!NEWS ALERT!

Pagina 17 din 17 Înapoi  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Aprilie 18th 2017, 10:33 am

Angajații TCE amână greva generală

Sindicaliștii TCE s-au decis să amâne greva generală anunțată inițial pentru ziua de mâine (miercuri).

Vineri, la sediul Prefecturii Prahova, va avea loc o întâlnire foarte importantă la care vor participa nu doar reprezentanți ai Primăriei Ploiești și ai Consiliului Local, ci și ai Guvernului, tema fiind, evident, găsirea unei soluții pentru punerea pe roți a societății TCE.
"Am decis amânarea grevei, deoarece, vineri, vom avea o întâlnire la care vor participa autoritățile locale, reprezentanți ai Guvernului și ai Federației Transloc. Dorim dezamorsarea conflictului și remedierea situației în care se află TCE Ploiești", ne-a declarat liderul Sindicatului Transportatorilor din Ploiești, Ion Mișcă.

http://www.actualitateaprahoveana.ro/editia-electronica/administratie/angajatii-tce-amana-greva-generala-17373
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Mai 21st 2017, 12:09 pm

Ploieştiul are unul dintre cele mai ieftine abonamente de transport public din ţară

Conducerea Transport Călători Expres, societatea de transport public deţinută de municipalitatea ploieşteană, solicită majorarea preţurilor pentru abonamentele lunare, cele săptămânale şi legitimaţiile de o zi, argumentând că este nevoie de o creştere a veniturilor pentru redresarea societăţii, aflată în pragul colapsului după două litigii pierdute, cu ANAF-ul şi Serviciul Public Finanţe Locale. În plus, reprezentanţii TCE Ploieşti afirmă că tarifele actuale sunt la nivelul din 2011 şi fac o comparaţie cu alte oraşe mari din ţară, unde tarifele ajung să fie şi de două ori şi jumătate mai mari.

Altfel spus, potrivit exemplelor prezentate de reprezentanţii firmei, Ploieştiul are unul dintre cele mai ieftine abonamente lunare pentru transportul public intern din ţară, însă acest lucru ar putea să se schimbe din luna iunie, dacă autorităţile vor aproba un proiect de hotărâre fundamentat de TCE privind majorarea preţurilor.

În momentul de faţă, un abonament lunar pe toate traseele costă 63 de lei. La Timişoara, de exemplu, potrivit exemplelor prezentate de operatorul de transport public, un abonament similar costă 93 de lei. Iar de aici preţurile încep să crească: Târgu Mureş - 100 de lei, Craiova şi Constanţa - 110 lei, Bacău - 115, Iaşi - 118, Cluj-Napoca - 125, Tulcea - 130. Cel mai mare tarif pentru un abonament lunar valabil pe toate traseele, potrivit datelor identificate de TCE, este la Râmnicu Vâlcea, 160 de lei, de peste două ori şi jumătate mai mare decât cel din Ploieşti.

http://www.telegrama.ro/social/item/61175-ploiestiul-are-unul-dintre-cele-mai-ieftine-abonamente-de-transport-public-din-tara.html
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Mai 21st 2017, 12:10 pm

Disponibilizări, lună de lună, la TCE Ploieşti. 100 de angajaţi ar putea să dispară din schemă

Conducerea interimară de la Transport Călători Express Ploieşti, societatea de transport public a municipalităţii, pregăteşte un plan de reorganizare, care include, aşa cum Telegrama anunţa încă din luna aprilie, şi disponibilizarea, în 2017, a aproximativ 100 de persoane, reprezentând aproape 10% din totalul salariaţilor de aici. Măsura este gândită pentru rentabilizarea societăţii, care în momentul de faţă are venituri lunare care nu acoperă necesarul de cheltuieli. În paralel, o altă măsură propusă vizează creşterea tarifelor de călătorie.

Cea mai recentă propunere apărută privind reducerea numărului de angajaţi vizează disponibilizări individuale, făcute în fiecare lună, începând cel mai probabil din această vară. Astfel, conducerea ar urma să renunţe, lună de lună, la câte 29 de salariaţi, în condiţiile în care de la 30 în sus vorbim despre disponibilizări colective şi despre alte obligaţii ale angajatorului. În primul caz, spre exemplu, societatea ar fi obligată să achite între unul şi trei salarii compensatorii, în vreme ce la disponibilizările colective s-ar plăti între patru şi şase salarii compensatorii.

Directorul interimar al TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae, a evitat să discute oficial despre acest subiect, precizând că e necesar ca mai întâi Consiliul de Administraţie al societăţii să finalizeze concursul de angajare pe post, urmând ca ulterior conducerea să pună în aplicare un plan de reorganizare.

Conducerea TCE pregăteşte şi două litigii cu Primăria Ploieşti, pentru recuperarea unor sume invocate de operatorul de transport public şi neachitate de municipalitate, primul litigiu, pentru documentarea căruia se lucrează în prezent, vizând plata TVA-ului care a dus şi la pierderea de către TCE a unui proces cu ANAF-ul.

http://www.telegrama.ro/administratie/item/61147-disponibilizari,-luna-de-luna,-la-tce-ploiesti-100-de-angajati-ar-putea-sa-dispara-din-schema.html
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Mai 21st 2017, 12:11 pm

Cu cât se vor SCUMPI abonamentele TCE Ploieşti. Vezi tarifele propuse!

Autorităţile ploieştene au pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre pentru majorarea tarifelor de călătorie la transportul public local. Măsura vine la cererea TCE, societatea de transport public a municipalităţii, care se confruntă cu grave probleme financiare şi pregăteşte un plan de reorganizare, pe două axe principale, reducerea cheltuielilor şi creşterea veniturilor.

La acest al doilea capitol se încadrează, în mod evident, şi proiectul de majorare a tarifelor de călătorie, reprezentanţii TCE argumentând că actualele preţuri sunt la nivelul din 2011 şi mult sub cele practicate în alte oraşe mari din România.

Propunerea vizează modificarea preţurilor la abonamentele lunare şi cele săptămânale, introducând şi o diferenţiere între abonamentele uzuale, nesubvenţionate, şi cele destinate pensionarilor, veteranilor, elevilor şi studenţilor, pentru care se acordă subvenţii de la bugetul local. Este propusă şi o modificare a tarifului pentru legitimaţiile de o zi, acesta fiind singurul care ar urma să fie redus. Preţurile pentru un bilet de călătorie, abonamentele nenominale pentru societăţi comerciale şi biletul de suprataxă rămân neschimbate, la valorile aprobate la începutul anului de Consiliul Local, prin HCL 12/2017.

Noile tarife au fost propuse în urma unui studiu care a costat aproape 10.000 de euro, efectuat la solicitarea Curţii de Conturi şi care a stabilit câte persoane utilizează într-o zi obişnuită transportul public din Ploieşti şi care sunt costurile reale medii ale operatorului pentru a transporta fiecare călător.

Proiectul de hotărâre se află în dezbatere publică şi poate fi citit pe pagina de internet a municipalităţii, www.ploiesti.ro, la secţiunea "Consiliul Local / Proiecte de hotărâre". Conducerea TCE se aşteaptă ca în prima parte a lunii iunie proiectul să intre pe ordinea de zi a CL Ploieşti.

NOILE TARIFE PROPUSE DE TCE PLOIEŞTI:

Bilet de călătorie: 2 lei (neschimbat)
Abonament lunar pe toate traseele: 108 lei (se majorează de la 63 de lei, valoarea actuală)
Abonament săptămânal pe toate traseele: 27 lei (se majorează de la 19 lei)
Abonament lunar elevi şi studenţi: 98 lei, subvenţionat 50% (se majorează de la 63 de lei)
Abonament săptămânal elevi şi studenţi: 25 lei, subvenţionat 50% (se majorează de la 19 lei)
Abonament bilunar elevi şi studenţi: 49 lei, subvenţionat 50% (se majorează de la 31,5 lei)
Abonament lunar elevi şi studenţi orfani: 98 lei, subvenţionat 100% (se majorează de la 63 lei)
Abonament lunar pensionari cu pensii sub 2.100 lei, femei peste 65 de ani şi bărbaţi peste 70 de ani fără venituri, veterani, revoluţionari, cetăţeni de onoare, deţinuţi politic: 76 de lei, subvenţionat 100% (se majorează de la 63 de lei)
Legitimaţie de transport persoane cu dizabilităţi: 67 de lei, subvenţionată 100% (se majorează de la 63 de lei)
Legitimaţie de călătorie pe o zi: 4 lei (scade de la 7 lei, cât este în prezent)

http://www.telegrama.ro/actualitate/item/61183-cu-cat-se-vor-scumpi-abonamentele-tce-ploiesti-vezi-tarifele-propuse.html
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Iulie 21st 2017, 4:10 pm

La Ploiești vor fi reintroduse abonamentele TCE pe unul și două trasee

Eliminate în 2014, abonamentele pe unul, respectiv două trasee ale TCE Ploiești ar putea fi reintroduse de la 1 august.

Aceasta este una dintre soluțiile propuse pentru salvarea de la faliment a societății de transport public din Ploiești. În prezent există un abonament unic valabil pe toate traseele, în valoare de 63 de lei. Una dintre măsurile propuse de conducerea TCE a fost majorarea abonamentului unic de la 63 la 108 lei. Prin reintroducerea abonamentelor pe unul, respectiv două trasee, ploieștenii vor plăti mai puțin pentru transportul public.

Curtea de Conturi a sancționat Primăria Ploiești că decontează abonamentele unice ale TCE pentru elevi, studenți și mai ales pensionari fără să existe o evidență exactă a călătoriilor efectuate lunar de beneficiari. De exemplu, din studiul de trafic comandat și plătit de autoritățile locale a rezultat că un pensionari circulă, în medie, de 96 de ori pe lună și nu de 180 cât se decontează de la bugetul local.

http://www.observatorulph.ro/social/82389-la-ploiesti-vor-fi-reintroduse-abonamentele-tce-pe-unul-si-doua-trasee
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de August 30th 2017, 4:51 pm

Grevă spontană a angajaților TCE la Ploiești. Transportul în comun a fost suspendat

Ploieștiul a rămas, din nou, fără transport public în comun. Asta deoarece, în urmă cu puțin timp, angajații TCE au declanșat un protest spontan.

Autobuzele, tramvaiele și troleele de pe traseu se retrag la garaj. Protestul a fost declanșat de faptul că proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi, privind acordarea subvenției pe 2016, nu a avut viza de legalitate.

Potrivit lui Ion Mișcă, liderul de sindicat al TCE, angajații se află deja în grevă spontană după aflarea veștii din Consiliul Local. Informația a fost confirmată și de directorul TCE, Nicolae Alexandri.

https://www.observatorulph.ro/eveniment/83797-greva-spontana-a-angajatilor-tce-la-ploiesti-transportul-in-comun-a-fost-suspendat
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Octombrie 17th 2017, 4:18 pm

TCE PLOIEȘTI SE PREGĂTEȘTE DE IARNĂ. RECONDIȚIONEAZĂ AUTOBUZE IKARUS DIN ANII 70 Smile

În lipsa mult-promiselor autobuze noi, blocate în dispute politice la Consiliul Local Ploiești, conducerea TCE a decis recondiționarea unor Ikarus-uri, fabricate în anii 70.

Acestea erau trase pe dreapta după ce motoarele modificate pentru instalații GPL s-au defectat. ”Am luat această decizie pentru că din experiența anilor trecuți, în sezonul rece avem multe probleme tehnice la autobuzele de pe traseu. Pentru a le suplini pe cele care se strică am decis să recondiționăm cinci autobuze marca Ikarus, după modelul tramvaielor.

Acestea vor fi echipate cu motoare Diesel de la alte autobuze din parcul nostru deficitar și vor modernizate, dacă pot spune așa, prin vopsirea caroseriei și înlocuirea canapelelor deteriorate”, ne-a declarat managerul TCE Ploiești, Nae Alexandri.

În ultimii ani, TCE Ploiești nu a cumpărat decât autobuze second-hand, parcul auto al societăți de transport public fiind depășit din punct de vedere tehnic

https://www.observatorulph.ro/social/85709-tce-ploiesti-se-pregateste-de-iarna-reconditioneaza-autobuze-ikarus-din-anii-70
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

News alert

Mesaj  PREZIOSO la data de Noiembrie 7th 2017, 8:49 am

Primăria Ploiești, în cărți pentru autobuze și tramvaie electrice noi, pe fonduri UE

Aflată într-o situație financiară dezastruoasă, Primăria Ploiești a aplicat pentru atragerea de fonduri europene în vederea modernizării transportului în comun.

Potrivit Ziarului Prahova, Ploieștiul ar avea de cheltuit, din bani europeni, cea mai mare sumă din totalul de 45,4 milioane de euro pentru transportul urban electric, respectiv 38,4 milioane de euro, până în 2020. Transport urban electric va însemna, mai mult ca sigur, achiziționarea de tramvaie noi, care să înlocuiască parcul învechit de astfel de mijloace de transport. Cu banii nerambursabili destinați reducerii emisiilor de carbon, adică achiziționării de tramvaie noi sau a altor mijloace de transport în comun electrice, s-ar putea cumpăra 19 tramvaie, dacă socotim un preț pe bucată de două milioane de euro.

Tot la Ploiești s-ar mai putea folosi patru milioane de euro pentru combaterea sărăciei și a discriminării, alte 1,7 milioane de euro pentru infrastructura educațională (creșe și grădinițe) și 1,25 milioane de euro pentru licee tehnologice și școli profesionale. Pentru capitolul de conservare și protecție a mediului/ promovarea utilizării eficiente a resurselor, Ploieștiul nu va avea alocat niciun euro.

Sursa: https://www.observatorulph.ro/administratie/86616-primaria-ploiesti-in-carti-pentru-autobuze-si-tramvaie-electrice-noi-pe-fonduri-ue

PREZIOSO

Mesaje : 249
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Noiembrie 9th 2017, 2:26 pm

Grevă japoneză, astăzi, la TCE Ploiești

Astăzi, 9 noiembrie, Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești declanșează un nou protest.

Acesta va fi de tip japonez și, potrivit unui comunicat al sindicatului, este organizat pentru a atrage atenția autorităților cu privire la:

-situația financiară critică a S.C.TCE S.A;

-lipsa pieselor de schimb pentru întreținerea și funcționarea conform graficelor de traseu a flotei auto;

- dezinteresul conducerii în ceea ce privește asigurarea condițiilor de lucru pentru angajați, în special a personalului de bord și a personalului angajat în secțiile reparații;

- neimplicarea autorităților locale în achiziționarea de mijloace de transport noi pentru asigurarea unui serviciu public de transport la standarde europene.

Menționăm că, pe perioada grevei japoneze, călătorii nu vor fi afectați. Un protest asemănător a avuut loc și în luna iunie.


https://www.observatorulph.ro/social/86737-greva-japoneza-astazi-la-tce-ploiesti
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Noiembrie 16th 2017, 3:28 pm

O importantă stradă din centrul Ploieştiului ar putea fi închisă complet pentru circulaţia rutieră

Autorităţile ploieştene analizează o propunere de închidere a unei importante străzi din municipiu, arteră aflată în vecinătatea Halelor Centrale şi tranzitată zilnic de câteva mii de autoturisme şi de numeroase mijloace de transport în comun. Reprezentanţii Primăriei studiază rutele alternative, însă măsura depinde de avizul din partea Poliţiei Rutiere.

Este vorba despre strada George Coşbuc, aflată în spatele platoului Halelor Centrale şi pe care se află liniile de tramvai de pe traseul 101. În prezent, pe aici trec tramvaiele atât pentru sensul Spitalul Judeţean - Gara de Sud, cât şi din sensul opus, iar pentru autoturisme este sens unic, dinspre nord spre sud. Strada porneşte din sensul giratoriu situat în vecinătatea Halelor Centrale şi asigură accesul în aşa-zisa intersecţia de la covrigi calzi, în apropierea Palatului Administrativ.

Intenţia autorităţilor locale este ca acest tronson să rămână deschis doar pentru tramvaie şi trafic pietonal, iar circulaţia autoturismelor sau motocicletelor să fie interzisă pe aici. Soluţia de ocolire, în eventualitatea în care propunerea va fi pusă în practică, este pe strada Gheorghe Doja, apoi strada Romană, de unde se ajunge în aceeaşi intersecţie.

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, a anunţat că va propune această măsură la următoarea şedinţă a comisiei municipale de mobilitate şi trafic urban. Propunerea depinde, aşa cum vă spuneam, de primirea aprobării din partea Poliţiei Rutiere, care urmează să evalueze dacă închiderea circulaţiei pe această stradă va avea un impact pozitiv sau unul negativ asupra traficului din zona centrală a municipiului.

Propunerea vine şi în contextul în care pe acest tronson au apărut numeroase cazuri în care tramvaiele nu au putut avansa, din cauza autoturismelor parcate aiurea şi care blocau liniile. "Voi propune interzicerea accesului auto pe strada George Coşbuc, acolo unde în fiecare zi este haos. Astfel, intenţia este ca tronsonul din spatele platoului Halelor Centrale să rămână doar pietonal şi pentru tramvaie. Pentru aprovizionarea magazinelor din zonă, ne gândim să stabilim un orar foarte strict în care comercianţii vor avea acces", ne-a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.

http://www.telegrama.ro/actualitate/item/65958-o-importanta-strada-din-centrul-ploiestiului-ar-putea-fi-inchisa-complet-pentru-circulatia-rutiera.html
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Noiembrie 28th 2017, 11:52 pm

Greva de la TCE Ploiești ar putea continua și miercuri - UPDATE

Sindicaliștii TCE Ploiești și-au pus amenințările în aplicare, iar angajații societății care asigură transportul public în Ploiești au oprit lucrul, marți după-amiază, după ce Consiliul Local Ploiești a respins un proiect privind eşalonarea datoriei Transport Călători Express către Primăria Ploieşti pe o perioadă de 24 de luni (noiembrie 2017-octombrie 2019). Suma în discuție este de 5,6 milioane de lei și reprezintă regularizarea subvenţiei pe anul 2014. În 2016, Camera de Conturi Prahova a decis ca această sumă să fie achitată Primăriei.

Eșalonarea ar fi uşurat sarcinile fiscale şi cheltuielile societăţii pe o perioadă de timp şi ar fi venit în contextul în municipalitatea nu a acordat suma de 6,7 milioane de lei fără TVA pe care se angajase să o acorde în vară.

Proiectul de marți a picat după ce 13 consilieri ai PSD și ALDE au votat împotrivă.

Un nou protest a fost declanșat, la scurt timp după aceea, angajații TCE scoțând mijloacele de transport în comun de pe traseu.

Este a treia oară, în acest an, când angajații TCE declanșează o grevă spontană și întrerup asigurarea transportului în comun în municipiu.

UPDATE - Sindicaliștii avertizează că, în condițiile în care CL nu a aprobat eșalonarea, protestul va continua până când Primăriaa Ploiești va livra cele 6,7 milioane de lei, însemnând pierderile din 2016. Cu alte cuvinte, este foarte posibil ca transportul public în Ploiești să nu fie asigurat nici miercuri.

http://www.telegrama.ro/administratie/item/66250-greva-la-tce-ploie%C8%99ti-salaria%C8%9Bii-au-oprit-lucrul,-ma%C8%99inile-se-retrag-la-garaj.html


Ultima editare efectuata de catre Cristian P in Noiembrie 28th 2017, 11:55 pm, editata de 1 ori
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Noiembrie 28th 2017, 11:54 pm

Directorul TCE: Anunțați populația că există riscul ca mâine să nu circule transportul public. VIDEO

Directorul TCE Ploiești a anunțat că miercuri, 29 noiembrie, chiar de la prima oră, este posibil să nu circule mijloacele de transport în comun.

Negocierile dintre directorul TCE Ploiești, Alexandri Nicolae și reprezentanții angajaților, care au declanșat o grevă spontană în această seară, au eșuat.

Directorul TCE a declarat că sindicaliștii nu vor întrerupe protestul până când Primăria Ploiești nu va plăti aproape 6 milioane de lei reprezentând subvenția din 2016.

Cum acest lucru este imposibil în această seară, mâine dimineață nu vor circula mijloacele de transport în comun la Ploiești.

https://www.observatorulph.ro/exclusiv/87615-directorul-tce-anuntati-populatia-ca-exista-riscul-ca-maine-sa-nu-circule-transportul-public-video
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  BogdanPetrini la data de Noiembrie 29th 2017, 9:22 pm

Joi se reia transportul în comun în Ploiești. Protestul TCE s-a încheiat

După ce greva angajaților TCE a paralizat transportul în comun în Ploiești timp de mai bine de 30 de ore, surse din administrația locală au declarat pentru observatorulph.ro, că autobuzele vor reintra pe traseu joi dimineață începând cu ora 05.00.

Vă reamintim că marți în jurul orei 16.40 angajații TCE au refuzat să mai lucreze, iar autobuzele nu au ieșit pe traseu din cauza situației financiare în care se află societatea. Marți în cadrul ședinței de consiliu local consilierii PSD, ALDE și PMP nu au votat proiectul de eșalonare a datoriei TCE în valoare 5.6 milioane de lei către Primăria Ploiești.
Miercuri sute de reclamații au fost înregistrate la OPC Prahova cu privire la încetarea transportului în comun, iar directorul societății a precizat că peste 100 de șoferi vor intra în comisia de disciplină pe motiv că nu au asigurat 30% din transportul în comun.

Sursa: https://www.observatorulph.ro/eveniment/87674-joi-se-reia-transportul-in-comun-in-ploiesti-protestul-tce-s-a-incheiat
avatar
BogdanPetrini
Co-Administrator

Mesaje : 336
Data de inscriere : 13/09/2013
Varsta : 20
Localizare : Ploiesti, PH, RO

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Cristian P la data de Decembrie 13th 2017, 5:54 pm

Prima veste bună pentru TCE. Primăria a plătit sumele aferente pierderilor din 2016

După o perioadă lungă de incertitudine, astăzi, Primăria Ploiești a virat suma aferentă pierderilor TCE înregistrate în 2016.

Vestea a fost primită cu mare bucurie de angajații TCE, care s-au temut în toată această perioadă de faptul că societatea va avea iar conturile blocate. De altfel, neplata pierderilor TCE din 2016 a generat la finele lunii trecute cel mai mare protest spontan de la TCE, transportul în comun fiind întrerupt timp de o zi și jumătate la Ploiești.

Protestul a fost declanșat pe data de 28 noiembrie, în jurul orelor 16.00, când transportul în comun a fost întrerupt. Între timp, municipalitatea ploieșteană a propus un nou proiect privind cuantumul pierderilor de la TCE din 2016. Astfel, de la suma de 6,7 milioane de lei fără TVA s-a ajuns la 4,6 milioane de lei. Noua hotărâre a fost aprobată într-o ședință de îndată, pe 6 decembrie, iar incertitudinea a continuat până astăzi, când Primăria Ploiești a virat sumele în contul TCE, după ce factura a primit viză de control financiar preventiv.

„Este într-adevăr prima veste bună din ultimele luni. Cu banii virați astăzi de Primăria Ploiești avem certitudinea că nu vom pierde eșalonarea datoriei la ANAF”, a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Cele 4,6 milioane de lei au fost virați astăzi, de Primăria Ploiești, în contul TCE.

https://www.observatorulph.ro/administratie/88217-prima-veste-buna-pentru-tce-primaria-a-platit-sumele-aferente-pierderilor-din-2016
avatar
Cristian P
Moderator

Mesaje : 764
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Re: !NEWS ALERT!

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 17 din 17 Înapoi  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum