Conectare

Echipa TransPloiești vă urează Sărbători Fericite alături de cei dragi!

!NEWS ALERT!

Distribuiţi

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
Probleme pentru autobuzele din Ploieşti după trecerea iernii. TCE cere asfaltări

Conducerea Transport Călători Express, operatorul de transport public al municipalităţii ploieştene, a transmis astăzi către Primărie o listă cu toate străzile pe care trec autobuzele sau troleibuzele, în speranţa că unele dintre aceste artere vor fi incluse cu prioritate în programul de asfaltări lansat în această lună de autorităţi.

Directorul TCE, Alexandri Nicolae, a precizat că şoferii de pe aceste vehicule au semnalat mai multe probleme apărute pe carosabil în ultima perioadă, unele de altfel obişnuite pentru străzile din Ploieşti imediat după trecerea iernii.

"La solicitarea viceprimarului Ganea, i-am transmis astăzi programul complet de transport public, cu toate străzile şi staţiile aferente fiecărui traseu TCE, în încercarea ca unele dintre aceste străzi, unde au apărut probleme, să intre cu prioritate în programul de reparaţii curente", a precizat directorul TCE Ploieşti pentru Telegrama.

http://www.telegrama.ro/administratie/item/68736-probleme-pentru-autobuzele-din-ploiesti-dupa-trecerea-iernii-tce-cere-asfaltari.html

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
Tramvai deraiat în Ploiești, în zona Gării de Vest - FOTO

Un tramvai de pe traseul 102 a deraiat miercuri în seara în jurul orei 19.30, în zona Gării de Vest din Ploiești.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, însă circulația mijloacelor de transport a fost afectată până la repunerea tramvaiului pe șine.

Observatorul Prahovean a solicitat TCE un punct de vedere cu privire la circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Sursa + FOTO :

https://www.observatorulph.ro/eveniment/92708-tramvai-deraiat-in-ploiesti-in-zona-garii-de-vest-foto

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
Polițiștii locali din Ploiești, bodyguarzi în autobuzul 40

După scandalul legat de desființarea a opt stații de autobuz pe traseul 40, din cauza unor incidente provocate de anumiți călători, Poliția Locală a decis ca echipaje din cadrul acestei instituții să fie prezente în mijloacele de transport.

Conducerea Poliției Locale Ploiești a decis luarea unor măsuri pentru prevenirea tulburării liniștii și ordinii publice în autobuzele care circulă spre cartierul Bereasca. Astfel, echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente în autobuzul 40.

Decizia a fost luată după ce TCE a renuntat la traseul inițial al autobuzului 40, pe motiv ca au existat o serie de incidente în mijloacele de transport.

Ulterior, ca urmare a unei petiții online, conducerea TCE a precizat că se va reveni la traseul inițial al autobuzelor care circulă către Cartierul Bereasca.

„Polițiștii locali vor fi prezenți în autobuze 40 pentru menținerea liniștii și ordinii publice în mijloacele de transport", a confirmat Adrian Vaida, directorul adjunct al Poliției Locale Ploiești.

https://www.observatorulph.ro/administratie/92755-politistii-locali-din-ploiesti-bodyguarzi-in-autobuzul-40


Care va fi noua rută a traseului 40 Hale Catedrală - cartier Bereasca

Primăria Ploiești a transmis, miercuri, un comunicat de presă, informând că, din 14 aprilie, autobuzele de pe acest traseu vor face mai multe stații în cartierul Bereasca:

"Începând cu data de 14 aprilie 2018, traseul 40 Hale Catedrala - Bereasca şi retur va avea următoarea ruta şi staţii:

La sensul Hale Catedrală –Bereasca va circula astfel: parcurs normal până pe str. Ştrandului, după care dreapta str. Clopoţei cu staţia ATLAS, stânga str. Gorunului, stânga str. Luminişului cu staţia Luminişului (care se mută cu cca 50 m spre Ştrandului)

La sensul Bereasca – Hale Catedrală va circula astfel: pe str. Dumbravei cu staţiile Complex Bereasca şi SC Control, apoi stânga str. Arborilor, stânga str. Stejarului cu staţia Arborilor, în continuare str. Crăiţelor cu staţia Leandrului, după care traseu normal".

De miercuri, conducerea TCE Ploiești anunțase desființarea stațiilor Atlas, Petros, Pelinului, Luminișului, pe sensul spre bereasca, respectiv SC Control, Cimitir, Arborilor, Leandrului, pe sensul spre Catedrală.

http://www.telegrama.ro/administratie/item/69040-care-va-fi-noua-ruta-a-traseului-40-ploie%C8%99ti-cartier-bereasca.html

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
Proiectul european pentru modernizarea iluminatului e aproape gata, pentru Şoseaua Vestului, Şoseaua Nordului şi Găgeni

Autorităţile ploieştene pregătesc două proiecte europene, cu o valoare însumată estimată la 5 milioane de euro, pentru modernizarea sistemului de iluminat public de-a lungul traseelor de tramvai 101 şi 102. Demersurile pentru 102 sunt mai avansate, a anunţat astăzi primarul Adrian Dobre, care a precizat pentru Telegrama că sunt şanse mari ca documentaţia să intre în dezbaterea Consiliului Local în următoarele săptămâni.

Primarul Ploieştiului a mai explicat că demersurile sunt îngreunate de faptul că multe străzi din municipiu nu sunt intabulate. "Pe partea de modernizare a sistemului de iluminat public, urmează să intrăm în Consiliul Local cu proiectul care vizează traseul 102 şi care propune lucrări pe strada Găgeni şi pe Şoseaua Nordului şi Şoseaua Vestului. Este nevoie de o aprobare în Consiliul Local pentru a putea depune acest prim proiect. Urmează să parcurgem aceeaşi procedură şi pentru traseul 101. Din păcate, foarte multe străzi din Ploieşti nu sunt intabulate", ne-a declarat Adrian Dobre.

Potrivit informaţiilor oferite în ultimele două luni de autorităţile locale, cele două proiecte vizează înlocuirea actualelor corpuri de iluminat cu unele pe bază de led-urui, mult mai eficiente energetic şi rezistente, dar şi introducerea în subteran a cablurilor "agăţate" în prezent de stâlpi, plus crearea unor sisteme inteligente de telegestiune şi de economisire a energiei.

http://www.telegrama.ro/administratie/item/69626-proiectul-european-pentru-modernizarea-iluminatului-e-aproape-gata,-pentru-soseaua-vestului,-soseaua-nordului-si-gageni.html

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
Sindicaliștii de la TCE Ploiești declanșează conflictul de muncă. Urmează greva generală

După ce aleșii PSD-ALDE s-au opus în ședința de astăzi a Consiliului Local Ploiești aprobării bugetului TCE, sindicaliștii anunță declanșarea conflictului de muncă și a grevei generale.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești de ieri a figurat și un proiect privind rectificarea bugetului municipiului, prin suplimentarea sumelor acordate pentru subvenția la TCE cu sapte milioane de lei. Prin vocea consilierului Paul Palas (ALDE) proiectul a suferit o modificare în sensul că suma de 7 milioane de lei să fie transferată la capitolul fond de rezervă.

Cât priveste proiectul de buget al TCE, acesta a fost prorogat pentur o dată care nu a fost stabilită.

În urma acestor decizii, sindicatul de la TCE a anuntat ca astazi va înregistra conflictul de muncă la ITM Prahova pentru declanșarea grevei generale.

https://www.observatorulph.ro/social/93948-sindicalistii-de-la-tce-ploiesti-declanseaza-conflictul-de-munca-urmeaza-greva-generala

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
ANUNT DE PUBLICITATE - VANZARE AUTOBUZE


S.C. Transport Calatori Express S.A. Ploiesti, str. Gageni, nr.88, tel.0244 543 001, 0244 543 751, int.111, fax. 0244 513 228, organizeaza in ziua de 19.06.2018, ora 11:00, la sediul societatii, licitatia publica deschisa cu strigare pentru valorificarea prin vanzare a 23 autobuze.

Inscrierile participantilor la licitatie se vor face prin depunerea documentelor pentru participare la registratura societatii impreuna cu taxa de participare de 200 lei (nerambursabila) si garantia de participare in valoare de 10 000 lei. Caietul de sarcini poate fi solicitat la Serviciul Achizitii din cadrul societatii.

Documentele de participare la licitatia de vanzare a bunurilor se primesc pana la data de 19.06.2018 ora 10:00.

In caz de neadjudecare, licitatia se va repeta la data de 26.06.2018 ora 1:,00 si 03.07.2018 ora 11:00 in acelasi loc. Si in cadrul acestor licitatii ofertantii vor prezenta documentele de participare pana la ora 10:00 din zilele respective.

Bunurile care fac obiectul licitatiei pot fi vazute in str. Gageni, nr.88,Ploiesti.

http://www.ratph.ro/

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
Chinezii vor fabrica la Baicoi autobuze electrice pentru Europa

O firmă chineză va începe să fabrice la Băicoi autobuze electrice pe care le va comercializa în țările europene.

Inițiativa investitorului din Republica Populară Chineză beneficiază de sprijinul autorităților locale și județene dat fiind că pentru Băicoi aceasta înseamnă crearea de sute de noi locuri de muncă.

Astăzi, investitorul chinez care a creat un parc industrial la Băicoi a semnat împreună cu compatriotul său actul de cooperare dintre Romania Liaoning Industrial Park Băicoi și firma producătoare de autobuze electrice, Qian Feng New Energy Vehicle.

Concret, este vorba despre o investiție de 100 de milioane de euro și crearea a peste 400 de noi locuri de muncă. Investitorul chinez își propune ca anual să producă peste 3.000 de autobuze electrice, destinate tuturor țărilor din Europa, inclusiv România.

La festivitatea semnării acordului de cooperare au participat reprezentanți din partea autorităților prahovene, ai Camerei de Comerț și Industrie Prahova, dar și o delegație din China, condusă de secretarul de partid al Provinciei Liaoning.

Înainte însă ca investiția să fie demarată, există o serie de amănunte care trebuie puse la punct, poate cel mai important dintre ele fiind acela că suprafața de teren de la Băicoi este insuficientă, investitorul chinez având nevoie de 50 de hectare pentru ridicarea halelor de producție.

http://www.zvp.ro/chinezii-vor-fabrica-la-baicoi-autobuze-electrice-pentru-europa/

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
TCE Ploieşti a primit bani pentru a continua transportul gratuit în iulie şi august

Veste bună, măcar pe jumătate, pentru pensionarii, elevii, veteranii de război şi revoluţionarii din Ploieşti! Autorităţile locale au suplimentat, marţi, bugetul alocat către Transport Călători Express, subvenţie pe baza căreia operatorul din Ploieşti transportă gratuit aceste categorii de călători. Suma acoperă, însă, doar lunile iulie şi august, ceea ce înseamnă că din septembrie încolo, dacă nu apare o nouă suplimentare de buget, rămâne în continuare riscul sistării acestor gratuităţi.

Conform contractului de delegare, TCE emite legitimaţii de transport gratuit către aceste categorii de ploieşteni, care au dreptul să călătorească pe traseele de transport în comun fără să plătească. Mai departe, pentru serviciul prestat, operatorul este plătit de Primărie, prin subvenţie de la bugetul local, în funcţie de numărul de legitimaţii emise. Problema a fost că, în 2018, suma prevăzută în bugetul local a acoperit doar primul semestru. În şedinţa de marţi a Consiliul Local, aleşii au aprobat, cu unanimitate de voturi, suplimentarea acestui buget cu suma de 6,4 milioane de lei, luată din fondul de rezervă. Există, însă, unele discuţii cu privire la corectitudinea măsurii de diminuare a acestui fond de rezervă fără să fie existat o situaţie neprevăzută, aşa cum au existat critici adresate de consilierii PNL către colegii din PSD şi ALDE pentru că au refuzat în mai multe rânduri propuneri de majorare a acestei subvenţii.

Potrivit tuturor calculelor, această suplimentare cu 6,4 milioane de lei garantează asigurarea transportului gratuit până la finalul lunii august, urmând ca din septembrie, dacă se păstrează actuala formulă de calcul, forul legislativ să vină cu o nouă rectificare bugetară.


http://www.telegrama.ro/administratie/item/70650-tce-ploiesti-a-primit-bani-pentru-a-continua-transportul-gratuit-in-iulie-si-august.html

descriptionCe n-a văzut Parisul: Ploieştiul se înnoieşte cu autobuze electrice, trolee şi tramvaie!

more_horiz
Deși încă nu a fost semnat nici măcar contractul de furnizare a celor 50 de autobuze prin care Primăria Ploiești ar urma să primească, în sfârșit, mijloace de transport în comun noi, primarul Adrian Dobre a anunțat ieri că ploieștenii ar putea avea parte de surprize… incomensurabile în anii care vin. Ce n-a văzut Parisul: nouă autobuze electrice cu stațiile de încărcare aferente, 20 de troleibuze și 20 de tramvaie, toate noi, cumpărate în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
Edilul Ploieștiului se gândește deja la demararea procedurii de achiziție, care ar putea să fie derulată – de către Ministerul Dezvoltării Regionale, în calitatea sa de lider de parteneriat – chiar și înainte de semnarea contractului de finanțare, sub clauza suspensivă necesară în astfel de cazuri.
Toate aceste mijloace de transport ar urma să fie achiziționate în baza unui contract de finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile.

Într-o ședință extraordinară programată pentru mâine, consilierii locali vor avea ocazia să dea naștere unor noi dispute privind calitatea transportului public din municipiul Ploiești, pentru că trei dintre cele patru proiecte aflate pe ordinea de zi vizează aprobarea parteneriatelor și a acordurilor de parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice: unul – pentru autobuze electrice, unul – pentru tramvaie și un al treilea – pentru troleibuze.

Unul dintre anunțatele acorduri de parteneriat se referă la achiziționarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – în numele unității administrativ-teritoriale municipiul Ploiești – a nouă autobuze electrice cu lungimea de 12 metri, trei stații de încărcare rapidă și nouă stații de încărcare lentă. Pentru cele nouă autobuze electrice, valoarea eligibilă a fost estimată la 30 de milioane de lei, contribuția proprie a Ploieștiului fiind de 2% din valoarea eligibilă aferentă tuturor activităților proprii din proiect, respectiv circa 600.000 de lei.
Al doilea acord de parteneriat vizează o posibilă achiziționare de către același minister, care va fi liderul parteneriatului, a unui număr de 20 de troleibuze cu lungimea de 12 metri, costurile aferente implementării acestui proiect fiind estimate la 47,7 milioane de lei, cu o contribuție proprie a Ploieștiului de 954.000 de lei, cota de 2%.
Al treilea acord de parteneriat ar urma să fie semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru achiziționarea a 20 de tramvaie cu lungimea de 18 metri. În acest caz, valoarea proiectului ar fi mult mai mare, respectiv de 190,5 milioane de lei, cofinanțarea de 2% aferentă municipiului Ploiești ajungând la circa 3,8 milioane de lei.
Toate cele trei acorduri de parteneriat ar urma să fie semnate pentru obținerea unor finanțări europene prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, obiectivul specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.
Până una-alta, deși în principiu procedura de achiziție pentru furnizarea a 50 de autobuze noi pentru municipiul Ploiești s-a terminat, contractul nu a fost încă semnat cu firma care a fost desemnată câștigătoare. Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a declarat că încă nu a expirat termenul pentru depunerea plângerii la Curtea de Apel Ploiești împotriva deciziei de respingere dată de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

Sursa: http://ziarulprahova.ro/2018/07/ce-n-a-vazut-parisul-ploiestiul-se-innoieste-cu-autobuze-electrice-trolee-si-tramvaie/

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
Troleibuze de 12 m? De ce nu se cumpara articulate?! Tramvaie de 18 m? Sigur vom avea din cele romanesti. Ar fi bine sa fie cu 3 module, adica mai lungi, sa incurajeze cumva mersul cu transportul public. Daca sunt cat cele de acum, si stam ca sardinele in ele, tot masina personala e de ales. Acum sunt maxim 28 tramvaie la traseu, daca vin 20 si le vor casa pe cele vechi, vor fi mai aglomerate, degradarea lor se va face rapid. Cat priveste autobuzele electrice, mi se par un moft, mai bine cumpara 30 de trolee si 20 tramvaie si gata.

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
Asta mi s-a părut si mie ciudat...troleibuze de 12 m...tramvaie cu 2 module (mai mult ca sigur Autentic)..cam mici .
Sa nu uităm ca odată cu casarea ikarusurilor ,vor veni doar autobuze scurte.
Referitor la electrice, autoritățile locale sunt obligate de lege să cumpere  autobuze electrice.  30% din achizițiile viitoare de mijloace de transport în comun trebuie să fie mult mai prietenoase cu mediul... tehnologia e la inceput si nu e una rentabilă,bateriile trebuiesc inlocuite dupa un anumit timp.

descriptionNews Alert

more_horiz
" Referitor la electrice, autoritățile locale sunt obligate de lege să cumpere autobuze electrice."
Stiam ca trebuie investit in mijloace de transport electrice, nu neaparat autobuze electrice. Adica, daca in loc de 10 autobuze electrice ar lua 15 troleibuze, ca si-asa daca vin din alea de 12 m o sa fie jale, nu cred ca se supara nimeni.

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
IN ATENTIA ELEVILOR

ABONAMENTELE PENTRU ELEVI CU REDUCERE 50% SI GRATUITATE 100% SE ELIBEREAZA PE TOATA PERIOADA ANULUI CALENDARISTIC, INCLUSIV VACANTELE SCOLARE.

S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI


descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
ANUNT ANGAJARE VATMAN


Transport Calatori Express S.A. Ploiesti organizeaza, la sediul unitatii, concurs in vederea ocuparii urmatoarelor posturi:

POSTUL VATMAN
Compartimentul Sectia Transport Electric
Nr. posturi 1 post - durata nedeterminata

Conditii de ocupare

- Studii medii;
- Permis de conducere pentru tramvai;
- Experienta minim 1 (unu) an ca vatman;
- Apt medical si psihologic pentru transport persoane;
- Fara antecedente pe linie de circulatie (cazier auto) legate de consum alcool sau accidente cu victima produse din vina candidatului;
- Cazier juridic fara antecedente penale;


Probele de concurs, notarea acestora si admiterea candidatilor
- Proba 1: consta in administrarea unui chestionar de circulatie. Pentru a putea fi admis, candidatul trebuie sa obtina minim 22 de puncte. Proba este eliminatorie, iar candidatii respinsi la aceasta proba nu vor putea participa la celelalte probe.
- Proba 2: consta in parcurgerea unor probe de indemanare si manevrare a unui tramvai; proba se desfasoara in depoul societatii si este notata cu 100 puncte. Proba are pondere 50 % in nota finala.
- Interviu: consta in examinarea de catre comisia de concurs, pe baza unui chestionar strucurat, a cunostintelor candidatilor in ceea ce priveste structura retelei de transport si a sarcinilor si obligatiilor vatmanului. Proba este notata cu 100 puncte si are pondere 50 % in nota finala.
Bibliografie proba interviu: Rutele traseelor TCE - www.ratph.ro/Informatii/Rute trasee si Fisa postului - vatman (se obtine de la servicul Resurse Umane)
Desfasurarea concursului:
1. Selectarea dosarelor si afisarea listei candidatilor admisi la concurs tinand cont de indeplinirea conditiilor de ocupare - 17.09.2018
2. Proba 1 se va desfasura la sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 18.09.2018, incepand cu ora 9,00
3. Proba 2 se va desfasura la sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 19.09.2018, incepand cu ora 9,00
4. Interviul se va desfasura sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 20.09.2018, incepand cu ora 9,00
5. Afisarea rezultatelor 21.09.2018, ora 10,00
6. Depunerea eventualelor contestatii: 21.09.2018 pana la ora 13,00
7. Afisarea rezultatelor finale: 25.09.2018

Dosarul de inscriere la concurs
Cei interesati vor depune la sediul TCE S.A. Ploiesti - Serviciul Resurse Umane, pana la data 14.09.2018, ora 12,00, dosarul de concurs care va contine urmatoarele documente:
- Cerere pentru participarea la concurs - tipizata;
- Curriculum vitae
- Actul de studii - (original si copie);
- Permis de conducere (original si copie);
- Cazier auto sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente pe linie de circulatie legate de consum alcool sau accidente cu victima produse din vina candidatului; candidatul declarat admis dupa proba 1, care a depus la inscriere o declaratie pe propria raspundere are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului auto, pe tot parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de data afisarii rezultatelor finale;
- Cazier judiciar sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente penale; candidatul declarat admis dupa proba 1, care a depus la inscriere o declaratie pe propria raspundere are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, pe tot parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de data afisarii rezultatelor finale;
- Documente din care sa rezulte experienta ceruta (carte de munca, adeverinta stagiu eliberata de angajator, etc.) - original si copie

Candidatul declarat admis va fi examinat din punct de vedere psihologic si medical si trebuie sa fie declarat apt pentru vatman - transport persoane. in caz contrar, nu va putea fi angajat.

NOTA: Se vor lua in considerare numai cererile intocmite cf. cerintelor de mai sus si depuse dupa data afisarii prezentului anunt.
Relatii suplimentare se pot solicita de la serviciul Resurse Umane, telefon 0244 543 751, int. 240.


ANUNT ANGAJARE SOFERI


Transport Calatori Express S.A. Ploiesti organizeaza, la sediul unitatii, concurs in vederea ocuparii urmatoarelor posturi:

POSTUL SOFER AUTOBUZ
Compartimentul Sectia Autobuze
Nr. posturi 7 posturi - durata nedeterminata
1 post - durata determinata (pana la 30.04.2020)
Conditii de ocupare

Studii medii
Permis de conducere categoria D, DE
Certificat de competenta profesionala (atestat) pentru transport rutier de persoane
Experienta minim 1 (unu) an ca sofer autovehicule categoria C / D
Apt medical si psihologic pentru transport persoane
Fara antecedente pe linie de circulatie (cazier auto) legate de consum alcool sau accidente cu victima produse din vina candidatului.
Cazier juridic fara antecedente penale

Probele de concurs, notarea acestora si admiterea candidatilor
Proba 1: consta in administrarea unui chestionar de circulatie. Pentru a putea fi admis, candidatul trebuie sa obtina minim 22 de puncte. Proba este eliminatorie, iar candidatii respinsi la aceasta proba nu vor putea participa la celelalte probe.
Proba 2: consta in parcurgerea unor probe de indemanare si manevrare a unui autobuz; proba se desfasoara in garajul societatii si este notata cu 100 puncte. Proba are pondere 50 % in nota finala.
Interviu: consta in examinarea de catre comisia de concurs, pe baza unui chestionar strucurat, a cunostintelor candidatilor in ceea ce priveste structura retelei de transport si a sarcinilor si obligatiilor soferului de autobuz. Proba este notata cu 100 puncte si are pondere 50 % in nota finala.
Bibliografie proba interviu: Rutele traseelor TCE - www.ratph.ro/Informatii/Rute trasee si Fisa postului - sofer autobuz (se obtine de la servicul Resurse Umane)

Desfasurarea concursului:
1 Selectarea dosarelor si afisarea listei candidatilor admisi la concurs tinand cont de indeplinirea conditiilor de ocupare - 17.09.2018
2 Proba 1 se va desfasura la sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 18.09.2018, incepand cu ora 10,00
3 Proba 2 se va desfasura la sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 19.09.2018, incepand cu ora 10,00
4 Interviul se va desfasura sediul TCE S.A. Ploiesti, in data de 20.09.2018, incepand cu ora 10,00
5 Afisarea rezultatelor 21.09.2018, ora 10,00
6 Depunerea eventualelor contestatii: 21.09.2018 pana la ora 13,00
7 Afisarea rezultatelor finale: 25.09.2018


Dosarul de inscriere la concurs
Cei interesati vor depune la sediul TCE S.A. Ploiesti - Serviciul Resurse Umane, pana la data 14.09.2018, ora 12,00, dosarul de concurs care va contine urmatoarele documente:
Cerere pentru participarea la concurs - tipizata;
Curriculum vitae
Actul de studii - (original si copie);
Certificat de competenta profesionala (atestat) pentru transport rutier de persoane (original si copie) pt sofer autobuz;
Permis de conducere (original si copie);
Cazier auto sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente pe linie de circulatie legate de consum alcool sau accidente cu victima produse din vina candidatului; candidatul declarat admis dupa proba 1, care a depus la inscriere o declaratie pe propria raspundere are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului auto, pe tot parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de data afisarii rezultatelor finale;
Cazier judiciar sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu are antecedente penale; candidatul declarat admis dupa proba 1, care a depus la inscriere o declaratie pe propria raspundere are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, pe tot parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de data afisarii rezultatelor finale;
Documente din care sa rezulte experienta ceruta (carte de munca, adeverinta stagiu eliberata de angajator, etc.) - original si copie

Candidatii declarati admisi vor fi examinati din punct de vedere psihologic si medical si trebuie sa fie declarati apti pentru conducator auto transport persoane. In caz contrar, nu vor putea fi angajati.

NOTA: Se vor lua in considerare numai cererile intocmite cf. cerintelor de mai sus si depuse dupa data afisarii prezentului anunt.
Relatii suplimentare se pot solicita de la serviciul Resurse Umane, telefon 0244 543 751, int. 240.

S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
Ploieștiul scapă de autobuzele cu burduf

După ce la Ploiești au ajuns 10 autobuze noi, marți, TCE a decis conservarea a șase autobuze Ikarus, care au o vechime de peste 35 de ani.

Este vorba despre autobuzele cu burduf. Decizia a venit după ce, în urmă cu două săptămâni, a existat și un incident.

Un autobuz care avea călători nu si-a mai putut desfășura cursa după ce articulația s-a rupt.

La această oră, cele 10 autobuze noi trebuie înmatriculate, procedură care va mai dura câteva zile, după care vor intra pe traseu.https://www.observatorulph.ro/administratie/103219-ploiestiul-scapa-de-autobuzele-cu-burduf

descriptionRe: !NEWS ALERT!

more_horiz
Un Muzeu al Transportului Urban Ploieştean, face cineva ?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum