aproape gata, pentru Şoseaua Vestului, Şoseaua Nordului şi Găgeni

Autorităţile ploieştene pregătesc două proiecte europene, cu o valoare însumată estimată la 5 milioane de euro, pentru modernizarea sistemului de iluminat public de-a lungul traseelor de tramvai 101 şi 102. Demersurile pentru 102 sunt mai avansate, a anunţat astăzi primarul Adrian Dobre, care a precizat pentru Telegrama că sunt şanse mari ca documentaţia să intre în dezbaterea Consiliului Local în următoarele săptămâni.

Primarul Ploieştiului a mai explicat că demersurile sunt îngreunate de faptul că multe străzi din municipiu nu sunt intabulate. "Pe partea de modernizare a sistemului de iluminat public, urmează să intrăm în Consiliul Local cu proiectul care vizează traseul 102 şi care propune lucrări pe strada Găgeni şi pe Şoseaua Nordului şi Şoseaua Vestului. Este nevoie de o aprobare în Consiliul Local pentru a putea depune acest prim proiect. Urmează să parcurgem aceeaşi procedură şi pentru traseul 101. Din păcate, foarte multe străzi din Ploieşti nu sunt intabulate", ne-a declarat Adrian Dobre.

Potrivit informaţiilor oferite în ultimele două luni de autorităţile locale, cele două proiecte vizează înlocuirea actualelor corpuri de iluminat cu unele pe bază de led-urui, mult mai eficiente energetic şi rezistente, dar şi introducerea în subteran a cablurilor "agăţate" în prezent de stâlpi, plus crearea unor sisteme inteligente de telegestiune şi de economisire a energiei.

http://www.telegrama.ro/administratie/item/69626-proiectul-european-pentru-modernizarea-iluminatului-e-aproape-gata,-pentru-soseaua-vestului,-soseaua-nordului-si-gageni.html
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Mai 17th 2018, 9:39 am
Sindicaliștii de la TCE Ploiești declanșează conflictul de muncă. Urmează greva generală

După ce aleșii PSD-ALDE s-au opus în ședința de astăzi a Consiliului Local Ploiești aprobării bugetului TCE, sindicaliștii anunță declanșarea conflictului de muncă și a grevei generale.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești de ieri a figurat și un proiect privind rectificarea bugetului municipiului, prin suplimentarea sumelor acordate pentru subvenția la TCE cu sapte milioane de lei. Prin vocea consilierului Paul Palas (ALDE) proiectul a suferit o modificare în sensul că suma de 7 milioane de lei să fie transferată la capitolul fond de rezervă.

Cât priveste proiectul de buget al TCE, acesta a fost prorogat pentur o dată care nu a fost stabilită.

În urma acestor decizii, sindicatul de la TCE a anuntat ca astazi va înregistra conflictul de muncă la ITM Prahova pentru declanșarea grevei generale.

https://www.observatorulph.ro/social/93948-sindicalistii-de-la-tce-ploiesti-declanseaza-conflictul-de-munca-urmeaza-greva-generala
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iunie 5th 2018, 9:13 pm
ANUNT DE PUBLICITATE - VANZARE AUTOBUZE


S.C. Transport Calatori Express S.A. Ploiesti, str. Gageni, nr.88, tel.0244 543 001, 0244 543 751, int.111, fax. 0244 513 228, organizeaza in ziua de 19.06.2018, ora 11:00, la sediul societatii, licitatia publica deschisa cu strigare pentru valorificarea prin vanzare a 23 autobuze.

Inscrierile participantilor la licitatie se vor face prin depunerea documentelor pentru participare la registratura societatii impreuna cu taxa de participare de 200 lei (nerambursabila) si garantia de participare in valoare de 10 000 lei. Caietul de sarcini poate fi solicitat la Serviciul Achizitii din cadrul societatii.

Documentele de participare la licitatia de vanzare a bunurilor se primesc pana la data de 19.06.2018 ora 10:00.

In caz de neadjudecare, licitatia se va repeta la data de 26.06.2018 ora 1:,00 si 03.07.2018 ora 11:00 in acelasi loc. Si in cadrul acestor licitatii ofertantii vor prezenta documentele de participare pana la ora 10:00 din zilele respective.

Bunurile care fac obiectul licitatiei pot fi vazute in str. Gageni, nr.88,Ploiesti.

http://www.ratph.ro/
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iunie 9th 2018, 12:15 pm
Chinezii vor fabrica la Baicoi autobuze electrice pentru Europa

O firmă chineză va începe să fabrice la Băicoi autobuze electrice pe care le va comercializa în țările europene.

Inițiativa investitorului din Republica Populară Chineză beneficiază de sprijinul autorităților locale și județene dat fiind că pentru Băicoi aceasta înseamnă crearea de sute de noi locuri de muncă.

Astăzi, investitorul chinez care a creat un parc industrial la Băicoi a semnat împreună cu compatriotul său actul de cooperare dintre Romania Liaoning Industrial Park Băicoi și firma producătoare de autobuze electrice, Qian Feng New Energy Vehicle.

Concret, este vorba despre o investiție de 100 de milioane de euro și crearea a peste 400 de noi locuri de muncă. Investitorul chinez își propune ca anual să producă peste 3.000 de autobuze electrice, destinate tuturor țărilor din Europa, inclusiv România.

La festivitatea semnării acordului de cooperare au participat reprezentanți din partea autorităților prahovene, ai Camerei de Comerț și Industrie Prahova, dar și o delegație din China, condusă de secretarul de partid al Provinciei Liaoning.

Înainte însă ca investiția să fie demarată, există o serie de amănunte care trebuie puse la punct, poate cel mai important dintre ele fiind acela că suprafața de teren de la Băicoi este insuficientă, investitorul chinez având nevoie de 50 de hectare pentru ridicarea halelor de producție.

http://www.zvp.ro/chinezii-vor-fabrica-la-baicoi-autobuze-electrice-pentru-europa/
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iunie 19th 2018, 2:39 pm
TCE Ploieşti a primit bani pentru a continua transportul gratuit în iulie şi august

Veste bună, măcar pe jumătate, pentru pensionarii, elevii, veteranii de război şi revoluţionarii din Ploieşti! Autorităţile locale au suplimentat, marţi, bugetul alocat către Transport Călători Express, subvenţie pe baza căreia operatorul din Ploieşti transportă gratuit aceste categorii de călători. Suma acoperă, însă, doar lunile iulie şi august, ceea ce înseamnă că din septembrie încolo, dacă nu apare o nouă suplimentare de buget, rămâne în continuare riscul sistării acestor gratuităţi.

Conform contractului de delegare, TCE emite legitimaţii de transport gratuit către aceste categorii de ploieşteni, care au dreptul să călătorească pe traseele de transport în comun fără să plătească. Mai departe, pentru serviciul prestat, operatorul este plătit de Primărie, prin subvenţie de la bugetul local, în funcţie de numărul de legitimaţii emise. Problema a fost că, în 2018, suma prevăzută în bugetul local a acoperit doar primul semestru. În şedinţa de marţi a Consiliul Local, aleşii au aprobat, cu unanimitate de voturi, suplimentarea acestui buget cu suma de 6,4 milioane de lei, luată din fondul de rezervă. Există, însă, unele discuţii cu privire la corectitudinea măsurii de diminuare a acestui fond de rezervă fără să fie existat o situaţie neprevăzută, aşa cum au existat critici adresate de consilierii PNL către colegii din PSD şi ALDE pentru că au refuzat în mai multe rânduri propuneri de majorare a acestei subvenţii.

Potrivit tuturor calculelor, această suplimentare cu 6,4 milioane de lei garantează asigurarea transportului gratuit până la finalul lunii august, urmând ca din septembrie, dacă se păstrează actuala formulă de calcul, forul legislativ să vină cu o nouă rectificare bugetară.


http://www.telegrama.ro/administratie/item/70650-tce-ploiesti-a-primit-bani-pentru-a-continua-transportul-gratuit-in-iulie-si-august.html
avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Ce n-a văzut Parisul: Ploieştiul se înnoieşte cu autobuze electrice, trolee şi tramvaie!

la data de Iulie 25th 2018, 10:18 am
Deși încă nu a fost semnat nici măcar contractul de furnizare a celor 50 de autobuze prin care Primăria Ploiești ar urma să primească, în sfârșit, mijloace de transport în comun noi, primarul Adrian Dobre a anunțat ieri că ploieștenii ar putea avea parte de surprize… incomensurabile în anii care vin. Ce n-a văzut Parisul: nouă autobuze electrice cu stațiile de încărcare aferente, 20 de troleibuze și 20 de tramvaie, toate noi, cumpărate în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
Edilul Ploieștiului se gândește deja la demararea procedurii de achiziție, care ar putea să fie derulată – de către Ministerul Dezvoltării Regionale, în calitatea sa de lider de parteneriat – chiar și înainte de semnarea contractului de finanțare, sub clauza suspensivă necesară în astfel de cazuri.
Toate aceste mijloace de transport ar urma să fie achiziționate în baza unui contract de finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile.

Într-o ședință extraordinară programată pentru mâine, consilierii locali vor avea ocazia să dea naștere unor noi dispute privind calitatea transportului public din municipiul Ploiești, pentru că trei dintre cele patru proiecte aflate pe ordinea de zi vizează aprobarea parteneriatelor și a acordurilor de parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice: unul – pentru autobuze electrice, unul – pentru tramvaie și un al treilea – pentru troleibuze.

Unul dintre anunțatele acorduri de parteneriat se referă la achiziționarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – în numele unității administrativ-teritoriale municipiul Ploiești – a nouă autobuze electrice cu lungimea de 12 metri, trei stații de încărcare rapidă și nouă stații de încărcare lentă. Pentru cele nouă autobuze electrice, valoarea eligibilă a fost estimată la 30 de milioane de lei, contribuția proprie a Ploieștiului fiind de 2% din valoarea eligibilă aferentă tuturor activităților proprii din proiect, respectiv circa 600.000 de lei.
Al doilea acord de parteneriat vizează o posibilă achiziționare de către același minister, care va fi liderul parteneriatului, a unui număr de 20 de troleibuze cu lungimea de 12 metri, costurile aferente implementării acestui proiect fiind estimate la 47,7 milioane de lei, cu o contribuție proprie a Ploieștiului de 954.000 de lei, cota de 2%.
Al treilea acord de parteneriat ar urma să fie semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru achiziționarea a 20 de tramvaie cu lungimea de 18 metri. În acest caz, valoarea proiectului ar fi mult mai mare, respectiv de 190,5 milioane de lei, cofinanțarea de 2% aferentă municipiului Ploiești ajungând la circa 3,8 milioane de lei.
Toate cele trei acorduri de parteneriat ar urma să fie semnate pentru obținerea unor finanțări europene prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, obiectivul specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.
Până una-alta, deși în principiu procedura de achiziție pentru furnizarea a 50 de autobuze noi pentru municipiul Ploiești s-a terminat, contractul nu a fost încă semnat cu firma care a fost desemnată câștigătoare. Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a declarat că încă nu a expirat termenul pentru depunerea plângerii la Curtea de Apel Ploiești împotriva deciziei de respingere dată de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Sursa: http://ziarulprahova.ro/2018/07/ce-n-a-vazut-parisul-ploiestiul-se-innoieste-cu-autobuze-electrice-trolee-si-tramvaie/
avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iulie 25th 2018, 10:23 am
Troleibuze de 12 m? De ce nu se cumpara articulate?! Tramvaie de 18 m? Sigur vom avea din cele romanesti. Ar fi bine sa fie cu 3 module, adica mai lungi, sa incurajeze cumva mersul cu transportul public. Daca sunt cat cele de acum, si stam ca sardinele in ele, tot masina personala e de ales. Acum sunt maxim 28 tramvaie la traseu, daca vin 20 si le vor casa pe cele vechi, vor fi mai aglomerate, degradarea lor se va face rapid. Cat priveste autobuzele electrice, mi se par un moft, mai bine cumpara 30 de trolee si 20 tramvaie si gata.
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iulie 25th 2018, 10:29 pm
Asta mi s-a părut si mie ciudat...troleibuze de 12 m...tramvaie cu 2 module (mai mult ca sigur Autentic)..cam mici .
Sa nu uităm ca odată cu casarea ikarusurilor ,vor veni doar autobuze scurte.
Referitor la electrice, autoritățile locale sunt obligate de lege să cumpere  autobuze electrice.  30% din achizițiile viitoare de mijloace de transport în comun trebuie să fie mult mai prietenoase cu mediul... tehnologia e la inceput si nu e una rentabilă,bateriile trebuiesc inlocuite dupa un anumit timp.
avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty News Alert

la data de Iulie 26th 2018, 10:12 pm
" Referitor la electrice, autoritățile locale sunt obligate de lege să cumpere autobuze electrice."
Stiam ca trebuie investit in mijloace de transport electrice, nu neaparat autobuze electrice. Adica, daca in loc de 10 autobuze electrice ar lua 15 troleibuze, ca si-asa daca vin din alea de 12 m o sa fie jale, nu cred ca se supara nimeni.
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Iulie 27th 2018, 1:24 pm
IN ATENTIA ELEVILOR

ABONAMENTELE PENTRU ELEVI CU REDUCERE 50% SI GRATUITATE 100% SE ELIBEREAZA PE TOATA PERIOADA ANULUI CALENDARISTIC, INCLUSIV VACANTELE SCOLARE.

S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI


Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Septembrie 6th 2018, 5:55 pm
ANUNT ANGAJARE VATMAN


Transport Calatori Express S.A. Ploiesti organizeaza, la sediul unitatii, concurs in vederea ocuparii urmatoarelor posturi:

POSTUL VATMAN
Compartimentul Sectia Transport Electric
Nr. posturi 1 post - durata nedeterminata

Conditii de ocupare

- Studii medii;
- Permis de conducere pentru tramvai;
- Experienta minim 1 (unu) an ca vatman;
- Apt medical si psihologic pentru transport persoane;
- Fara antecedente pe linie de circulatie (cazier auto) legate de consum alcool sau accidente cu victima produse din vina candidatului;
- Cazier juridic fara antecedente penale;


Probele de concurs, notarea acestora si admiterea candidatilor
- Proba 1: consta in administrarea unui chestionar de circulatie. Pentru a putea fi admis, candidatul trebuie sa obtina minim 22 de puncte. Proba este eliminatorie, iar candidatii respinsi la aceasta proba nu vor putea participa la celelalte probe.
- Proba 2: consta in parcurgerea unor probe de indemanare si manevrare a unui tramvai; proba se desfasoara in depoul societatii si este notata cu 100 puncte. Proba are pondere 50 % in nota finala.
- Interviu: consta in examinarea de catre comisia de concurs, pe baza unui chestionar strucurat, a cunostintelor candidatilor in ceea ce priveste structura retelei de transport si a sarcinilor si obligatiilor vatmanului. Proba este notata cu 100 puncte si are pondere 50 % in nota finala.
Bibliografie proba interviu: Rutele traseelor TCE - www.ratph.ro/Informatii/Rute trasee si Fisa postului - vatman (se obtine de la servicul Resurse Umane)
Desfasurarea concursului:
1. Selectarea dosarelor si afisarea listei candidatilor admisi la concurs tinand cont de indeplinirea conditiilor de ocupare - 17.09.2018
2. Proba 1 se va desfasura la sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 18.09.2018, incepand cu ora 9,00
3. Proba 2 se va desfasura la sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 19.09.2018, incepand cu ora 9,00
4. Interviul se va desfasura sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 20.09.2018, incepand cu ora 9,00
5. Afisarea rezultatelor 21.09.2018, ora 10,00
6. Depunerea eventualelor contestatii: 21.09.2018 pana la ora 13,00
7. Afisarea rezultatelor finale: 25.09.2018

Dosarul de inscriere la concurs
Cei interesati vor depune la sediul TCE S.A. Ploiesti - Serviciul Resurse Umane, pana la data 14.09.2018, ora 12,00, dosarul de concurs care va contine urmatoarele documente:
- Cerere pentru participarea la concurs - tipizata;
- Curriculum vitae
- Actul de studii - (original si copie);
- Permis de conducere (original si copie);
- Cazier auto sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente pe linie de circulatie legate de consum alcool sau accidente cu victima produse din vina candidatului; candidatul declarat admis dupa proba 1, care a depus la inscriere o declaratie pe propria raspundere are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului auto, pe tot parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de data afisarii rezultatelor finale;
- Cazier judiciar sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente penale; candidatul declarat admis dupa proba 1, care a depus la inscriere o declaratie pe propria raspundere are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, pe tot parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de data afisarii rezultatelor finale;
- Documente din care sa rezulte experienta ceruta (carte de munca, adeverinta stagiu eliberata de angajator, etc.) - original si copie

Candidatul declarat admis va fi examinat din punct de vedere psihologic si medical si trebuie sa fie declarat apt pentru vatman - transport persoane. in caz contrar, nu va putea fi angajat.

NOTA: Se vor lua in considerare numai cererile intocmite cf. cerintelor de mai sus si depuse dupa data afisarii prezentului anunt.
Relatii suplimentare se pot solicita de la serviciul Resurse Umane, telefon 0244 543 751, int. 240.


ANUNT ANGAJARE SOFERI


Transport Calatori Express S.A. Ploiesti organizeaza, la sediul unitatii, concurs in vederea ocuparii urmatoarelor posturi:

POSTUL SOFER AUTOBUZ
Compartimentul Sectia Autobuze
Nr. posturi 7 posturi - durata nedeterminata
1 post - durata determinata (pana la 30.04.2020)
Conditii de ocupare

Studii medii
Permis de conducere categoria D, DE
Certificat de competenta profesionala (atestat) pentru transport rutier de persoane
Experienta minim 1 (unu) an ca sofer autovehicule categoria C / D
Apt medical si psihologic pentru transport persoane
Fara antecedente pe linie de circulatie (cazier auto) legate de consum alcool sau accidente cu victima produse din vina candidatului.
Cazier juridic fara antecedente penale

Probele de concurs, notarea acestora si admiterea candidatilor
Proba 1: consta in administrarea unui chestionar de circulatie. Pentru a putea fi admis, candidatul trebuie sa obtina minim 22 de puncte. Proba este eliminatorie, iar candidatii respinsi la aceasta proba nu vor putea participa la celelalte probe.
Proba 2: consta in parcurgerea unor probe de indemanare si manevrare a unui autobuz; proba se desfasoara in garajul societatii si este notata cu 100 puncte. Proba are pondere 50 % in nota finala.
Interviu: consta in examinarea de catre comisia de concurs, pe baza unui chestionar strucurat, a cunostintelor candidatilor in ceea ce priveste structura retelei de transport si a sarcinilor si obligatiilor soferului de autobuz. Proba este notata cu 100 puncte si are pondere 50 % in nota finala.
Bibliografie proba interviu: Rutele traseelor TCE - www.ratph.ro/Informatii/Rute trasee si Fisa postului - sofer autobuz (se obtine de la servicul Resurse Umane)

Desfasurarea concursului:
1 Selectarea dosarelor si afisarea listei candidatilor admisi la concurs tinand cont de indeplinirea conditiilor de ocupare - 17.09.2018
2 Proba 1 se va desfasura la sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 18.09.2018, incepand cu ora 10,00
3 Proba 2 se va desfasura la sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 19.09.2018, incepand cu ora 10,00
4 Interviul se va desfasura sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 20.09.2018, incepand cu ora 10,00
5 Afisarea rezultatelor 21.09.2018, ora 10,00
6 Depunerea eventualelor contestatii: 21.09.2018 pana la ora 13,00
7 Afisarea rezultatelor finale: 25.09.2018


Dosarul de inscriere la concurs
Cei interesati vor depune la sediul TCE S.A. Ploiesti - Serviciul Resurse Umane, pana la data 14.09.2018, ora 12,00, dosarul de concurs care va contine urmatoarele documente:
Cerere pentru participarea la concurs - tipizata;
Curriculum vitae
Actul de studii - (original si copie);
Certificat de competenta profesionala (atestat) pentru transport rutier de persoane (original si copie) pt sofer autobuz;
Permis de conducere (original si copie);
Cazier auto sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente pe linie de circulatie legate de consum alcool sau accidente cu victima produse din vina candidatului; candidatul declarat admis dupa proba 1, care a depus la inscriere o declaratie pe propria raspundere are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului auto, pe tot parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de data afisarii rezultatelor finale;
Cazier judiciar sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente penale; candidatul declarat admis dupa proba 1, care a depus la inscriere o declaratie pe propria raspundere are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, pe tot parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de data afisarii rezultatelor finale;
Documente din care sa rezulte experienta ceruta (carte de munca, adeverinta stagiu eliberata de angajator, etc.) - original si copie

Candidatii declarati admisi vor fi examinati din punct de vedere psihologic si medical si trebuie sa fie declarati apti pentru conducator auto transport persoane. In caz contrar, nu vor putea fi angajati.

NOTA: Se vor lua in considerare numai cererile intocmite cf. cerintelor de mai sus si depuse dupa data afisarii prezentului anunt.
Relatii suplimentare se pot solicita de la serviciul Resurse Umane, telefon 0244 543 751, int. 240.

S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Noiembrie 27th 2018, 3:18 pm
Ploieștiul scapă de autobuzele cu burduf

După ce la Ploiești au ajuns 10 autobuze noi, marți, TCE a decis conservarea a șase autobuze Ikarus, care au o vechime de peste 35 de ani.

Este vorba despre autobuzele cu burduf. Decizia a venit după ce, în urmă cu două săptămâni, a existat și un incident.

Un autobuz care avea călători nu si-a mai putut desfășura cursa după ce articulația s-a rupt.

La această oră, cele 10 autobuze noi trebuie înmatriculate, procedură care va mai dura câteva zile, după care vor intra pe traseu.https://www.observatorulph.ro/administratie/103219-ploiestiul-scapa-de-autobuzele-cu-burduf
RobertCodescu
RobertCodescu
Mesaje : 42
Data de inscriere : 28/04/2016
Varsta : 48
Localizare : Ploieşti
http://www.cartileploiestiului.wordpress.com

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 7th 2018, 9:42 pm
Un Muzeu al Transportului Urban Ploieştean, face cineva ?
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 20th 2018, 1:54 am
Ar fi o idee super, a mai fost discutată aici, în trecut, fără a fi materializată. Din păcate, vehiculele ”păstrate inițial” pentru un posibil muzeu, precum troleele Berliet și Rocar, au fost casate, odată cu toate FBW-urile. E păcat că vorbim deja la trecut despre ele, când ceva se putea face. Ce putem face de acum înainte ar fi o petiție prin care să cerem TCE-ului să păstreze câte un vehicul din flota sa, odată ce acestea sunt retrase. Poate cu puțin ajutor din partea comunității de pe Facebook, putem face puțină presiune.  !NEWS ALERT! - Pagina 18 1f600
RobertCodescu
RobertCodescu
Mesaje : 42
Data de inscriere : 28/04/2016
Varsta : 48
Localizare : Ploieşti
http://www.cartileploiestiului.wordpress.com

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 20th 2018, 10:42 am
Contaţi pe mine
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 22nd 2018, 6:25 pm
Tramvaiul copiilor nu va circula de sărbători în Ploiești. Explicația TCE

Chiar dacă inițial conducerea TCE Ploiești a anunțat că va pregăti pentru cei mici o astfel de surpriză, tramvaiul copiilor nu va circula în municipiu pe durata Sărbătorilor de Iarnă.

La aproape o lună de la anunțul că, anul acesta, de Sărbătorile de Iarnă, copiii vor avea pus la dispoziție un tramvai special, TCE Ploiești a anunțat că nu poate pune în practică un astfel de program.

„Am dorit să oferim această surpriză copiilor însă nu s-a mai putut face acest lucru Pe de o parte, două tramvaie s-au defectat, iar pe de altă parte nu am găsit sponsori care să ofere dulciuri copiilor”, a declarat pentru Observatorulph.ro Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești, care a precizat că societatea nu are posibilitatea de a face achiziție pentru astfel de produse.

Inițial, în luna noiembrie, conducerea TCE Ploiești a anunțat că tramvaiul copiilor va circula și în acest an în Ploiești, pe perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Sursa : https://www.observatorulph.ro/viata-prahovei/104425-tramvaiul-copiilor-nu-va-circula-de-sarbatori-in-ploiesti-explicatia-tce
RobertCodescu
RobertCodescu
Mesaje : 42
Data de inscriere : 28/04/2016
Varsta : 48
Localizare : Ploieşti
http://www.cartileploiestiului.wordpress.com

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 23rd 2018, 12:28 pm
Păcat
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Ianuarie 19th 2019, 6:15 pm
Veste buna pentru navetisti! CJ Prahova vrea sa infiinteze ADI Transport, pentru localitatile invecinate

Veste buna pentru locuitorii din zonele limitrofe Ploiestiului, care fac naveta in oras. TCE ar putea asigura cursele dinspre si catre Ploiesti din toate localitatile invecinate.

Reprezentantii Consiliului Judetean s-au intalnit, astazi, cu edilii localitatilor limitrofe, pentru a discuta despre infiintarea ADI Transport, care sa asigure curse cu autobuzele TCE pentru locuitorii a 10 localitati invecinate Ploiestiului. Avantanjul il reprezinta biletul unic de calatorie pe care calatorii il vor putea utiliza pentru a ajunge in orice zona din municipiu. Pana acum, navestistii aveau nevoie de bilet pana la terminalele intermodale din Ploiesti si, ulterior, de un nou bilet pentru a ajunge in alte zone din oras.

Plopeni, Paulesti, Barcanesti, Valea Calugareasca, Bucov, Blejoi, Berceni, Boldesti, Baicoi si Targsoru Vechi sunt localitatile incluse in proiectul ADI Transport, urmand ca autoritatile judetene sa finalizeze, in perioada urmatoare, toate detaliile pentru implementarea proiectului.

Sursa : http://ph-online.ro/administratie/item/102705-veste-buna-pentru-navetisti-cj-prahova-vrea-sa-infiinteze-adi-transport-pentru-localitatile-invecinate?fbclid=IwAR31ZhNNsxEp3gAuw5v1kUBToNuFk3Y4fyy1Y7eiX1xfCx8hPEAADdfImCQ
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Martie 1st 2019, 6:54 pm
ACHIZIŢIA PENTRU AUTOBUZE ELECTRICE – ÎN LINIE DREAPTĂ, LICITAŢIA PENTRU TRAMVAIE – AMÂNATĂ

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de autoritate contractantă, are în derulare în această perioadă mai multe proceduri de achiziție destinate furnizării a sute de mijloace de transport în comun ecologice pentru orașe din întreaga țară.
Pentru Ploiești, Ministerul Dezvoltării va achiziționa 9 autobuze electrice și 20 de tramvaie, în valoare totală de peste 185 de milioane de lei, bani proveniți din fonduri europene.


Mijloacele de transport în comun pentru ploieșteni, ce vor fi achiziționate de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, vor intra în circulație pe străzile din Ploiești după finalizarea procedurilor aflate în derulare, pentru cumpărarea a nouă autobuze electrice și a 20 de tramvaie mult-așteptate de locuitorii orașului.
În cazul autobuzelor electrice, licitația se apropie de final, pentru că în această lună vor fi deschise ofertele firmelor interesate să încheie contractul de furnizare a celor nouă mijloace de transport în comun, parte a unui lot mult mai mare, destinat câtorva orașe din țară.
Această procedură a trecut și printr-o “reclamație” depusă de una dintre societățile participante la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, prin care se solicita modificarea condițiilor din caietul de sarcini. Ministerul Dezvoltării Regionale a ținut cont de măsurile impuse de către CNSC și a remediat condițiile pe care le solicitase inițial firmelor participante la procedura de achiziție, făcând modificări în privința bateriilor electrice de pe autobuze, dar și a modului de încărcare rapidă a acestora. Ca să sufle și în iaurt, MDRAP a precizat chiar, referitor la una dintre cerințele din caietul de sarcini, prin care se arăta că “bateriile electrice vor permite o încărcare rapidă (2 … 10 minute)”: “Pentru a nu se înțelege că este vorba despre încarcarea completă a bateriei, facem următoarele precizări: durata de încărcare rapidă indicată orientativ (2…10) minute vizează infuzarea unei energii de “top up” aferentă celei cheltuite pe parcursul a 1…3 curse pe rută, și nu se intenționează încărcarea completă a bateriei în sistemul de încărcare rapidă”.
Nu la fel de bune sunt veștile în privința achiziției loturilor de tramvaie de 18 metri, pentru că ofertele firmelor vor fi deschise abia în luna mai a acestui an, ceea ce presupune că aceste mijloace de transport în comun vor ajunge mult mai târziu în Ploiești.
Cele 20 de tramvaie care ar trebui să ajungă la Ploiești ar urma să fie împărțite în mod egal pe rutele existente în oraș – 101 și 102.
Conform caietului de sarcini, tramvaiele vor fi destinate transportului urban de călători, drept urmare în elaborarea ofertei se va ține cont de infrastructura existentă (liniile de tramvai cu ecartament normal de 1435 mm), condițiile de circulație, linia de rulare pentru tramvaie, respectiv linia de contact pentru alimentarea electrică. Tramvaiele trebuie să fie noi, să corespundă legislației naționale în vigoare și normelor europene cu privire la zgomot, să fie confortabile, cu podea 100% coborâtă pe toată suprafața disponibilă pentru pasageri, acționate în curent alternativ, cu echipamente electronice de putere și comandă cu microprocesor, cu recuperare de energie la frânare, cu viteza maximă de circulație de 70 km/oră, reglabilă, limitată electronic la 50 km/oră. Alimentarea tramvaielor se realiza de la firul aerian existent, prin intermediul unui pantograf.

Sursa : http://ziarulprahova.ro/2019/03/achizitia-pentru-autobuze-electrice-in-linie-dreapta-licitatia-pentru-tramvaie-amanata/
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Martie 28th 2019, 12:46 pm
Primăria Ploieşti depune un proiect european pentru modernizarea depourilor TCE


Pe principiul "un proiect pe zi", Primăria Ploieşti anunţă, într-un comunicat de presă transmis joi, că va depune la finalul acestei săptămâni o cerere de finanţare de la Uniunea Europeană pentru modernizarea depourilor de transport public situate pe străzile Găgeni şi Cantacuzino. Obiectivul de investiţii vizează, în linii mari, reabilitarea unor clădiri administrative şi hale de întreţinere, modernizarea căii de rulare şi a firelor de contact, dotarea cu aparatură nouă, achiziţia unui utilaj multifuncţional pentru tractare, deszăpezire şi curăţenie, dar şi instalarea unor staţii de alimentare pentru viitoarele autobuze electrice, aşteptate tot din fonduri europene.

Comunicatul transmis astăzi de Primăria Ploieşti nu precizează şi suma necesară pentru aceste investiţii, însă, potrivit informaţiilor obţinute de "Telegrama", vorbim despre aproape 20 de milioane de euro. Cererea de finanţare urmează să fie depusă vineri, în cadrul unei axe dedicate mobilităţii urbane în municipiile reşedinţă de judeţ, în care accentul este pus pe reducerea emisiilor de dioxid de carbon şi sprijinirea tranziţiei spre un transport public mai eficient. “Obiectivul major al proiectelor depuse pentru atragerea de fonduri europene pe axa de mobilitate, de către Primăria Ploiești, este reducerea emisiilor de CO2 și implicit reducerea poluării. Vorbim de fluidizarea traficului, modernizarea parcului auto pentru transportul în comun, încurajarea folosirii transportului în comun, elemente care duc la reducerea poluării. Și bineînțeles, de impactul pozitiv asupra aspectului zonei, prin modernizarea depourilor respective”, a declarat primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

"Având în vedere proiectele privind achiziționarea de tramvaie, troleibuze și autobuze electrice, precum și faptul că depoul de tramvaie și autobaza de troleibuze și autobuze nu corespund cerințelor actuale de funcționare și sunt într-o stare avansată de degradare, este necesară reabilitarea și consolidarea acestora", mai explică municipalitatea în comunicatul de presă.

Prin acest proiect se vor realiza următoarele activități principale:
- modernizarea depoului de tramvaie;
- construire autobază pentru troleibuze și autobuze.

Reabilitarea bazei materiale și de transport depou tramvaie-Găgeni are ca activități :
- Modernizare clădire administrativă depou;
- Modernizare spații de garare/parcare a tramvaielor în incinta depoului;
- Modernizare hale reparații tramvaie;
- Modernizare instalații automatizate de spălat tramvaie;
- Modernizare fir contact Depou-Ieșire Castor;
- Modernizare cale de rulare Depou-Ieșire Castor;
- Modernizare stații de redresare (4 buc) și rețea de alimentare;
- Dotare cu mecanisme de ridicare (ridicătoare, poduri rulante), strung de bandaje, presa de bandaje, strung universal, freza universală;
- Achiziție multifuncțional pentru tractare, deszăpezire, curățare linie și intervenții la rețeaua de contact;
- Sisteme de încălzire și ventilație corespunzătoare.

Construirea autobazei pentru troleibuze și autobuze include următoarele activități:
- realizarea clădirii administrative a autobazei;
- construirea spațiilor de garare/parcare a mijloacelor de transport din incinta autobazei, inclusiv parcări, rețea de contact pentru troleibuz;
- instalarea de stații de alimentare pentru autobuzele electrice;
- achiziționarea/montajul de mașini-unelte și echipamente de diagnostic pentru atelierele interne de reparații ale mijloacelor de transport public;
- crearea instalațiilor automatizate de spălat vehicule de transport public.

Sursa : http://www.telegrama.ro/administratie/item/76658-primaria-ploiesti-depune-un-proiect-european-pentru-modernizarea-depourilor-tce.html
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 18th 2019, 1:19 pm
IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 40B

Incepand cu data de 20.04.2019, in zilele de sambata si duminica, in intervalul 9:00-19:00, se repune in functiune traseul 40 barat Hale Catedrala - Parc "Constantin Stere Bucov", care are ruta si statiile urmatoare:

-Sensul spre Parc: strazile Emile Zola - Erou Calin Catalin - St. Greceanu - Neagoe Basarab - Buzaului - Postei - Strandului - D.N.1B - Refractarii - Parcul Bucov, cu statiile Hale Catedrala, Sf. Vineri, Parc Obor, Complex Bereasca, Strand, SC Aldini, Intrare Bucov si Parc Bucov;

-Sensul spre Hale Catedrala: str. Parcul Bucov - Refractarii - D.N.1B - Strandului - Ghe Doja - Postei - Buzaului - Iasului - Stefan Greceanu - Romana - Ghe Doja - Valeni - Carpati - Emile Zola, cu statiile Parc Bucov, Strand, Complex Bereasca, Hotel Forum, Sf. Vineri si Hale Catedrala.

Pentru Cartierul Bereasca se va utiliza traseul 40 Hale Catedrala - Bereasca si retur, cu intrare prin Bereasca, in intervalul 5:30 - 23:10 .

S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 994
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 23rd 2019, 8:57 pm
Veste proastă pentru Primăria Ploieşti. Dacă vrea tramvaie şi troleibuze, trebuie să facă rost de 38 de milioane de lei

Deşi are în derulare parteneriate cu Ministerul Dezvoltării pentru achiziţia din fonduri europene de tramvaie, troleibuze şi autobuze electrice, Primăria Ploieşti trebuie să contribuie cu o sumă importantă de la bugetul local. Vestea a venit recent, iar joi urmează să fie discutate în Consiliul Local două proiecte de hotărâre, care vizează loturile de tramvaie şi trolee, pentru care e nevoie de o alocare proprie suplimentară de 38 de milioane de lei.

Această contribuţie este necesară pentru acoperirea TVA-ului, după ce autorităţile locale au fost informate că această cheltuială trebuie acoperită de către beneficiar. Totuşi, sunt şi semnale optimiste, autorităţile explicând că sunt toate şansele ca, la finalul proiectului, aceste sume să fie decontate de UE. Totuşi, necesitatea acoperirii lor, în prima fază de cel puţin, din surse proprii dă peste cap planurile administraţiei ploieştene pentru acest an, în contextul în care Primăria va trebui să găsească rapid 38 de milioane de lei disponibile într-un buget local extrem de sărac.

Conform celor două proiecte, care sunt propuse pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului Local Ploieşti, administraţia locală trebuie să suporte 7,6 milioane de lei pentru achiziţia celor 20 de troleibuze, în plus faţă de cota de cofinanţare de aproape 802.000 de lei care deja fusese aprobată. De asemenea, în cazul celor 20 de tramvaie dorite, TVA-ul se ridică la 30,4 milioane de lei, iar cota de cofinanţare a beneficiarului e estimată la puţin peste 3,2 milioane.

Este de aşteptat ca o măsură similară să vizeze şi lotul de 9 autobuze electrice, pe care Primăria le aşteaptă tot în baza unui parteneriat cu Ministerul Dezvoltării. Conform înţelegerii, ministerul a devenit liderul de proiect, ţinând licitaţiile la nivel centralizat pentru mai multe primării doritoare. La momentul aprobării, aceste parteneriate au fost prezentate de autorităţile ploieştene ca o veste excelentă, "eliberând" bugetul pus la dispoziţia primăriilor pentru proiecte europene pe linia de mobilitate urbană şi permiţându-le practic primăriilor, scutite de derularea proiectelor de achiziţii de material rulant, să se concentreze pe proiectele europene pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

Sursa : http://www.telegrama.ro/administratie/item/77362-veste-proasta-pentru-primaria-ploiesti-daca-vrea-tramvaie-si-troleibuze,-trebuie-sa-faca-rost-de-38-de-milioane-de-lei.html
Continut sponsorizat

!NEWS ALERT! - Pagina 18 Empty Re: !NEWS ALERT!

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum