TransPloiesti
Bine-ai-(re)venit pe forum! Te rugăm să te conectezi/înregistrezi pentru a avea acces full la site. Înregistrarea nu durează mai mult de 1 minut și poate fi realizată și prin asocierea contului de Facebook. Mulțumim.
Distribuiţi
In jos
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 959
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 30
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 19 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 24th 2019, 3:59 pm
Propunere pentru un traseu TCE care să ajungă până la Grădina Botanică Bucov

În timp ce vorbesc despre proiecte integrate, promovare şi smart city, autorităţile prahovene nu reuşesc să rezolve o problemă banală, cum ar fi asigurarea accesului către un obiectiv turistic. Inaugurată de câţiva ani buni, în urma unei investiţii a Consiliului Judeţean Prahova, Grădina Botanică Bucov nu este deservită şi de un traseu de transport public, care să permită îmbarcarea şi debarcarea eventualilor turişti. Autorităţile ploieştene, care au în administrare Parcul "Constantin Stere", situat în aceeaşi zonă, discută abia acum o iniţiativă pentru prelungirea traseului de autobuz care ajunge în prezent în parc.

Propunerea a fost lansată de consilierul Robert Vâscan, acum câteva săptămâni. În şedinţa de astăzi, acesta a readus-o în discuţie, dezamăgit că reprezentanţii Primăriei încă nu i-au informat pe această temă pe cei ai Transport Călători Express, operatorul de transport public al municipalităţii.

Consilierul a propus prelungirea traseului 40, cel care ajunge până în parcarea situată la intrarea în Parcul Memorial "Constantin Stere". De aici şi până la Grădina Botanică ar mai fi, pe şosea, circa doi kilometri, trecând pe lângă adăpostul pentru câini comunitari gestionat tot de autorităţile din Ploieşti.

Sursa : https://www.telegrama.ro/administratie/item/77391-propunere-pentru-un-traseu-tce-care-sa-ajunga-pana-la-gradina-botanica-bucov.html
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum