TransPloiesti
Bine-ai-(re)venit pe forum! Te rugăm să te conectezi/înregistrezi pentru a avea acces full la site. Înregistrarea nu durează mai mult de 1 minut și poate fi realizată și prin asocierea contului de Facebook. Mulțumim.
Distribuiţi
In jos
PREZIOSO
Mesaje : 261
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti

Extinderea liniilor de troleibuz

la data de Februarie 6th 2016, 10:52 am
10 trolee articulate de vanzare la firma de la care s-au adus autobuzele MAN Very Happy
PREZIOSO
Mesaje : 261
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti

Extinderea liniei

la data de Iunie 10th 2017, 12:23 pm
Ce spune directorul TCE despre desființarea liniilor de troleibuz

Observatorul Prahovean: http://www.observatorulph.ro/eveniment/80726-ce-spune-directorul-tce-despre-desfiintarea-liniilor-de-troleibuz
EVENIMENT | Stiri din Ploiesti Prahova - www.observatorulph.ro
© Stiri din Ploiesti Prahova - www.observatorulph.ro
După ce în spațiul public a fost vehiculată intens informația potrivit căreia în Ploiești vor fi desființate liniile de troleibuz, fiind întocmită și o petiție online împotriva unei astfel de decizii, observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii TCE. Directorul societății de transport public din Ploiești, Nicolae Alexandri, a declarat, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, că NU se pune problema desființării liniilor de troleibuz. ”Chiar dacă este un mijloc de transport costisitor, liniile de troleibuz nu vor fi desființate. Luăm în calcul relocarea depoului din zona Podul Înalt în curtea TCE de pe Găgeni pentru reducerea costurilor. Pentru acest lucru va fi nevoie de o extindere a liniei de troleibuz până la sediul central al societății” a declarat managerul TCE. Acesta susține că se urmărește crearea unei singure linii de troleibuz pentru reducerea timpului de deplasare a călătorilor, în prezent durata unei călătorii complete fiind de 80 de minute.

TCE Ploiești se află într-o situație financiară dezastruoasă, având o datorie de 300 de miliarde de lei vechi, adică jumătate din cifra de afaceri anuală. Sindicatele se opun unei restructurări de personal, care prevede, în primă fază, concedierea individuală a 29 de persoane din structura TESA.

TCE are peste 1000 de angajați, spere deosebire de societatea de transport public din Brașov, care are 800 de angajați și face curse metropolitane (în localități limitrofe).

Sursa: http://www.observatorulph.ro/eveniment/80726-ce-spune-directorul-tce-despre-desfiintarea-liniilor-de-troleibuz
avatar
Cristian P
Moderator
Mesaje : 897
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 30
Localizare : Ploiesti

Re: Extinderea liniei de troleibuz

la data de Iunie 10th 2017, 3:11 pm
Practic confirma ce am spus si noi.
1. Deci desființarea depoului va avea loc ( ei o numesc relocare) pentru reducerea costurilor zic ei ( noi zicem ca pentru a face loc operatorilor de transport privati).
2.Din 2 trasee de troleibuz (asa cum am zis) directorul spune ca va mai ramane doar un traseu.
Însă (din experienta celorlalte orase) mai mult ca sigur în timp,vor renunța și la singura linie de troleibuz invocand motivul cum ca ar fi prea mare efortul pentru a susține o singură linie.
Nu vorbim de desfiintarea totala a troleibuzelor (inca) ,dar cu siguranta la asta se va ajunge.

Vezi exemplul de la Brasov,unde si acolo se vrea desfiintarea troleibuzelor.
CITEZ : ''evident că este nerentabil dacă ţine 15 troleibuze cu 35 ani vechime second hand foloseşte 7 restul sunt descompletate deci ca şi cum n-ar fi. Ţine electricieni, autoturnuri, staţii de alimentare electrică, transformare, cabluri şi fire de cupru console pe stâlpi ptr 10 troleibuze care deservesc o singură linie 100% şi cu încă 3-4 bucăţi alte 2-3 linii "fantomatice" 3,7,33 de care se plânge lumea că unele curse nu se fac sau se strică troleibuzul în drum. ''
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum