!NEWS ALERT!

Pagina 18 din 18 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18

In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Martie 29th 2018, 11:23 am

Probleme pentru autobuzele din Ploieşti după trecerea iernii. TCE cere asfaltări

Conducerea Transport Călători Express, operatorul de transport public al municipalităţii ploieştene, a transmis astăzi către Primărie o listă cu toate străzile pe care trec autobuzele sau troleibuzele, în speranţa că unele dintre aceste artere vor fi incluse cu prioritate în programul de asfaltări lansat în această lună de autorităţi.

Directorul TCE, Alexandri Nicolae, a precizat că şoferii de pe aceste vehicule au semnalat mai multe probleme apărute pe carosabil în ultima perioadă, unele de altfel obişnuite pentru străzile din Ploieşti imediat după trecerea iernii.

"La solicitarea viceprimarului Ganea, i-am transmis astăzi programul complet de transport public, cu toate străzile şi staţiile aferente fiecărui traseu TCE, în încercarea ca unele dintre aceste străzi, unde au apărut probleme, să intre cu prioritate în programul de reparaţii curente", a precizat directorul TCE Ploieşti pentru Telegrama.

http://www.telegrama.ro/administratie/item/68736-probleme-pentru-autobuzele-din-ploiesti-dupa-trecerea-iernii-tce-cere-asfaltari.html
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 832
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Aprilie 11th 2018, 10:06 pm

Tramvai deraiat în Ploiești, în zona Gării de Vest - FOTO

Un tramvai de pe traseul 102 a deraiat miercuri în seara în jurul orei 19.30, în zona Gării de Vest din Ploiești.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, însă circulația mijloacelor de transport a fost afectată până la repunerea tramvaiului pe șine.

Observatorul Prahovean a solicitat TCE un punct de vedere cu privire la circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Sursa + FOTO :

https://www.observatorulph.ro/eveniment/92708-tramvai-deraiat-in-ploiesti-in-zona-garii-de-vest-foto
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 832
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Aprilie 12th 2018, 6:53 pm

Polițiștii locali din Ploiești, bodyguarzi în autobuzul 40

După scandalul legat de desființarea a opt stații de autobuz pe traseul 40, din cauza unor incidente provocate de anumiți călători, Poliția Locală a decis ca echipaje din cadrul acestei instituții să fie prezente în mijloacele de transport.

Conducerea Poliției Locale Ploiești a decis luarea unor măsuri pentru prevenirea tulburării liniștii și ordinii publice în autobuzele care circulă spre cartierul Bereasca. Astfel, echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente în autobuzul 40.

Decizia a fost luată după ce TCE a renuntat la traseul inițial al autobuzului 40, pe motiv ca au existat o serie de incidente în mijloacele de transport.

Ulterior, ca urmare a unei petiții online, conducerea TCE a precizat că se va reveni la traseul inițial al autobuzelor care circulă către Cartierul Bereasca.

„Polițiștii locali vor fi prezenți în autobuze 40 pentru menținerea liniștii și ordinii publice în mijloacele de transport", a confirmat Adrian Vaida, directorul adjunct al Poliției Locale Ploiești.

https://www.observatorulph.ro/administratie/92755-politistii-locali-din-ploiesti-bodyguarzi-in-autobuzul-40


Care va fi noua rută a traseului 40 Hale Catedrală - cartier Bereasca

Primăria Ploiești a transmis, miercuri, un comunicat de presă, informând că, din 14 aprilie, autobuzele de pe acest traseu vor face mai multe stații în cartierul Bereasca:

"Începând cu data de 14 aprilie 2018, traseul 40 Hale Catedrala - Bereasca şi retur va avea următoarea ruta şi staţii:

La sensul Hale Catedrală –Bereasca va circula astfel: parcurs normal până pe str. Ştrandului, după care dreapta str. Clopoţei cu staţia ATLAS, stânga str. Gorunului, stânga str. Luminişului cu staţia Luminişului (care se mută cu cca 50 m spre Ştrandului)

La sensul Bereasca – Hale Catedrală va circula astfel: pe str. Dumbravei cu staţiile Complex Bereasca şi SC Control, apoi stânga str. Arborilor, stânga str. Stejarului cu staţia Arborilor, în continuare str. Crăiţelor cu staţia Leandrului, după care traseu normal".

De miercuri, conducerea TCE Ploiești anunțase desființarea stațiilor Atlas, Petros, Pelinului, Luminișului, pe sensul spre bereasca, respectiv SC Control, Cimitir, Arborilor, Leandrului, pe sensul spre Catedrală.

http://www.telegrama.ro/administratie/item/69040-care-va-fi-noua-ruta-a-traseului-40-ploie%C8%99ti-cartier-bereasca.html
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 832
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Pagina 18 din 18 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum