TransPloiesti
Bine-ai-(re)venit pe forum! Te rugăm să te conectezi/înregistrezi pentru a avea acces full la site. Înregistrarea nu durează mai mult de 1 minut și poate fi realizată și prin asocierea contului de Facebook. Mulțumim.
Distribuiţi
In jos
avatar
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3147
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 21
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

Dezvoltarea sistemului de anunțare al traseelor și orarelor în stații

la data de Iulie 10th 2014, 5:18 pm
De câte ori nu ați auzit / ați fost întrebați: „ Cum ajung la...?” / „ La a câta stație cobor?”, precum și alte întrebări de genul?

Încă de când am lucrat la rezolvarea problemei cu butoanele de deschidere a ușilor la #100 ( link AICI ), am început să lucrez la fișele traseelor 101 și 102. Îmi propun ca după reabilitarea liniilor, aceste două fișe să fie expuse în tramvaie, astfel încât călătorii, atât ploieștenii, cât și cei care vizitează orașul cu diferite scopuri ( cumpărături, plimbări, etc. ) să fie informați corespunzător. Mi se pare normal să putem informa călătorii care sunt stațiile efectuate de acel traseu, care sunt străzile parcurse și ce tronsoane comune poate întâlni.

De asemenea, și cele 2 linii de troleu, 44 și 202, vor avea câte o planșă.

Pentru autobuze este un pic mai complicat, având în vedere că acestea circulă pe mai multe trasee, însă voi realiza fișe pentru liniie: 1, 2, 5, 7, 22B, 30, 35, 35B, 40.

Îmi doresc ca acest proiect să reușească deoarece este unul simplu care nu necesită bătăi de cap și care putea fi realizat de mult.
Aștept opiniile voastre! Smile

Fișă 101:


Fișă 102:


Și nu decât orarul ne-ar ajuta. În exemplul de mai jos aveți indicatorul clasic, întâlnit la fiecare stație. Lângă acel indicator ori chiar pe peretele refugiului ( dacă există refugiul ) ar trebui să fie implementat un mini-panou unde să se găsească informații cu privire la: locația actuală pe o schemă al întregului traseu care să prezinte legăturile cu celelalte linii la fiecare stație, apoi orarul traseului / traseelor, harta traseelor, precum și o fișă pentru anunțuri. Cu fonduri minime se pot realiza aceste lucruri mărunte, însă care au un impact major.

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum