Conectare

Echipa TransPloiești vă urează Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Tramvaie - discuţii generale

Distribuiţi

descriptionRe: Tramvaie - discuţii generale

more_horiz
Prietene, dupa cate vezi, este un alt model. UN MODEL DIFERIT FATA DE CEL DE LA CLUJ. Sper ca acum ai inteles. Parerea mea nu se schimba. Skoda inca mai are de invatat la aceasta categorie. Zici ca e un autobuz pe boghiuri.

descriptionRe: Tramvaie - discuţii generale

more_horiz
Va sugerez sa va calmati. Ambele tramvaie au un concept unic, un design propriu. Gusturile nu se discuta. Smile

descriptionRe: Tramvaie - discuţii generale

more_horiz
PESA s-ar potrivi "al naibi de bine" in Ploiesti Rolling Eyes

descriptionRe: Tramvaie - discuţii generale

more_horiz
Noul concept al celor de la Pesa:  I love you Sursa: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=220086&page=10

descriptionRe: Tramvaie - discuţii generale

more_horiz
Modelul nou de PESA pot sa zic ca mi se pare si mie super Laughing N-am nimic cu marca daca scoate model calumea imi place ce sa zic daca tot o sa aduca PESA sa aduca noul model Laughing . Apropo inca o mica paranteza la PESA Swing . Imaginea postata de mine chiar este spatele tramvaiului se poate vedea ca scrie Swing pentru cei care nu cred !.

descriptionRe: Tramvaie - discuţii generale

more_horiz
Andreea se referea la celalalt model. Cel prezentat de mine Wink Nu se referea la cel de la Cluj (cel care este postat de tine este exact ca cel din Cluj). Sper ca acum ai inteles Smile

descriptionRe: Tramvaie - discuţii generale

more_horiz
Asa este nu am fost atent acum am vazut scuze Smile .

descriptionRe: Tramvaie - discuţii generale

more_horiz
Mi-as dori un tramvai cum este acesta din acest clip....

descriptionModernizare Tatra KT4D ex-Berlin la Craiova

more_horiz
Wow. Pot spune că este un RK în adevăratul sens al cuvântului cu tente de modernizare.

Aspecte pozitive: „ fustele ” ( capacele ) de la boghiuri, reconstruirea interiorului, încadrarea tampoanelor ( ascunderea lor ), AC în cabină ( din câte am înțeles, așa au venit Laughing ), modernizarea cabinei, din câte am înțeles, tramvaiul a devenit mai silențios cu ajutorul unor piese noi / realizate de ei )

Aspecte negative: fața și spatele ( lungite ) cu aspect de Timiș, geamurile nu au fost înlocuite, nici ușile, nu are AC în salon ( aici nu cred că ar fi o crimă, aerisirea fiind relizată destul de bine - dar se dorește implementarea acestui sistem și în salon, pe viitor - ), tabela frontală nu poate fi folosită.

În orice caz, felicitări pentru toată munca angajaților RAT Craiova! Smile Per total, tramvaiul arată bine.

Sursa foto 1 : www.craiovaforum.ro


Sursa foto 2 : oltenasul.ro


Bonus Laughing 

Articol:

Tramvaie retro pentru craioveni. Acestea vor circula de anul viitor în oraş. Este decizia Regiei de Transport care modernizează 15 tramvaie vechi de aproape 40 de ani. Primul a fost restaurat cu aproape 10 mii de euro şi a făcut prima cursă de probă astăzi pe linia din curtea Regiei.  

Lucrările la primul tramvai au început în urmă cu câteva luni. Au fost schimbate scaunele şi podeaua, exteriorul a fost curăţat de rugină şi vopsit şi cel mai important, au fost schimbate foarte multe piese pentru ca vehiculul să fie cât mai silenţios.

„Piesele, o parte le-am făcut noi, o parte le-am comandat deja. Nu sunt uşor de găsit, dar să ştiţi că specialiştii RAT-ului au început să îşi aducă aminte calificările pe care le-au avut”, a spus Radu Preda, director RAT Craiova.

Doar angajaţii RAT Craiova au lucrat la modernizarea tramvaiului, astfel că pentru primul vehicul, costul modernizării a fost de aproape 10.000 de euro. Edilii spun că au făcut o afacere bună, în condiţiile în care un tramvai nou costă cel puţin 800.000 de euro. Acum vor să modernizeze alte 15 tramvaie şi să cumpere 50 de autobuze noi.

„Sperăm să dăm, anul acesta, mai mulţi bani pentru RAT, ca să le modernizeze pe toate şi să le pună aer condiţionat, pentru că ar fi păcat dacă luăm autobuze noi şi se va circula cu aer condiţionat cel puţin pe cele 50 care vin noi, să nu se întâmple acelaşi lucru şi în tramvai”, a precizat Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Tramvaiul a fost scos la plimbare, într-o cursă inaugurală. Ce-i drept, doar prin curtea depoului de tramvaie, pentru că linia este în reabilitare. Prin oraş, tramvaiele retro vor circula abia de anul viitor.

Sursa ( de unde puteți vedea alt video ) :
http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Craiova/Stiri/Tramvai+retro+modernizat+cu+10+000+de+euro+pentru+craioveni
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum