TransPloiesti
Bine-ai-(re)venit pe forum! Te rugăm să te conectezi/înregistrezi pentru a avea acces full la site. Înregistrarea nu durează mai mult de 1 minut și poate fi realizată și prin asocierea contului de Facebook. Mulțumim.
Distribuiţi
In jos
avatar
BogdanPetrini
Co-Administrator
Mesaje : 339
Data de inscriere : 13/09/2013
Varsta : 21
Localizare : Ploiesti, PH, RO

Orarul Traseelor

la data de Ianuarie 2nd 2015, 7:59 pm
Echipa TransPloiești a lucrat în ultima perioadă la o interfață nouă pentru orarul traseelor TCE, având ca scop facilitarea accesului la aceste documente. Orarele pot fi accesate pe următorul link:sau scanând codul de mai jos:


Noile tabele sunt stocate pe un serviciu cloud oferit de Microsoft. Acesta permite descărcarea rapidă a tabelelor în format PDF pe orice dispozitiv, permițând totodată administatorilor actualizarea rapidă în cazul unor modificări la orare.

Traseele urbane beneficiază de tabele proprii în care sunt incluse orele de plecare de la capetele de linie, cu variantele de traseu unde este cazul și excepții, în timp ce traseele navetă au fost cuprinse în tabele colective în funcție de zonele deservite (UZTEL, PIP sau Sud)


Exemplu de citire al tabelului:După ora 22 sunt plecări la 22:02, 22:25, 22:45, iar cursa de 22:25 se va executa cu plecare de la Ploiești Shopping City până la Hale Coreco, conform codului de culori atașat tabelui (exemplu extras din orarul Traseului 1)
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum