Am descoperit Moovit din greșeală acum 2 luni pe Google Play. L-am instalat ca să văd ce poate să facă și am descoperit că deși Ploieștiul nu era pe lista de orașe disponibile, aveam posibilitatea să mă alătur comunității de editori și să rezolv această problemă. Zis și făcut !
Au trecut 80 de zile de când am început să adaug primele stații din Ploiești și primele trasee pe Moovit timp în care am reușit să adaug toate cele 41 de trasee cu toate variațiunile de rigoare, toate plecările de la capetele de linie și toți timpii dintre 2 stații. Recunosc că aplicația era disponibilă publicului încă de acum o lună, dar am ținut-o ascunsă pentru a efectua teste.


Acum, ce este Moovit? Este ghidul tău de transport urban, sursa ta de informare cu privire la ruta și stațiile fiecărui traseu, orele de plecare de la capetele de linie și orele de trecere prin fiecare stație, cât și ghid de orientare. Mai jos sunt câteva screen-shot-uri din aplicație. Restul vă las pe voi să descoperiți. Smile

Aplicația este disponibilă pentru download pe iOS, Android și Windows Phone pe http://moovitapp.com


Ecranul principal: Informații rapide cu privire la stațiile din apropiere. Foto: Informații cu privire la stațiile Complex Mic și XXL Mega Discount. Sunt afișate traseele ce urmează să sosească în stație și timpul de așteptare.

Foto: Informații detaliate cu privire la toate traseele ce opresc în stația Palatul Culturii și timpul de așteptare.

Planificare rută: Indicații de orientare și informații despre traseele care trebuiesc schimbate pentru a ajunge din punctul A în punctul B.
Foto: Călătorie de la Spitalul Județean în Bariera Unirii schimbând Traseele 5 și 22 la Hale Catedrală:


Stațiile și orarul Traseelor. Foto: 101

Widget Android pentru rutele favorite: