Conectare

Echipa TransPloiești vă urează Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Distribuiţi

descriptionCFR CALATORI

more_horiz
SURSA:http://www.cfrcalatori.ro/
"Despre noi

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători “C.F.R. Călători”-S.A., denumită în continuare C.F.R. Călători, cu sediul în municipiul Bucureşti, Bulevardul Dinicu Golescu, nr.38, sectorul 1, înfiinţată prin Hotărârea Guvernului nr. 584/1998, modificată şi completată în mod corespunzător conform reglementărilor prevăzute în H.G. nr.274/22.02.2001 şi H.G. nr.1199/2002 este persoană juridică română, iniţial cu capital integral de stat, având forma juridică de societate comercială pe acţiuni, care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu legislaţia în vigoare şi cu statutul Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Călători.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători are în principal, ca obiect de activitate:


efectuarea transportului feroviar public de călători de lung parcurs în trafic intern şi internaţional;
efectuarea transportului feroviar în trafic regional şi interregional;
efectuarea transportului în vagoane specializate de tip militare, penitenciare şi altele asemenea;
activitate de metrologie şi de transport rutier;
alte activităţi conexe sau adiacente transportului feroviar public de călători, cum ar fi: producţie industrială, consultanţă, turism intern şi internaţional, prestări de servicii, transport bazat pe alte tehnologii decât cea feroviară, publicitate, reclamă, editare, tipărire şi difuzare, închirieri de mijloace de transport, exploatare comercială a patrimoniului propriu, comerţ, operaţiuni în valută, declararea, depozitarea şi vămuirea expediţiilor de bagaje şi mesagerii, în calitate de comisionar în vamă, orice alte servicii executate pe bază de contracte sau convenţii în numele terţilor, legate direct sau indirect de activitatea C.F.R. Călători.Urmare prevederilor H.G. nr.1199/2002 obiectul de activitate al C.F.R. Călători se completează cu asigurarea serviciilor financiar-contabile, de control de gestiune, juridice, de organizare a licitaţiilor, a managementului proiectelor finanţate din credite interne sau externe, contractarea şi gestionarea acestor credite pentru societate precum şi pentru alte persoane juridice române sau străine, în condiţiile legii. C.F.R. Călători, potrivit obiectului său de activitate, împreună cu Compania Naţională de Căi Ferate “C.F.R”-S.A. asigură desfăşurarea traficului feroviar de călători în condiţii de siguranţă a circulaţiei, exercitând atribuţiile care-i revin potrivit legii.

CFR Călători este condusă de adunarea generală a acţionarilor, care decide asupra politicii economice a acesteia şi asupra activităţii ei, în conformitate cu mandatul primit de la acţionari.

CFR Călători este administrată de consiliul de administraţie, format din 11 membri aleşi de adunarea generală a acţionarilor pe o perioadă de 4 ani.

Conducerea executivă a CFR Călători este asigurată de directorul general care este şi preşedintele consiliului de administraţie.

Gestiunea CFR Călători este controlată conform reglementărilor legale în vigoare.Sursa HG 584/1998 "

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
Peste ceva timp, voi merge sa fotografiez cateva trenuri din garile Ploiestiului...va voi anunta atunci, iar cine este interesat poate veni. Ba chiar, daca vreti, vom face o scurta calatorie pana la Slanic, daca tot s-a reparaat podul acela...

descriptionNoutati CFR Calatori !!!

more_horiz
In perioada sezonului estival, pe ruta București Nord – Constanța și retur, de la data de 1 august 2012, prețurile biletelor de călătorie la trenurile InterCity vor fi aproximativ egale cu cele de la trenurile InterRegio.

Promoția se va aplica numai la tarifele preț întreg (adult) și tarif copil la clasa 1 şi clasa 2-a și e valabilă la următoarele trenuri:

IC 581 București Nord (plecare 07:05) – Constanța (sosire 09.40)

IC 583 București Nord (plecare 16:00) – Constanța (sosire 18.35)

IC 582 Constanța (plecare 07:10 )– București Nord (sosire 16.05)

IC 584 Constana (plecare 16:05) – București Nord (sosire 18.36)


Aceste reduceri nu se cumuleaza cu alte oferte ale CFR Calatori, exceptand cele care se acorda pentru cumpararea online a biletelor de tren.

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
De asemenea CFR Calatori introduce noul CARD TREN PLUS . Acest card este valabil 1 an de zile de la data achizitionarii ,este nominal si netransmisibil si ofera reduceri de 25 % din tariful de transport la trenuri R,IR,IC,ICN,EN pe parcursul intern la clasa 1 si clasa 2. Pretul cardului este de 80 Ron. Very Happy

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
CFR Călători anunţă că, Orient Express-ul, cel mai vestit tren din Europa, va sosi luni 3 septembrie 2012, la ora 14.20, în Bucureşti - Gara de Nord. Celebrul tren parcurge o dată pe an ruta Paris – Istanbul, readucând în memorie traseul celui mai cunoscut tren european care pornea cu mai bine de 125 de ani în urmă, de pe peronul Gării de Est din Paris, spre îndepărtatul Istanbul. Trenul compus din vagoane selecte, confortabile şi luxoase reprezintă o legendă fascinantă, plină de mister, care traversează istoria culturii şi civilizaţiei Europei unite.

În acest an, trenul tranzitează România în perioada 2 – 10 septembrie, oprind luni dimineaţa, la Sinaia, unde pasagerii vor putea vizita castelul Peleş şi alte obiective turistice ale oraşului, iar luni după-amiaza va ajunge în București. Marţi, de la ora 9.00, îşi va continua călătoria spre Istanbul. Următoarea oprire va fi Varna, în Bulgaria.
Orient Express se întoarce de la Istanbul la data de 8 septembrie, sosind în București Nord la ora 14.00. Trenul își va relua călătoria, spre Budapesta în data de 9 septembrie, la ora 10.50 din București Nord, având o oprire turistică de aproximativ 5 ore în Sinaia.
Firma Venice Simplon Orient Express organizează în fiecare an (din 2000 și până în prezent), călătoria cu acest tren special comandat, pe ruta: Paris – Viena – Budapesta – Sinaia – București – Varna – Istanbul – București – Sinaia – Budapesta – Viena – Veneția.


cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
CFR Calatori introduce odata cu luna Septembrie un nou sistem de mers de tren cadentat pe ruta Ploiesti Sud-Urziceni ! In total vom avea 9 perechi de trenuri pe zi Wink

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
Ieri 16.09.2012 trenul ICN 472 "ISTER" Bucuresti Nord-Budapest Keleti a avut in compunere inca un vagon de dormit suplimentar cu destinatia Berlin Hbf. Se pare ca mai marii CFR ului au plecat la Innotrans Berlin .
http://www.innotrans.de/en/

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
CFR Călători informează că, începând cu data de 10 noiembrie 2012, pentru preluarea călătorilor de la București Nord spre destinația Buzău și retur, se vor introduce în circulație două trenuri Regio:

R 5081 Bucureşti Nord (plecare 10.20), Buftea (plecare 10.37), Periș (plecare 10.48), Crivina (plecare 10.57), Ploiești Sud (plecare 11.16), Mizil (plecare 11.51), Săhăteni hc (plecare 12.02), Pietroasele hc (plecare 12.11), Ulmeni (plecare 12.17), Buzău (sosire 12.33)

R 5080 Buzău (plecare 14.20), Ulmeni (plecare 14.36), Pietroșițele hc (plecare 14.42), Săhăteni hm (plecare 14.53), Mizil (plecare 15.02), Ploiești Sud (plecare 15.40), Crivina (plecare 15.57), Periș (plecare 16.06), Buftea (plecare 16.18), Bucureşti Nord (sosire 16.37)
CFR Calatori vs. Transferoviar Calatori Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Cele 2 trenuri Regio Express CFR Calatori sunt exact cu cateva minute inaintea trenurilor Transferoviar !!!
Urmeaza sa vedem rezultatele!

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
In acest moment a fost actualizat site ul www.cfrcalatori.ro ,exceptie fac trenurile Regio. Spor la rasfoit Very Happy

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu l-a demis in aceasta dimineata din functia de director general al CFR Calatori pe Stefan Roseanu, in locul acestuia numindu-l pe directorul general adjunct al companiei si fost sef al regionalei CFR Iasi, Valentin Dorobantu. "Am fost chemat la cabinetul ministrului unde mi s-a inmanat Ordinul privind revocarea numirii in functie. Prefer sa-l las pe domnul ministru sa ofere motivele care au stat la baza deciziei sale", a declarat Roseanu intr-o interventie telefonica la un post de televiziune

In spatele acestei decizii a stat ar fi putu sta greva de marti, insa pana la ora redactarii acestui articol nu a existat o pozitie oficiala a Ministerului Transporturilor.

Absolvent al Facultatii de Istorie al Universitatii Bucuresti, Roşeanu a fost numit director general la CFR Călători in iunie 2012. In perioada 2007-2012, Stefan Roşeanu a fost secretar general al Asociaţiei Industriei Feroviare din România (AIF).

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
Vreau sa fiu lamurit in legatura cu trenul Mocanita daca va circula si anul acesta Neutral

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
Trenul Mocanita ? ! Despre ce tren vorbesti?

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
Se refera la asta:
Smile
Insa nu ai precizat locul, pentru ca exista in mai multe parti ale Romaniei Mocanite Wink
Sursa: http://www.romanianmonasteries.org/ro/maramures/mocanita

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
Aici as recomanda un drum. Exista si un tren hotel Very Happy Aici cred ca va incepe circulatia mocanitei cel mai devreme..
http://www.cffviseu.com/ro/index.html

descriptionRe: CFR CALATORI

more_horiz
Ia uite ce-am gasit acum cateva zile pe YouTube:click aici
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum