Distribuiţi
In jos
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 981
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Octombrie 16th 2013, 11:51 am
PLOIEŞTI, ORAŞUL LUI DOREL. AU VOPSIT GROPILE DIN STAŢIA RATP! FOTO

Un cititor al observatorulph.ro ne-a trimis două fotografii cu o staţie RATP situată pe strada Grigore Cantacuzino din Ploieşti, unde muncitorii firmei de marcaje rutiere au vopsit...gropile!
Din cauza asfaltului de proastă calitate, în staţia respectivă s-au format "valuri", peste care trec mijloacele de transport în comun. Asta nu i-a împiedicat pe cei care au marcat staţia respectivă să tragă dungi cu vopsea galbenă peste gropi!http://www.observatorulph.ro/exclusiv/31266-ploiesti-orasul-lui-dorel-au-vopsit-gropile-din-statia-ratp-foto
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 981
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Octombrie 18th 2013, 10:11 am
DOREL LOVEŞTE DIN NOU... ATENŢIE, LUCREAZĂ PE ELENA DOAMNEI! - FOTO

Ca de obicei, la primele ore ale dimineţii, este aglomeraţie în Ploieşti. Oamenii merg la muncă, pensionarii la piaţă, elevii la şcoală... Dar ce te faci când pe stradă întâlneşti nişte Dorei care sparg asfaltul?
Se lucrează pe strada Elena Doamnei. O echipă de muncitori sparg de zor o porţiune de asfalt, care a scăpat săraca de „cariile”, respectiv gropile, omniprezente prin Ploieşti. Echipa este numeroasă. Doi ţin pickammer-ul, alţi doi se ocupă de coordonare, alţi doi se ceartă care să pună semnele de ocolire a porţiunii în lucru, câţiva privesc întreaga acţiune, unul sprijină tacticos o unealtă... Nefericit moment, însă. Pentru că strada Elena Doamna coincide cu traseul 44 şi, prin urmare, inevitabilul se produce. În momentul în care troleul depăşeşte echipa numeroasă de muncitori, automat, vehiculul este decuplat de la liniile de curent electric. Ce vină are şoferul? Niciuna! Dar ce vină au călătorii, de bună credinţă, care trebuie să aştepte, în linişte, cuplarea vehiculului la curent electric, operaţiune efectuată manual? Niciuna! Singurii vinovaţi, Doreii de pe strada Elena Doamnei, se felicită reciproc de reuşită... „O să apărem pe youtube!”, comentează unul care, din câte se pare, este familiarizat cu Internetul. Măcar dacă i-ar fi folosit la ceva cunoştinţele aprofundate în domeniul IT. Dar nu, este greu să iei exemplu de cum se lucrează în altă parte... Greu, foarte greu...


!NEWS ALERT! - Pagina 10 Troleu10

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Echipa10

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Sofer-10

http://www.observatorulph.ro/voxpublica/31385-dorel-loveste-din-nou-atentie-lucreaza-pe-elena-doamneifoto
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Octombrie 18th 2013, 2:22 pm
CUM A CROŞETAT RATP LA ÎNCREDINŢAREA UNUI CONTRACT DE MILIARDE
Publicat la: 18 octombrie 2013 de Mihai Nicolae

Într-un timp foarte scurt, la S.C. Transport Călători Express S.A. - Ploieşti – fostul RATP – aşa cum o să-l denumesc în continuare, s-au produs următoarele evenimente: criză de combustibil, grevă pentru întârzierea plăţii salariilor, anularea bonurilor de masă pentru salariaţi şi adjudecarea contractului serviciului de pază de către o firmă înfiinţată în anul 2012. Despre acest ultim eveniment notabil voi vorbi mai jos.

Haideţi, deci, să discutăm despre cum încredinţează o societate “falimentară” a Primăriei Ploieşti un contract a cărei valoare estimată iniţial era de 548.200,00 lei, fără TVA.  Adică, vă rog să-mi permiteţi să folosesc un limbaj mai puţin specializat, despre cum protejează angajaţii primăriei interesele societăţii “falimentare” a primăriei, job pentru care primesc lunar următoarele salarii babane pentru vremurile astea.

Aşadar, la începutul lunii septembrie, ca urmare a expirării contractului cu vechiul prestator, RATP Ploieşti a apărut necesitatea “scoaterii la concurs” a contractului de prestări servicii de pază. Deşi valoarea estimată depăşeşte pragul de 100.000 de euro, în mod ciudat organizatorul nu consideră necesar nici să organizeze o licitaţie, nici să facă publicitate anunţului pe sistemul electronic de achiziţii publice.

Prevalându-se de o prevedere a legii care reglementează organizarea acestui tip de proceduri, conducerea RATP alege să organizeze procedura “cererii de oferte” având ca temei juridic “anexa nr. 2B cat.23 din O.U.G.nr.34/2006”. Adică o portiţă care oferă autorităţilor publice posibilitatea de a face achiziţii urmând nişte “norme de procedură internă”.
Conform specialiştilor care m-au sprijinit în documentare, majoritatea covârşitoare a entităţilor publice care fac astfel de achiziţii se feresc ca dracu' de tămâie să urmeze o astfel de procedură. Motivele principale ar fi următoarele:

în primul rând selecţia de oferte fără publicitate pe SEAP restrânge semnificativ numărul participanţilor – consecinţa directă fiind aceea că autoritatea contractantă nu exploatează la maximum posibilitatea de a primi un preţ mai mic. Ca opinie personală, în cazul RATP, această procedură ar fi fost cu atât mai stringentă, cu cât toată lumea, de la primar la directorime spune că societatea este în pragul falimentului,
lasă loc unor interpretări care pot să conteste buna credinţă a organizatorului – în cazul de faţă RATP.
În cazul procedurii urmate de RATP, s-au cumulat cele două plus următoarele. În caietul de sarcini trimis firmelor de profil nu apare nicio prevedere privind obligativitatea participanţilor de a pune la dispoziţia contractantului documente din care să reiasă bonitatea fiscală şi/sau financiară. Toţi cei pe care i-am consultat, şi au fost mulţi, inclusiv inspectorii de finanţe, au reacţionat aproape la indigo: “Nu, nu se poate acest lucru! A fost o scăpare impardonabilă…”. Mi-au explicat şi de ce au avut această reacţie: “chiar dacă legea nu obligă autoritatea contractantă să solicite aceste documente, în practică niciun organizator de bună credinţă nu face excepţie în a le solicita pentru că pot apărea surprize majore din partea participanţilor”. Una dintre situaţiile descrise este următoarea: “organizezi o selecţie de oferte şi o câştigă o firmă aflată în insolvenţă sau în faliment. Tu nu aveai de unde să cunoşti acest lucru tocmai pentru că nu ai solicitat documentele fiscale. Te-ai făcut de... ?”.

Cumva parcă să dovedească faptul că această practică este mai mult decât folositoare autorităţilor publice, în cazul nostru absenţa obligaţiei de a depune spre analiză documentele fiscale ale societăţilor participante au generat o situaţie cel puţin ciudată. Una dintre primele afişări despre Romforce Protect SRL, câştigătorul procedurii, este o somaţie a ANAF pe care o puteţi vedea şi în facsimil. Pe româneşte, de acolo reiese că în perioada în care era “în evaluare” la RATP, câştigătorul contractului de pază era somat de ANAF să plătească nişte restanţe la bugetul de stat. Subliniez că în cazul unei licitaţii, acest lucru nu ar fi avut cum să se întâmple, dat fiind faptul că autoritatea contractantă are obligaţia de a solicita certificatul fiscal. Revin şi subliniez, nu avem nicio dată din care să rezulte faptul că Romforce Protect s-ar afla într-o situaţie specială în ceea ce priveşte bonitatea fiscală sau financiară.

Dealtfel, acest lucru este subliniat şi de Adrian Ionescu, directorul firmei, care, într-o discuţie telefonică, a şi explicat cum a fost posibil să apară pe documentul ANAF: “Am un departament de contabilitate care se ocupă special de asta. Nu ştiu dacă la momentul ăla era vreo hârtie din asta legată de vreun titlu sau vreo somaţie. Mai mult decât atât, cred că ştiţi cum funcţionează ANAF-ul... Sunt diferite disfuncţionalităţi între instituţii... Cert este un singur lucru: noi suntem cu dările plătite la zi în fiecare lună! (...) Probabil că dacă ele pe 25 n-au intrat în contul ANAF, pe 26 + somaţie-titlu executoriu, fără niciun fel de discuţie. Pe un leu, pe 10, pe 100, pe un milion, pe două, pe trei... (...) Indiferent de împrejurări, situaţia noastră este foarte clară: noi avem impozitele şi taxele plătite la zi”.

L-am rugat şi pe Constantin Iancovici, directorul general al RATP, să ne explice de ce a ales această procedură şi de ce nu a solicitat participanţilor tradiţionalul certificat fiscal. Răspunsul, recunosc sincer, m-a blocat. “Potrivit OUG 34/2006, anexa nr. 2B cat.23 din, în cadrul selecţiei de oferte legea nu prevede obligativitatea noastră de a solicita acest lucru firmelor participante”. La insistenţa “dar, în acelaşi timp, nu prevede ca o condiţie nesolicitarea documentelor fiscale. Adică lasă cumva la latitudinea organizatorului...”, răspunsul m-a lăsat cu gura căscată: “Aveţi dreptate. Dar ce să vă spun..., aşa au decis cei de la compartimentul care a organizat procedura...”. Întrebat cum vede el situaţia ciudată în care firma declarată câştigătoare a selecţiei de oferte era somată de ANAF chiar în perioada în care era evaluată de comisia de la RATP, Iancovici a răspuns: “Da…, aveţi dreptate... Nu este o chestiune foarte normală... Vom analiza..., chiar am discutat cu Oficiul Juridic din cadrul societăţii... Vom analiza această situaţie şi vom vedea ce se întâmplă... În contextul ăsta ce să vă spun... Deci atâta timp cât nu am solicitat asemenea documente, nu aveam de unde să ştim... Să vedem ce implicaţii sunt...”.

Până când directorul Iancovici şi Oficiul Juridic află “ce implicaţii sunt”, realitatea cumplită de la RATP este următoarea. Primarul Iulian Bădescu şi conducerea, inclusiv directorul Iancovici, nu ratează nicio oportunitate de a ieşi public şi a declara că societatea este falimentară. Singurele decizii manageriale “performante” vizibile în ultimul an sunt:
a) restrângerea drepturilor salariale, a beneficiilor şi punerea la zid a angajaţilor şi ale “salariilor nesimţite” ale acestora şi
b) majorarea preţurilor biletelor pe mijloacele de transport în comun.

Atunci când vine vorba despre achiziţii pe sume importante, care în mod normal ar trebui să respecte proceduri publice transparente, conducerea alege să fenteze sistemul. Vă întreb eu acum, o cauză decisivă a “falimentării” RATP nu poate fi chiar această abordare managementului în ceea ce priveşte cheltuielile/achiziţiile? Iată o temă pe care primarul Iulian Bădescu nu a abordat-o niciodată în discursul public. Nici măcar cu referire la mandatul fostului director general. Mi se pare mie, sau chiar e cam ciudată abordarea?


!NEWS ALERT! - Pagina 10 Romfor10

Sursa: ObservatorulPh  ( http://www.observatorulph.ro/exclusiv/31410-cum-a-crosetat-ratp-la-incredintarea-unui-contract-de-miliarde  )
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Octombrie 24th 2013, 7:33 pm
IN ATENTIA CALATORILOR

Incepand cu data de 25.10.2013 pentru toneta nr. 27 Uzina Mecanica apartinand S.C. EMA ROM IMPEX S.R.L., s-a stabilit urmatorul program de activitate:

Luni - Vineri: 06:00 - 17:00;
Sambata - Duminica: INCHIS.

Actiunea desfasurata pe linia traseului 104 ARMONIEI - UZTEL, vanzare bilete de calatorie in mijlocul de transport, inceputa la data de 10.10.2013, se incheie in data de 24.10.2013.

S.C. TCE S.A.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Vă ( mai ) întrebați de ce nu se pun reclame pe întreg vehiculul?

la data de Octombrie 24th 2013, 11:03 pm
ANUNT LICITATIE INCHIRIERE SPATIU PUBLICITAR


S.C. Transport Calatori Express S.A. Ploiesti organizeaza in data de 04.11.2013 procedura de licitatie in plic inchis pentru atribuirea contractului de inchiriere spatiu publicitar pentru:

-36 autobuze BMC - pret minim de pornire: 450 lei / auto / luna, fara TVA, exclusiv geamurile si luneta;
-28 autobuze MAN - pret minim de pornire: 500 lei / auto / luna, fara TVA, exclusiv geamurile si luneta;
-20 troleibuze NEOPLAN - pret minim de pornire: 800 lei / troleibuz / luna, fara TVA;

Ofertele se depun pentru unul sau mai multe mijloace de transport.
-1159 stalpi sustinere fir contact retea electrica - pret minim de pornire 42 lei /stalp/ luna, fara TVA.
Ofertele se depun pentru unul sau mai multi stalpi.

Pentru participare, cei interesati pot obtine documentatiile de atribuire de la sediul S.C. T.C.E. S.A. Ploiesti, str. Gageni, nr. 88.
Relatii: telefon 0244 / 543 751, interior 107.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Octombrie 24th 2013, 11:07 pm
ANUNT DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITII PUBLICE DE PRODUSE: PNEURI DE CAMERE, BENZI JANTA SI JANTE


Natura si cantitatea de produse ce se va achizitiona: PNEURI DE CAMERE, BENZI JANTA SI JANTE:
- anvelope126 buc;
- camere aer 106 buc;
- banda jante 102 buc;
- jante 6 buc, grupate in 9 loturi.

Procedura aplicata pentru atribuirea contractului: Licitatie deschisa online;

Data Limita pentru depunerea ofertelor: 06.11.2013 ora 16:00 SEAP;

Locul, data si ora pentru deschiderea ofertelor: SEAP.

Pentru participare, societatile interesate pot obtine documentatia de atribuire de pe www.e-licitatie.ro, anuntul de participare 147386/21.10.2013.
Relatii: Tel. 0244/543751, int.122; Fax. 0244/513228, e-mail:gheorghe.oancea@ratph.ro.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Octombrie 24th 2013, 11:11 pm
ANUNT DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITII PUBLICE DE PRODUSE: Furnizarea de Motorina Euro V

Natura si cantitatea de produse ce se va achizitiona: Furnizarea de Motorina Euro V si alimentarea autovehiculelor achizitorului printr-o statie de distributie punsa la dispozitie, de catre furnizor, in incinta achizitorului;
Procedura aplicata pentru atribuirea contractului: Negociere cu publicarea prealabila a unui anunt de participare;
Data si ora pentru depunerea candidaturilor: 12.11.2013, ora 10:00.

Pentru participare, societatile interesate pot obtine documentatia de atribuire de pe www.e-licitatie.ro , anuntul de participare nr. 147060 / 09.10.2013.
Relatii: Tel. 0244/543001 ; Fax. 0244/513228, achizitii@ratph.ro
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Octombrie 24th 2013, 11:21 pm
Informații privind numărul de autobuze, majorarea tarifului precum și a plății călătoriei prin SMS:

http://www.ratph.ro/Hot.17_2013.pdf
Atasamente
!NEWS ALERT! - Pagina 10 Attachment
Hot.17_2013.pdf Hotararea nr. 17/22.10.2013Nu aveti permisiunea sa descarcati atasamente aici.(969 KB) Descarcat de 4 ori
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 981
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Octombrie 25th 2013, 10:15 am
Dupa reorganizarea administrativa a RATP,
TCE SA va semna contractul de delegare de gestiune a transportului public cu Primăria Ploieşti
SC Transport Călători Express SA, operatorul de transport public al municipiului Ploieşti, va prelua prin delegare de gestiune, după reorganizarea administrativă a Regiei Autonome de Transport Public, activitatea pe care o desfăşoară şi în prezent, având în vedere reglementările în domeniul asigurării serviciilor publice de transport de călători.

Conform legislaţiei în vigoare, Consiliul Local Ploieşti, în calitate de acţionar unic al SC Transport Călători Express (TCE) SA, poate să atribuie direct, fără organizarea unei licitaţii, contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local către operatorul care desfăşoară şi în prezent această activitate.
Astfel, un proiect de hotărâre va fi supus votului consilierilor locali ploieşteni, care vor trebui să se pronunţe asupra studiului de oportunitate privind delegarea serviciului de transport public local, asupra delegării acestui serviciu către SC Transport Călători Express SA, precum şi asupra prevederilor contractului care ar urma să fie încheiat între municipalitate şi societatea comercială care asigură transportul public ploieştean.
Prin acest contract, TCE Ploieşti va avea dreptul de a opera pe teritoriul administrativ al municipiului Ploieşti, în schimbul îndeplinirii obligaţiilor stabilite în cadrul Contractului de delegare şi în Regulamentul pentru efectuarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate şi curse regulate speciale.
Potrivit Legii serviciilor de transport public local, durata delegării serviciului de transport public local se stabileşte prin contract de către autorităţile publice locale şi trebuie să fie corelată cu durata medie de amortizare a tuturor mijloacelor de transport deţinute în proprietate sau pe baza unui contract de leasing, dar nu mai mult de şase ani pentru transportul cu autobuze sau de zece ani – pentru tramvaie sau troleibuze. Pentru că TCE SA Ploieşti are în dotare atât autobuze cât şi tramvaie şi troleibuze necesare acoperirii întregii reţele de transport public de persoane în municipiul Ploieşti, durata propusă a contractului de delegare va fi de şase ani.
La data de 30 septembrie 2013, TCE Ploieşti avea 1.042 de angajaţi, dintre care patru directori, 18 şefi de secţii, de servicii şi de birouri, 70 de ingineri, economişti, tehnicieni (încadraţi la personal administrativ) şi 950 de angajaţi ca personal muncitor, reprezentând personal de bord, de exploatare şi de întreţinere şi reparaţii. Mai mult de jumătate dintre angajaţi au o vechime de peste 20 de ani în cadrul fostei RATP, actuala societate comercială.


http://www.ziarulprahova.ro/stiri/administratia-locala/154889/dupa-reorganizarea-administrativa-a-ratp
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty DECIZIA CURTII DE APEL ÎN PROCESUL TICHETELOR DE MASĂ DE LA RATP

la data de Octombrie 30th 2013, 10:20 pm
DECIZIA CURTII DE APEL ÎN PROCESUL TICHETELOR DE MASĂ DE LA RATP
Publicat la: 30 octombrie 2013 de Roxana Tănase

Veste tristă pentru angajaţii SC Transport Călători Express, fosta RATP Ploieşti, cu privire la tichetele de masă. Curtea de Apel Ploieşti a respins cererea sindicaliştilor legată de acordarea acestor drepturi.

„După ce am câştigat la Tribunalul Prahova, am pierdut procesul legat de acordarea tichetelor de masă, la Curtea de Apel Ploieşti. În momentul de faţă aşteptăm motivarea, pentru a putea depune contestaţie, pentru că noi considerăm că nu s-a ţinut cont de faptul că acest drept era stipulat în contractul colectiv de muncă şi, în plus, pentru 2012 exista prevedere bugetară. Pentru tichetele de masă vom ajunge chiar şi la CEDO”, ne-a declarat Ion Mişcă, preşedintele Sindicatului Transportatorilor din Ploieşti. Potrivit acestuia, fiecare salariat avea stipulat în contractul colectiv de muncă faptul că pentru fiecare zi lucrată va beneficia de tichete de masă. „Era vorba de 22-23 de tichete de masă/lună. Din iulie 2012 ne-a fost tăiat acest drept deşi era prevăzut în contractul colectiv de muncă”, a precizat Mişcă.

Iată soluţia dată de instanţă:


Tip solutie: Modifică sentinţa
Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică în tot sentinţa în sensul că respinge acţiunea ca neîntemeiată. Irevocabilă.

Sursa: http://www.observatorulph.ro/eveniment/32022-decizia-curtii-de-apel-in-procesul-tichetelor-de-masa-de-la-ratp
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Noiembrie 7th 2013, 3:35 pm
RATP PLOIEŞTI CHELTUIE ANUAL O AVERE PE ROVINIETE
Publicat la: 7 noiembrie 2013de Roxana Tănase

Chiar dacă la prima vedere societatea de transport a municipiului Ploieşti nu ar trebui să dea un leu pentru rovinietă, ei bine, lucrurile nu stau aşa. Sumele alocate anual cu această destinaţie sunt de zeci de mii de euro.
Transportul în comun pe raza municipiului Ploieşti este scutit de plata rovinietei. Asta la prima vedere, pentru că lucrurile nu stau aşa. După greva de la SC Transport Călători Express, de luna trecută, conducerea societăţii a început să analizeze cu atenţie toate cheltuielile.

Iar cheltuielile nu sunt puţine la număr. Printre ele se numără şi plata rovinietei, pentru asigurarea transportului către zone ale Ploieştiului. „Vorbim de Mitică Apostol, Triaj, Parcul Industrial Ploieşti, Parcul Bucov, precum şi transportul către anumite hipermark-uri, pentru care societatea de transport trebuie să plătească rovinietă pentru că pe porţiuni foarte mici traversează drumuri naţionale”, a confirmat Iulian Teodorescu, viceprimarul municipiului Ploieşti, care a precizat că municipalitatea va transmite o adresă către CNADNR pentru găsirea unei soluţii. „Vom solicita lămuriri cu privire la DN1, DN 1B şi DN72, pentru că practic vorbim de trasee aflate pe teritoriul municipiului Ploieşti, dar în administrarea CNADNR”, ne-a declarat Teodorescu.

Anual, cheltuielile SC Transport Călători Express pentru licenţe şi autorizaţii 24.820 de euro/an. Pentru patru autobuze care circulă pe traseul Ploieşti – Mitică Apostol, rovinietele costă 2.240 de euro/ an, iar pentru traseele Ploieşti – Triaj – 1.210 euro/an. Dacă problema va fi soluţionată favorabil pentru municipalitatea Ploieşti, nici locuitorii din aceste zone nu vor mai fi nevoiţi să scoată bani din buzunar pentru plata rovinietei pentru a veni în zona centrală a municipiului.

Sursa: http://www.observatorulph.ro/administratie/32350-ratp-ploiesti-cheltuie-anual-o-avere-pe-roviniete
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 981
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Noiembrie 14th 2013, 9:54 am
BĂDESCU: VOR FI FĂCUTE CONTROALE ÎN AUTOBUZE CU AJUTORUL MASCAŢILOR

Invitat aseară în emisiunea Proces Verbal realizată de Bogdan Enache pe postul WylTV, primarul Iulian Bădescu a anunţat măsuri dure împotriva celor care călătoresc fraudulos cu mijloacele de transport în comun:
“Pe traseele unde se generează foarte multe probleme o să trimit inclusiv mascaţii de la poliţie ca să supravegheze acest proces de control. (...) Sunt foarte mulţi călători frauduloşi recalcitranţi... Unii mai supăraţi pe viaţă, unii mai bronzaţi..., unii care nu înţeleg să respecte în niciun fel legea”. Vezi mai jos declaraţia din timpul emisiunii, cu menţiunea că în scurt timp vom publica şi alte extrase din aceasta, inclusiv primul bilanţ făcut de primarul Ploieştiului după un an şi jumătate de la câştigarea primăriei.


VIDEO :


http://www.observatorulph.ro/social/32564-badescu-vor-fi-facute-controale-in-autobuze-cu-ajutorul-mascatilor
VideoStudio Ploiesti
VideoStudio Ploiesti
Mesaje : 44
Data de inscriere : 24/10/2013
Varsta : 41
Localizare : Ploiesti
http://www.sagetzel.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Noiembrie 25th 2013, 4:14 pm
Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Ploieşti, din 29 noiembrie, figurează şi proiectul privind majorarea biletelor de călătorie ale fostei RATP, în prezent S.C. Transport Călători Express S.A.

Potrivit proiectului, postat încă de luna trecută pe site-ul Primăriei Ploieşti, biletele de transport în comun se vor scumpi cu 25%, de la 1,6 lei la 2 lei călătoria. Pe lângă această măsură, se propune scumpirea abonamentelor pentru agenţi economici şi a legitimaţiilor de călătorie pentru o zi. Totodată, amenda pentru călătorii frauduloşi se va dubla, de la 30 de lei cât este în prezent, la 60 de lei.
În schimb, pentru a încuraja achiziţionarea de abonamente pe toate traseele, conducerea fostei RATP propune reducerea de la 104 la 60 de lei.
Contactat de observatorulph.ro, directorul societăţii de transport public, Cristian Iancovici, a declarat că prin aplicarea noilor tarife speră să crească numărul abonamentelor vândute. "În perspectiva reabilitării căii de rulare a tramvaielor 101 şi 102, care va începe anul viitor, procurarea abonamentelor ar fi mult mai comodă pentru călători. Nu cunosc data prevăzută în proiect pentru aplicarea noilortarife, dar noi putem opera modificările în câteva zile "

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Tarif11

Sursa: http://www.observatorulph.ro/eveniment/33216-se-scumpesc-biletele-ratp
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Noiembrie 25th 2013, 11:25 pm
ANUNT DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITII PUBLICE DE PRODUSE: G P L


Natura si cantitatea de produse ce se va achizitiona: ACHIZITIE GAZ PETROLIER LICHEFIAT CU PUNEREA LA DISPOZITIE A UNEI INSTALATII DE ALIMENTARE TIP SKID;
Procedura aplicata pentru atribuirea contractului: Licitatie deschisa online;
Termen limita pentru depunerea ofertelor: 26.11.2013, ora 16:00, in SEAP.

Pentru participare, societatile interesate pot obtine documentatia de atribuire de pe www.e-licitatie.ro , anuntul de participare nr. 147770/06.11.2013
Relatii: Tel. 0760253017 ; Fax. 0244/513228, gheorghe.oancea@ratph.ro

*Între timp, au fost licitații pentru produse, spațiu publicitar ( unde au participat si troleele NEOPLAN, însă fără succes ).
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Noiembrie 27th 2013, 10:07 pm
IN ATENTIA CALATORILOR

Programul de lucru la Casieria Colectoare si tonetele S.C. Transport Calatori Express S.A. pentru ziua de 01.12.2013:


Toneta nr.1 Sp. Judetean: 6:00 - 21:30;
Toneta nr.7 Lamaita: 9:00 - 21:00;
Toneta nr.12 Hale Coreco: 6:00 - 21:30;
Toneta nr.13 Hale Tramvai: 8:00 - 16:00;
Toneta nr.19 Gara Sud: 6:00 - 21:30;
Toneta nr.30 Complex Nord: 6:00 - 21:00;
Toneta nr.33 P.T.T.R.: 9:00 - 21:00;
Toneta nr.47 Malu Rosu: INCHIS;
Casieria Colectoare: 14:00 - 22:30.

SC Transport Calatori Express SA Ploiesti
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 981
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Noiembrie 29th 2013, 9:47 am
MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE A FOST AMÂNATĂ SCUMPIREA BILETELOR

Proiectul legat de majorarea tarifului la biletul de călătorie şi introducerea abonamentului pentru toate traseele nu va intra pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Ploieşti, de mâine. Dacă vă gândiţi că este vorba de faptul că aleşii au analizat să nu ia o astfel de măsură vă înşelaţi amarnic.

Surse care au participat la grupul operativ al Consiliului Local Ploieşti de astăzi susţin că decizia a fost luată pe motiv că se regândeşte tariful pentru abonamentul unic pe toate traseele. Iniţial, proiectul viza ca acest abonament lunar să coste 60 de lei, însă se vehiculează propunerea ca tariful să ajungă la 62-63 de lei. Cât priveşte preţul biletului de călătorie lucrurile par a fi bătute în cuie: 2 lei, faţă de 1,6 lei cât este în prezent.


http://www.observatorulph.ro/administratie/33471-motivul-incredibil-pentru-care-a-fost-amanata-scumpirea-biletelor
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty CONTROL TRANSPORT PUBLIC

la data de Decembrie 2nd 2013, 7:15 am
Primaria municipiului Ploiesti a efectuat  un control al transportului public in municipiul Ploiesti in  perioada 30.10.2013-13.11.2013. Echipe formate din reprezentanti ai Biroului Autorizare Transport Public Local si agenti de politie din cadrul Politiei Locale Ploiesti au actionat in diferite zone din oras. In aceasta activitate au fost zile cand s-a actionat si cu agenti de politie rutiera de la Politia Municipiului Ploiesti. Controalele efectuate au urmarit respectarea prevederilor HCL 131/2011 (art. 12 nerespectarea restrictiilor de tonaj), HCL 446/2011 (art. 1 efectuarea transportului pblic de persoane cu autovehicule avand capacitatea de pana la 8+1 locuri fara a detine licenta sau autorizatii de transport), HCL 228/2006 (art.12.1,pct.2 utilizarea altor terminale sau nerespectarea traseelor stabilite de Consiliul Local) si O.U.G. 195/2002 (art.111 si 142 care reglementeaza accesul interzis si oprirea neregulamentara). In timpul actiunilor de control s-a constatat in mod deosebit ca pe Soseaua Vestului si pe str. Mihai Bravu se desfasoara un trafic de autovehicule de mare tonaj, care nu respecta prevederile HCL 131/2011. De asemenea, s-a constatat ca diferite autovehicule de transport persoane nu respecta prevederile mentionate in caietul de sarcini si autorizatiile de acces. Au fost verificati 412 conducatori auto si au fost sanctionati un numar de 152. Valoarea sanctiunilor aplicate este de 11.800 lei.

Primăria Ploiești
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Animalelor le-ar fi rusine de noi.

la data de Decembrie 2nd 2013, 3:27 pm
CUM ARATĂ CENTRUL PLOIEŞTIULUI, DUPĂ BĂTAIA DE AZI-NOAPTE
Publicat la: 2 decembrie 2013 de Roxana Tănase

În timpul confrunătrilor de azi-noapte, dintre suporterii Petrolului şi jandarmi, au fost sparte mai multe geamuri şi vandalizate mai multe bunuri, inclusiv o staţie RATP.

Astfel, mai multe piese ale expoziţiei despre istoria prelucrării petrolului de la Ploieşti au fost distruse, iar staţia RATP din faţa Galeriilor Comerciale Winmarkt a fost vandalizată. Pentru a proteja controversatul brad artificial din centrul oraşului, Poliţia Locală Ploieşti va asigura pază non-stop. Patru din cele cinci autobuze închiriate de RATP pentru deplasarea suporterilor au fost şi ele vandalizate.

http://www.observatorulph.ro/administratie/33630-cum-arata-centrul-ploiestiului-dupa-bataia-de-azi-noapte
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 2nd 2013, 3:38 pm
CÂŢI BANI A PRIMIT RATP LA RECTIFICAREA DE BUGET
Publicat la: 30 noiembrie 2013 de Roxana Tănase

Şedinţa Consiliului Local a adus la pachet şi o rectificare de buget pentru SC Transport Călători Express, fosta RATP Ploieşti.

După o săptămână de grevă japoneză şi un protest spontan în curtea SC Transport Călători Express, societatea a primit la rectificare 2,9 milioane de lei, bani care reprezintă subvenţia pe care municipalitatea trebuie să o achite pentru transportul elevilor, studenţilor, veteranilor, luptătorilor în Revoluţie, pensionarilor şi persoanelor cu vârsta mai mare de 65 de ani pentru femei şi 70 de ani pentru bărbaţi.

În nota de fundamentare se arată că în perioada 2013 – 2018, societatea îşi propune să achiziţioneze mai multe autobuze, respectiv minim 15 şi maximum 40, al cărui preţ este de 210.000 euro/ bucată. La baza acestei propuneri stă faptul că uzura medie a parcului auto este de 191,9%, din care 183 de autobuze au o uzură de peste 100%. Anual, cheltuielile materiale pentru întreţinerea a 40 de autobuze Ikarus, unele dintre cele mai vechi, este de peste 1,7 milioane lei/an, fără TVA.
( nu zău? )
avatar
Adrian.B
Vizitator

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 2nd 2013, 4:59 pm
@Catalin.C a scris: Patru din cele cinci autobuze închiriate de RATP pentru deplasarea suporterilor au fost şi ele vandalizate
Au fost 10 Ikarus 280 si a fost vandalzat doar 1 (2182 cred) !
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 4th 2013, 3:23 pm
IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 305 SI 306


Incepand cu data de 09.12.2013 nu se vor mai asigura cursele de ora 19:00 din P.I.P. pe traseele 305 si 306. Se va asigura o cursa la ora 19:00 pe ruta traseului 307 (P.I.P. - Pod Inalt).
Abonatii care utilizeaza aceste curse vor putea circula de la Pod Inalt cu orice traseu ori combinatie de trasee regulate urbane, in baza tronsonului comun aprobat.


S.C. TC.E. S.A. PLOIESTI
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 4th 2013, 3:48 pm
ANUNT DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITII PUBLICE DE SERVICII: ASIGURARI RCA, CASCO, ASIGURARE CALATORI


Contract servicii de asigurari ASIGURARI RCA, CASCO, ASIGURARE CALATORI
Procedura aplicata pentru atribuirea contractului: Licitatie deschisa;
Data si ora pentru depunerea ofertelor: 12.12.2013, ora 10:00;
Data si ora pentru deschiderea ofertelor: 12.12.2013, ora 11;00.

Pentru participare, societatile interesate pot obtine documentatia de atribuire de pe www.e-licitatie.ro , anuntul de participare nr. 148090/20.11.2013
Relatii: Tel.0244/543001int.111 ; Fax. 0244/513228, mbitica@gmail.com
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 22
Localizare : Ploiești
http://www.transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 403

la data de Decembrie 18th 2013, 5:57 pm
IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 403

Incepand cu data de 21.12.2013, in mod experimental, se pune in functiune traseul 403 Spitalul Judetean - AFI PALACE si retur.

Ruta si statiile vor fi urmatoarele :
-sens spre AFI PALACE : Gageni-Sos.Nordului-Bd. Republicii-Ghe. Doja - Valeni-Carpati-Emile Zola-Erou Calin Catalin-St.Greceanu-Neagoe Basarab-Buzaului-Postei-Sens Giratoriu-Prelungire Str.Apelor-Afi Palace, cu statiile : Sp. Judetean; Cramele Halewood ; Compl. Mestesugaresc ; Complex Mic ; Restaurant Nord, 8 Martie, Pta Mihai Viteazul, Colinii, Hale Catedrala, Sf. Vineri, AFI Palace .
-sens spre SP. Judetean : Calomfirescu- Ion Creanga - Postei - Buzaului - Iasului - St. Greceanu - Erou Calin Catalin - Emile Zola - Carpati - Valeni - Ghe Doja - Bd. Republicii- Sos. Nordului - Gageni, cu statiile :Afi Palace, Sf.Vineri, Hale Coreco, Colinii, Pta M.Viteazul, Magazin Dacia, Restaurant Nord, INTEREX, Compl. Mestesugaresc, Cramele Halewood, Sp. Judetean .

Plecari de la Sp. Judetean :
LUNI - DUMINICA:
8:50, 10:15, 10:45, 11:15, 11:45, 12:15, 12:45, 13:15, 13:45, 14:15, 14:45, 15:15, 15:45, 16:15, 16;45, 17:15, 17;45, 18:15, 18:45, 19;15, 19:45, 20:15, 20:45, 21:15, 21:45, 22:15,23:05*, 0:05#;
*-se asigura numai in zilele de duminica pana joi;
#- se asigura numai in zilele de vineri si sambata.

Plecari de la AFI Palace :
LUNI - DUMINICA:
9:15, 10:40, 11:10, 11:40, 12:10, 12:40, 13:10, 13:40, 14:10, 14:40, 15:10, 15:40, 16:10, 16:40, 17:10, 17:40, 18:10, 18:40, 19:10, 19:40, 20:10, 20:40, 21:10, 21:40, 22:15, 22:40, 23:*30, 0:30#;
*-se asigura numai in zilele de duminica pana joi;
#- se asigura numai in zilele de vineri si sambata.

Cu abonament pe traseul 403 se poate circula pe tronsoanele de drum comune, cu traseele : 101 (intre statiile Sp. Judetean-Hale Tramvai) ambele sensuri; tr. 40 (intre Hale Catedrala � Parc Obor/AFI Palace) ambele sensuri.

S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI
avatar
TheBoss
Mesaje : 224
Data de inscriere : 23/08/2012
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 18th 2013, 9:12 pm
TRAMVAIELE RATP, TRASE LA ŞTANGĂ PE LINIA 102 - VIDEO

publicat la: 18 decembrie 2013de Mihai Popescu

Starea tehnică a traseelor de tramvai din Ploieşti este deplorabilă! Dovada clară o reprezintă o filmare trimisă de un cititor al observatorulph.ro cu un tramvai de pe traseul 102 tras la ştangă de o autospecială RATP.
Conform lui Răzvan Furtună, cititorul care ne-a trimis imaginile, incidentul s-a petrecut zilele acestea, pe linia de tramvai 102. ”Tramvaiul era tras în staţie iar călătorii se urcau în el, după care maşina trăgea de tramvai în continuare. Frumos, nu?”, susţine Răzvan Furtună.

http://www.observatorulph.ro/social/34358-tramvaiele-ratp-trase-la-stanga-pe-linia-102-video

Tramvai cu remorchera si "linie asfaltata"...e "calatoria perfecta"  :lol: 


avatar
TheBoss
Mesaje : 224
Data de inscriere : 23/08/2012
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Decembrie 18th 2013, 9:17 pm
Era de asteptat sa renunte la ieftinirea abanomantelor pe toate liniile... :roll: 

PLOIEŞTI: ALEŞII N-AU RENUNŢAT LA SCUMPIREA BILETELOR RATP

publicat la: 14 decembrie 2013de Roxana Tănase

Proiectul legat de majorarea preţului biletului de călătorie pe mijloacele de transport în comun în Ploieşti de la 1,6 lei la 2 lei revine în actualitate. Că doar, pe final de an, aleşii s-au gândit la un cadou” de sărbători pentru ploieşteni: scumpirea biletelor. Iar de data aceasta, proiectul nu mai prevede ca abonamentul lunar pe toate traseele să coste 60 de lei.
După ce proiectul a fost retras de pe ordinea de zi a şedintei trecute pentru o mai bună fundamentare, acesta revine iar în actualitate. Dacă data trecută se vorbea de scumpirea biletelor, de la 1,6 lei la 2 lei, concomitent cu măsura de a plafona abonamentul pe toate traseele la 60 de lei, de data aceasta lucrurile s-au schimbat. Proiectul prevede majorarea tarifului la bilete şi menţinerea preţurilor la abonamente. Cât despre justificarea scumpirii, ca argumente sunt invocate creşterea preţurilor la utilităţi (carburant, energie electrică, materiale şi piese de schimb), indicele de inflaţie aferent perioadei: noiembrie 2009 - iulie 2013 de 120,0 %, dar şi „constituirea unui fond de dezvoltare în procent de 15% din cuantumul tarifului ajustat pe bază de bilet, pentru achiziţionarea de autobuze noi”. Iată cum arată proiectul:
http://www.observatorulph.ro/administratie/34245-ploiesti-alesii-n-au-renuntat-la-scumpirea-biletelor-ratp
Continut sponsorizat

!NEWS ALERT! - Pagina 10 Empty Re: !NEWS ALERT!

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum